The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Eddig nem rossz csak nem valami szép.De mivel nem magyar nyelvû így hanyagolom amíg nem lesz hozzá magyar felirat.Inkább játszok elsõ részével ahhoz már van és még ugyse játszottam azzal sem 1 percet sem.

Next PC upgrade: 2022

milyen lett?? (gondolom ezek saját képek)ha nem akkor bocs
grebber

Carloska
hát ez egy nagyon szar játék lett nekem totál nem jön be

Optimalizáltság? probálta már valaki ? este megint melóba megyek le tudnam szedni . csak kérdés érdemes -e . a Wheelman egész jól fut kellmes csalódás
Prince23
Azért remélhetõleg több szórakozást fog nyújtani, mint a Wheelman másik sandbox játék😊

valaki nem tudna privátban küldeni egy helyet ahonnan lelehet szedni, de ne torrent legyen mert torrentet már 4 hónapja nem tudok szedni letiltotta szolgáltató:S

lwb
Szerintem az elsõ rész teljesen rendben volt. Persze, GTA ripoff, de a feeling, az autók és a zene kárpótolt bõven.
A Mafia szintjét nem érte el, de a Mafia meg igazságtalanul szemét volt kb a pályák felében és egészen nevetséges az utolsó pályán, ahol kb 40-szer kellett fejbelõni a végellenfelet.

1680x1050 xpsp3..kizért,hogy vista alat dx10et támogasson és szebb legyen..beállítások..anti aliasing on/off..shader meg shadow quality love/medium/high...slussz..2009 EA
hát gyerekek...ez bizony ronda...néhol mintha cell shadinget vélnék felfedezni...a robbanás meg a tûz még elmenne,de kontrasztos nagyon a játék és az videók rondaságához képest...talán majd a játék etetni fogja magát kicsit elõrébb haladva,de elsõ blikkre nem sikerült a srácoknak az 1 rész gyalázatát lemosni...
Carloska
jaja most szedtem le The.Godfather.II-RELOADED

majd reggel telepitem is

The Godfather II (c) EA Games RELOADED 69x100 MB

Csak gondoltam beírom,hátha érdekel valakit... Persze gondolom mindenki megveszi amúgy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Dlc
csak sajna konzolos

sambauer
végülis 500 forintot csak megér, de elötte még befejezem a GTA 4-et 😄 (harmadjára)

Turn Me On Dead Man

Carloska
nah xboxosok már nyomhatják

Godfather_2_USA_REGION_LOCKED_XBOX360-SPARE

kivi leszek este vélményekre

Prince23
sambauer
hát nekem már ehezz bivaly PC kell 😄 (a videóhoz hogy ne akadjon, játék grafikája még mindig kétségbe ejtõ)

Turn Me On Dead Man

Prince23
Prince23
Don Control. nagy hülyeség. Megjelenése napján lesz elérhetõ.

Neuman
Ez mi a szar multi?

!!!HALA MADRID!!!

sambauer

Turn Me On Dead Man

sambauer
remélem idõközben észhez tért az EA és a nyilakat/ikonokat kiszedték.

Turn Me On Dead Man

galmat
Ha valahova feltöltöd, engem érdekelne!

kell valakinek egy pcgurus videoteszt?
grebber
Aranyon a The Godfather 2!

Örömmel közöljük, hogy aranylemezre került a The Godfather II címû játék.

Az aranylemezre kerülést mindenképpen örömmel vesszük, aztán eszünkbe jut az elsõ rész viszonylag közepes volta, és reménykedünk ,hogy az érzés - az öröm ugye - megmarad, miután kézhez kapjuk a teljes játékot is. Jónéhány trailer, és infó után érkezik a boltokba a The Godfather II. A számtalan hír, és ígéret után igazán pimaszság lenne, ha a készítõk egy pocsék játékkal állnának elõ. Az Electronic Arts mostanság jól viselkedik, így van remény, hogy a The Godfather II beváltja a hozzáfûzött reményeket. Meglátjuk április 10-én, ez ugyanis a játék hivatalos megjelenési idõpontja Európában. Amerikai olvasóink viszont már április 7-én elbattyoghatnak az legközelebbi boltba megvásárolni a gammát.

info: Gamestar

lol...

Prince23
Jó lesz ez!
csak ne saints row 2 legyen az optimalizálása. És akkor bezzeg fogtok játszani vele 😄D

Még meg se jelent a játék, és már halálra van ítélve xD

mike0013
ez egy vicc😄 2-3 éve ez számított középkategóriás játéknak, ma már az ilyenen csak nevetni tudok😊 fizika? áá, minek... basszuk szét az egészet ikonokkal, persze miért is ne! Vicc az egész😄 grafikáról nem is beszélve..

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Prince23
Ez eléggé infantilis kijelentés tõled 😊 Még ki se próbáltad a gémet. 6 nap van még hátra.

Fido4life
na sebaj Mafia 2, Saints Row 3 és talán majd a GTA IV: Vice City bõven elég ebbõl a stílusból hogy ne sajnáljam ezt a kudarcot.. csak annyira szomorú hogy sok minden alapozva lenne egy élvezetes játékhoz, és akkor ilyen fogyi dolgokkal az egészet telibe basszák.. innentõl nálam a topik -fav, és ha esetleg a megjelenés után kiderül hogy az optionsben kilehet ezeket kapcsolni (bár miért lehetne) akkor küldhetne nekem majd vki egy privit 😄

Prince23
én fullra nem ismerem az elsõ részt, valamilyen okból folytán lemaradtam róla (annó kizárólag a második világháborús játékokat vadásztam, semmi egyéb nem érdekelt pc-n... bezzeg most mindenevõ vok).
nekem tetszik, és biztos, akik nem ismerik az elsõt, azokank is. remélhetõleg.
ja és ez is olyan irrítáló regizõs lesz mint a gta 4. bár lehet a mafia 2-vel keverem.

Fido4life
mi a gond ? te talán nem veszed észre ? az elsõ részhez képest egész szép grafika, beszélgetõs rendszer, csapattársak de..de a 500 nyíl egy helyen benn marad.. keresztapa ikon az emberek felett külön megjelenik a talk és még karika is lóbál alattuk :S miért EA ? miért kell mindent elbaszni ??

Prince23
mi a gond? h gta szerû?

Fido4life
édes istenem miért ???? ennyi jó ötlet, és nem tudtak lemondani arról hogy ne nézzék fogyatékosnak a játékost... annyira szomorú tényleg

Prince23
Prince23
Fido4life
ezt a grafikát komolyan gondolták ?

Prince23
Fido4life
nekem csak egy fõ bajom volt az elsõ résszel. telibaszták az idióta nyilakkal.. nem értem hogy az EA mért nézi fogyatékosnak a játékosokat fõleg egy Godfathernél. egy embert alapból bejelölt kétszer ha meg becéloztad akkor már a fifás zöld karika is villogot a lába alatt, nem is beszélve a küldetésekben megjelenõ utca közepére kirakott nyilakról amik a kis mellékutcát mutatták ha arra kellet menned.. omg és ezek a 2-ben is benne lesznek..

Gerbill
Nagyon ígéretesnek tûnik, ha nem örökli az elõdje gyermekbetegségeit, akkor akár egy zseniális játék is lehet. A grafika nem túl szép, de ez csak mellékes, ha a játék élvezhetõ lesz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Prince23
Azt hiszem itt vannak képek a játékról!

http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=506318

sparrow35
Hát az elsõ rész után nem mondhatnám hogy várom, csak kiváncsi vagyok rá elkövetik-e még egyszer ugyanazt a baklövést?

I want to be a mighty pirate ever!

Prince23
Hali! Nekem is directx problémám van. Mit kell csinálni? Olvastam hogy kell de nem megy!!!
Ittvan a link akinek kellene még a magyarosítás a godfather-hez:

http://thegodfatherport.extra.hu