The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
na kipróbáltam. Tetszik nagyon. Hangulatos, grafka türhetõ (bár xboxon sztem jobb lesz)

Sajna a gépemen elég furán fut meg-meg akad. De amennyit játszottam vele az nagyon tetszik. Én anno az 1-et is végigjátszottam 99%ra😊 (1 film tekercs hiányzot, de bug miatt eltünt😞)

PC-n nem fogok játszani sztem vele, de xbox 360-ra tuti beszerzem ha már kicsit olcsóbb lett.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szevasztok, nekem nem akar elindulni a játék. Ha a new game opcióra megyek, mindig elkezd tölteni vagy 10 másodpercig, látom a keresztapa logót alul villogni, majd meghallom hogy beszélni kezd a csávó. De fekete a kép, és a beszéd is elkezd szaggatni olyannyira hogy 1 perc alatt kb egy mondatot mondott el. Ha a movies könyvtárat meg átnevezem, akkor meg a beszéd helyett egy zene szól, de szntén fekete képernyõ és csak az altF4-re reagál.
A gépem megvan hozzá, windows 7-et használok. valami tipp? Directxet felraktam ami a dvd-n volt.
cracl-et msn-en
valaki küldje már át a crcket [email protected]
kirol
Valami borzalom ez a képgyûjtemény, amit beraktál.

Nekem a hibái ellenére tetszik a game 😊

A felirat meretet lehet valahol allitani? Mert 1920x1200-ban olvashatatlanul kicsi. Koszi.
grebber
Amit észleltem eddig jármû az nagyon kevés féle van.Van amikor 8 tíz ugyanolyan van egy kupacban.
GTA 4 trendi itt is van de durván ám -> elõttünk 5 méterre rajzolódnak fel a textúrák a dolgokra 😞

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
bugban nem szenved hiányt a játék
próbálátok ki hogy egy kocsiban levõ emberre lõtök rá madj száljatok be abba a kocsiba:😄:😄
nem lenne rossz csak kicsit csunya a graff,az a fasza ha beszélgetsz valakivel és közben megnyomod a jobb és a bal egérgomnot😄😄
de nem mindenkinél engedi

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Nincs kiírva sehol...és a fõnökök sincsenek sehol. vagy 50-szer körbe jártam a várost, minden létezõ menüpontot megnézte, nincs sehol semmi, csak ez a marhaság.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

csumi all

valaki nem küldené át a crack-et mert már megvan a játék de a crack írásvédett és nem engedi sehogy se feloldani msn át dobhatná valaki [email protected]
sambauer
mindegy azért kösz egy próbát teszek majd vele, de ha túlzásba viszik (mint az 1ben)akkor ez se fogja bõvíteni a végigjátszott játékok számát.

Turn Me On Dead Man

Bartn73
Ja mosthogy erre figyelek má zavaró,de én nemtaláltam erre vonatkozó opciót a játékba hogy kilehetne e kapcsolni

Bartn73
Ahham látom de eddig nekem fel se tünt😊 de ez csak akkor jön elõ ha rákkatintasz a csajra sztem Na megnézem a játékba hogyvan

Bartn73
Hátezt nemtom mostmég engem leköt ez a lövöldözés+hasonló Sztem fõküldit azt a zöld x-el jelölik és azokat a fönökök adják De kivan irva mi a fõküldi hogy hol nekérdezd😊 de az enyémet tudom mi,egy rivális családot kell baxogatnom

sambauer
erre látod mi van a csaj lába alatt ? meg a feje fölött ? ezeket kilehet valahogy iktatni ? másrészt csak engem zavar ?

Turn Me On Dead Man

Bartn73
jaaaaa😊 hát nemtom milyen fifás nyilakra gondolsz,a kistérképen sztem nemzavaró a nagytérkép meg ugyszar ahogy van áttekinthetetlen

Erre én is rájöttem...de ami elõre viszi a történetet? Olyan nincs? Ennyi a játék? Arról szól hogy vadidegen emberek az utcán megbíznak hogy valahol lövöldözzek egy kicsit?

Hát ez tényleg remek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

sambauer

Turn Me On Dead Man

Bartn73
wtf?? ÉÉs miért is csinálom azt amit irtál😊 nemjövök rá

sambauer
You fuckin blind, or just ingore me ?

Turn Me On Dead Man

Bartn73
ÓÓ dehogy nincs küldetés😊 Amikor mész a városba lácc sétálgató embereket valamelyik feje felett köteg pénz van a másikfelett kulcs na ezekkel beszélsz és tölük lehet kapni küldit Van a küldik között szabotázs,bérgyilkosság,meg a célpont utlegelése😊 legalábbis én eddig ezeket csináltam Hát amikor lácc piros pontot 1 házon akkor fusd körbe és lehet kivül kell berobbantani ,vagy felrobbantani,vagycsak vlamit elvágni

sambauer
Ha meglenne a játék én válaszolnék, de mivel te a birtokában vagy igazán megnézhetnéd az optionsban hogy van e arra lehetõség amit megkérdeztem

Turn Me On Dead Man

Nagyon szépen köszönöm hogy mindenki magasról szarik arra amit kérdeztem. Biztos láthatatlanul írtam

gfreak
nem õ volt az elsõ rész fõhõse...végülis egy "noname" karaktert irányítottál, akit a Keresztapa 1. fõbb jeleneteibe szépen "beleírtak"...jópofa játék volt, szar autóhandlinggel, középszerû grafikával, mondjuk nekem nem volt vele gondom, nagyon jól elszórakoztam vele...kiváncsi vagyok erre a 2re is 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

sambauer
Gyerekek ! Arra válaszoljatok nekem hogy ezeket a fifás karikákat és nyilakat kilehet kapcsolni az optionsben ? Mert nagyon jónak néz ki a játék, de ezek tönkretesznek mindent. Könyörgöm mondjátok hogy igen....

Turn Me On Dead Man

Valaki mondja már el hogy kell ezzel játszani...nem kapok semmilyen küldetést..csak valami piros pontokat ahol nem tudom mit kell csinálni!

Meg, van egy olyan hogy famili...ott valami másik bandából lehetne meg ölni a tagokat...de nem halnak meg..meg ölöm, és mikor oda megyek 5 perc múlva megint ott van...

Mi a bánat a feladat? Itt nincsenek küldetések? Vagy mirõl szól ez az egész?!

Prince23
Erre tud valaki válaszolni? Két piros kör, raktárak...mit kell csinálni? Bármit teszek semmi sem történik!

nyirog
hopp elvileg nem lesz benne magyar nyelv :S, http://cdgalaxis.hu/PC/16050/godfather-2.html itt nincs szó magyar nyelvûségrõl csupán magyar nyelvû kézikönyvrõl <#rinya>

nyirog
hát gta 4-rõl inkább nem mondok semmit :/, a többi gta-hoz képest nem jött be, de ami a legjobban idegesít benne, hogy agyon sztárolják pedig nem olyan jó (most a laggolásoktól eltekintve). a godfather elsõ része nem volt olyan rossz, csak meg lehetett unni elég hamar, én igazából azután hagytam abba vele a játékot amikor már tizedjére sem tudtam megcsinálni a sonny gyilkosainak az elkapását (vagy lehet menekülni kellett akkor??...), maffia az über király az egyértelmû olyan hangulatos maffiózó játékkal azóta még nem játszottam. Am még nem telepítettem fel a godfather 2-t mert láttam h nincs benne magyar nyelv 😞 és egy csöppet kiakadtam rá (nem, nincs bajom az angollal,elég könnyen megtudom érteni az angol dialógusokat is, csak már úgy rákészültem h magyarul fogok vele játszani :S), egyébként fura, mert ea-s reloaded-es törésekben benne szokott lenni alapból a magyar nyelv :S...

lobig
a játék indítása után fekete képernyõ-re valami megoldás? (hardware követelmények megvannak, vista)

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Prince23
Talán azért is jön be, mert nem játszottam az eslõ résszel, meg a maffiával? GTA 4-et ismerem amúgy , és mégis tetszik eza második rész

Én elakadtam benne. Ilyen piros jelekkel rakta teli a térképet de mit kell csinálni?

Oda megyek a jelre le ölök mindenkit akit kell...és semmi...ott marad az piros jel...mi a bánatot kell itt csinálni?

TaRka0107
Hát nekem is bejön a játék!! A hangulata tényleg jó. A grafika lehetne jobb de jó szerintem! Jó sok mindent lehet benne, már bele is habarodtam😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Carloska
ha neked ez tetszik akor mi a roszz , nagyon gyenge játék de lehet neked ez a színvonal jön be 2009ben ezt hogy merték kiadni egy nulla ez mások szerint is

Shep
Úgy rémlik mintha õ lett volna, de lehet rosszul emlékszem. Én az egyet félbe hagytam nem igazán jött be, ezzel is teszek egy próbát, bár a grafika azért elég érdekes 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Elsõt nem ismerem, de ez valami fantasztikusan hangulatos játék lett. Csodálkozom is, hogy nagyon kevesen írunk ide, pedig sokan szerezték be a stat alapján.
Grafika átlagon felüli a sandboxos játékok körében, a hangok és a szinkronok kiválóak, fõleg Donnak. Optimalizálás jó!!! Nem egy Saints Row 2 vagy GTA 4, amikor kijött. További patchek, dlc-k várhatóak. Most Mikey Corleonak dolgozom. Jól sejtem az elsõ rész fõhõse volt õ?

Prince23
Az elsõt nem ismerem, de ez valami fantasztikusan hangulatos játék lett. Csodálkozom is, hogy nagyon kevesen írunk ide, pedig sokan szerezték be a stat alapján.
Grafika átlagon felüli a sandboxos játékok körében, a hangok és a szinkronok kiválóak, fõleg Donnak. Optimalizálás jó!!! Nem egy Saints Row 2 vagy GTA 4, amikor kijött. További patchek, dlc-k várhatóak. Most Mikey Corleonak dolgozom. Jól sejtem az elsõ rész fõhõse volt õ??

Shep
Az1-hez képest milyen lett?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Természetesen!
nekem nagyon bejönba játék.

Gideon Wieth
jó játék lett am ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
hogyan menne egy amd 3100+ 1,5giga ram és nvidia 7600 Gs kártyán ?? 😊 Elfogadható szaggatás nélkül vagy Boxon szerezzem be 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Már pedig általában magyar szokott benne lenni...most hogy-hogy nincs?

Ez tuti??<#conf>

Ezt jó lenne ha megnézné valaki,mert csak akkor szedem ha magyart is tud!!
<#wilting>

nincs...csak magyar A help van benne,amint átállítod a regeditet,indításkor ismét megkérdezi,melyik nyelvet választod a 6 közül,ami angol,német,francia,spanyol meg mit tudom én még mi,de magyar nuku
norbi2fraktal
sztem van hozzá magyar felirat csak a regedit-ben kell átállítani...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince23
Jó lesz ez😊

ok thx