Gta 1

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Mi is volt a WDIRxxF.DLL hiány megoildása?! Próbáltam visszaolvasni de valahogy nem derült ki számomra! Köszi! JA az inygenesen letölthető win verziót raktam fel! Már próbáltam PlayerA.DAT törlését de semmi!
jajj, elnéztem. Nem láttam a -letöltés- feliratot. :) Még esetleg abban tudnál segíteni, hogy hogy kell rendesen feltelepíteni? Mert elvileg megcsináltam mindent, mégsem vált át magyarra :( (Mentségemre szóljon, hogy lány vagyok.)
Ezt megtaláltam én is, de hiába jelentkezek be az evm-re, nem jön be semmi sem :/
totyak
Nagyon jó game! Még mindig imádom :) Most szedtem elõ. Tudtok hozzá magyarosítást?
Aquir
Ez nem a html teszt topic :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MM2
Felbontást F11-el próbáljatok állítani, ha akkor is villog, akkor Virtual PC -> Windows 95 vagy 98 telepítés = régi szép idõk :)

Aquir
ok :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zolika217336
+találtam a doos verziót úgyhoyg tárgytalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Egy okos ember sohasem sértõdik meg, mert ha nála mûveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tõle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

zolika217336
ki!

Egy okos ember sohasem sértõdik meg, mert ha nála mûveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tõle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

Aquir
kipróbálod :)

zolika217336
Dos-os változat nincs sehol fent ,másik változattal is próbáltam de semmi
De azért kösz
Ja de meg is van nekem a dos-os változat de az a gáz h össze-vissza karcolták a cd-t.
Arról + már visszanyerni nem lehet az adatokat nem???

Aquir
dosos változat (ekkor +DOSBox), esetleg másik változat (torrent)
de Xp-n szvsz mennie kellene

zolika217336
valaki???????????????????????????????????????????????????????

zolika217336
Helló!
Nekem is pontosan ugyanez a problémám mint "High and Pc"-nek (#98).
kipróbáltam zero az ötleted de nem jutottam elõbre
kérlek segítsetek ,fontos lenne!!!!
köszi

dronkZero
Jobb gomb .exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás, win98?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ha még meglenne az eredeti dos-os full verzióm, dosbox-al el tudnám futtatni, de így most nem tudom mit csináljak

Sziasztok, letöltöttem az ingenesen leszedhetõ Win-es változatot, el is indul, meg minden, aztán játék közben meg úgy villognak felváltva a sorok, hogy szinte semmit se látni a játékból, próbáltam minden féle felbontást és színmélységet, ugyanúgy villog több sáávban a kép...elképzelésem sincs...lehet túl modern gépen akarom futtatni? :(

Aquir
akkor nemtom

Colton
igen az!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Aquir
nemtom
windowsos verzió nem?

Colton
jó akkor még1x

Colton

Colton
Hali!

Miért irja ki a GTA1-nél És a London-nál ezt a hiba üzenetet?

Aquir
ingyenesen letölthetõek a Rockstartól :S

Hy! Ha, van valakinek eladó eredeti GTA1 illetve GTA2 pc jóáron megvenném!
Mail:[email protected]
Aquir
vagy lehet hogy nem kellett volna bevenni a lassítótablettát :|

MM2
az Xd

Aquir
gyúrj reakcióidõre :)

MM2
akkor is gyors voltX D

Aquir
benyomtad a frame limitert?:)

MM2
cs
milyen videókártyád van? én pl egy 64-es nVidia-val rohadt gyors volt Xd

Aquir
én a gta2-nél tapasztaltam néha ezt, mondom mindek szaggat ez, múltkor még gyors volt, és rájöttem, hogy amikor a médialejátszómat elindítom (Kmplayer), vagyis egy videót/mp3-at lejátszok, és bezárom (akár bezárás nélkül is), akkor már rendesen futott a játék amikor visszatettem

zyppy
cs
letöltöttem a rockstar oldaláról a játékot, elindítom, f8-cal lehet kapcsolgatni a frame limitert. aza probléma ha bekapcsolom szaggat, ha kikapcsolom irányíthatatlanul gyors.

EDDY A KIRÁLY
igen

MM2
szívesen .D xd nah mûködik?

EDDY A KIRÁLY
ok köszi

MM2
hello!
az : y vagy x

EDDY A KIRÁLY
a gta 2 ben mivel lehet fegyvert váltani ??

totyak
Ezt hogy érted, hogy gta winnel? Csak egy exe fájl van, mással nem is tudom indítani. És ez a register fájl micsoda, mire lenne jó nekem?

MM2
gta winnel indítsd el, de ahhoz ajánlanék egy regiszter filét, ha van msn-ed akkor át tudom küldeni...

totyak
Üdv! Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni és letöltöttem a R* honlapjáról a játékot. Fel is telepedett szépen a gépemre, de mikor indítani akarom a következõ hibaüzenetek jönnek elõ: Unable tolink to KERNEL32.dll, Cannotload WDIRxxF.dll ! Vajon mit lehetne tenni, hogy elinduljon? XP-m van SP2-vel. Próbáltam átálítani a kompatibilitást is, úgy el is indul, csak mikor játékot kéne kezdeni, kivág a tálcára. Esetleg valami ötlet???

MM2
annak mennie kellene... http://www.isohunt.com/
kliens: http://www.utorrent.hu/

Minas Tiris
oké

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

MM2
próbáld meg torrentes oldalakról leszedni... akkor

Oldal 1 / 3Következő →