778
A gengsztersztori folytatódik...
-
#15 Az egész elég gyenge volt. Sztori meg játékmenet tetszett, de ez minimális elvárás egy ilyen játéktól. Eleve a grafikája über szar volt (azért az botrány hogy évekkel öregebb mafia szebb volt nála). Aztán az irányítás sem volt tul jo. Szóval ha ezeken gyurnak akkor nem lesz rossz.
Rendben ezeket meg lehet szokni, de amekkora marketingje volt, stb... Igy nem lehet kiadni egy jo játékot szvsz. -
#14 Miért? Mert a kocsikat szarul lehetett irányítani? Nem volt elég kocsi? Mind a kettő megszokható volt. Sok jó ötlet volt benne.(megfélemlítés, harc) -
#13 +fav
jó kis játék volt az 1 is remélhetőleg a 2 is olyan lesz :) -
#12 ".A storyse volt rossz."
Miután Mario Puzo-tól lett lopva az egész nem csodálkozom. Viszont mind a gameplay mind a többi olyan egyszerű volt mint egy bot. -
#11 Nem tom mivel játszottál:S. Nagyon is jó volt szerintem az első rész. Mér szapulja mindenki? Azért mert picit csunya volt? Szerintem nem sok jó ötletet beleraktak.A storyse volt rossz. -
#10 szerintem a hangulattal nem volt gond :) -
#9 Huhhh, iszonyat nagy Keresztapa fan vagyok, a filmet is megvettem díszdobozos kiadásban, de a játék első része az iszonyat béna volt. Köze nem volt a Keresztapa hangulatához. Komolyan mondom sztem a fejlesztők még a filmet sem nézhették meg, nemhogy elolvasták volna a könyvet.
Amúgy ez a második rész a film második részét dolgozza fel, vagy Winegardnert kérik meg megint a sztorihoz?
A Keresztapa 1 meg sztem a második VH környékén játszódik (Michael jön haza a frontról), szval olyan 1945 környékére saccolnám -
#8 láttam a videót róluk a rosz pc-s játékokon -
#7 örülök neki, de egy Mafia2 lenne az igazi -
moralosan #6 inkább 1930-as évek, nem? -
#5 jástz a mesterlövésszel vagy a HEAT-el és nem lesz tul monoton -
#4 az 1 annyira nem jött be túl monoton volt de meg fogom ezt is nézni -
#3 király, várom:D
/fav -
#2 +fav
nekem az első is nagyon tetszett. -
#1 HARDWIRED HÍR!
Személy szerint nagyon megörűltem ennek a hírnek. Imádom az 1920 éveket. AZ első Godfather se volt rossz. Sőt... De az abszolúlt etalon a gengszteres járékokban a Mafia. Nagyon kiváncsi leszek mien lesz. Remélem hogy szép grafikával és közel olyan jó storyval és küldetésekkel na meg jól optimalizáltsággal;) adják ki.