13
-
#13 Állítólag a viasat3-nak lesz híradója! -
#12 Én meg átálltam arra, hogy minden este az előző esti műsort nézem, dvd felvevővel felveszem másnap lejátszom, ha reklám jön akkor egyszerűen átugrom. Nekem a kedvencem az animaxon a japán aminék (de főleg azok amik szinkrónizáltak) -
winnie #11 " na meg nem 15 perc film 25 perc reklámmal hanem 30 perc film 3-4 perc reklámmal..."
ja, és. reklám szempontból itt valami félreértés van. ha nézed a viasatot, akkor tudod, hogy ők megtehetik, hogy a sorozatot kétszer is megszakítják - náluk több a reklámszünet. ergó, sokkal házabb.
az rtl és a tv2 45 percet csak egyszer szakíthat meg. a reklám mennyisége mindkét adón ugyanannyi. 12 perc. -
winnie #10 "
A TV2-n kívül ez az egyik olyan csatorna amelynek szerves részét képzi 1-2 sci-fi sorozat vetítése.."
axn scifi kell neked:) -
Soundmaker #9 Hajrá Viasat!
A TV2-n kívül ez az egyik olyan csatorna amelynek szerves részét képzi 1-2 sci-fi sorozat vetítése... Kifejezetten örülök, hogy régi és új sci-fi sorozatokat is megnézhetek a Viasaton (Star Trek, Babylon 5, stb..) Míg a retekklub meg a TV2 csak a nyereség orientált sorozatokat futtatja + ha valamelyik sorozat csak egy picit is kevesebb nézőszámot produkál máris átpakolják éjfél környéki kezdésre... na meg nem 15 perc film 25 perc reklámmal hanem 30 perc film 3-4 perc reklámmal... -
winnie #8 szerintem nem a jogállására vagy miegymásra célzott, hanem a műsoraira. ha az ember tévét néz, akkor általában arra koncentrál.
kertévé? igen. uolyan műsorok? igen. oké, van rajta kkamer és délamerika is. ennyi. -
#7 winnie: csak hogy értsd miért nem ugyanolyan:
csomagol_a_viasat -
winnie #6 "Igen-igen csak a végén nehogy egy retekklub 2 legyen belőle."
ugyanolyan kereskedlmi tévé, ugyanolyan műsorokkal. annyi a difi, hogy a viasaton vannak idétlen kandikamerás sorozatok és dél amerikai telenovellák. -
Yoshimitsu #5 Különben is a kis RTL klub már megvan, a cool tv. Az RTL klubos cucc. -
Yoshimitsu #4 hát csak nem lesz. :) -
knightbali #3 Igen-igen csak a végén nehogy egy retekklub 2 legyen belőle. -
Yoshimitsu #2 Csak így tovább!!!!! -
menpe #1 ...és nem feledjük a Fireflyt, amit szintén a Viasat3 mutatott be...