59
  • Griphons
    fujjj
  • jefferson83
    Lecsekkoltam én is kb. 10 percre belenéztem:

- Grafika szép, nem kell fikázni

-szinkron jó, hangulatossá teszi a játékot

-a játszhatóság (mármint irányítás, kamerakezelés) gyatra

Az első két részt kivittem, de aztán elfelejtettem a sorozatot (filmből is eddig jutottam,könyv meg soha nem is érdekelt :D ).
    Azért majd elkezdem ezt is, de sok esélyt nem adok neki, hogy a végére is jutok.
  • n0k0m
    "hát ezek a fejek még mindig megröhögtetnek.
    fotorealisztikus? nem így mondanám :)"

Akkor fogj egy darab szappant és kezdj el baltával fejet kivágni belőle. Játékkészítésnéla modellezőnek legalább ennyire meg van kötve a keze. Azt tobb ezer poligont amit a fejre forditanal kismillio egyéb részletre felhasználhatnád.

Akkor olvass utánna a Zbrush-nak és a Normal mapping technológiának. Az már igencsak könnyít a dolgukon.

http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=048910

Sajnos párszáz polygonból szebb fejet nem fogsz összehozni ... Úgyhogy szóld le a programozókat, hogy ilyen optimalizálatlanok a játékok (bár 50-100 képkockát alkotni mp-enként nem egyszerű feladat).

Első nagyobb technikai újítás a normalmapping kitalálása.
  • Spica
    hát ezek a fejek még mindig megröhögtetnek.
    fotorealisztikus? nem így mondanám :)
  • szurka
    a történet még az irányításnál is rosszabb. A könyv után a film története 1 nagy arculcsapás megint, de a játékban a minisztériumos rész már fájdalmasan gyenge. Hát ott a hajamat téptem, de addig jó móka. Kb olyan, mint a doom3ban a pokol után már nincs kedvem tovább nyomni, hát vhogy ezzel is így lett
  • zola2000
    Szerintem nem kell hozzá erős gép, legalább is nekem wiin röccenésmentesen futott 576i felbontásban. Az irányítás is kitűnő lett.
  • zola2000
    Szerintem nem kell hozzá erős gép, legalább is nekem wiin röccenésmentesen futott 576i felbontásban. Az irányítás is kitűnő lett.
  • Dexantreal
    amrdekáros=mardekáros
  • Dexantreal
    Looool. Hé, Dániel komám!

"Az első játék a varázslósakk, ami a normál sakk szabályait követi, de a figurák maguktól mozognak és megelevenedve zúzzák egymást darabokra. Eleinte ellenfeleink nevetségesen könnyűnek bizonyulnak, de akad majd olyan is, akihez nemhogy egy hét, de egy negyvenhét éves hobbi sakkosnak is fel kell kötni a gatyáját."
    Komolyan írtad? Én szarrá aláztam az összes játékost :P, pedig 20 vagyok, jártam 15 évesen pár heti, havi sakkra és kész, de mégis... :P. Tehát nekem se a hugrabugos, vagy, hogy hívják, se a mardekáros nem jelentett gondot, csak a amrdekárosnál elején elcsesztem.

Nesze, szarrá vertem :P.
  • gyuri12
    az volt is a tévé2-őn,asszem még régebben...
  • feamatar
    "Mint minden kalandjátékban,"
    ezt csak kicsit gonoszkodva tenném hozá hogy nem kalandjáték, inkább csak sima tps abból sem túl kiemelkedő
  • feamatar
    nem vagyok hp fan sőt :D, no de haver tolta oszt gondoltam csekkolom...
    a magyar szinkron förtelmes... brrrr.... a hideg kirázott tőle... leginkább a mesterlövész című műremek szinkronizáltságára emlékeztetett....
    phew az a színészi beleélés...
    nem értem hogy nem figyelhettek rá ennyire:(
  • kricsi
    Ezen gondolkoztam már én is. : )
  • ProClub
    Na EZT kéne Wii-n játszani. Milyen durva lehet élőben hadonászni a pálcával. :D
  • InfectedMann
    Játékélmény a szinkes verzióval szerintem jó! Irányítás tűrhető! Amúgy meg a story a filmnél is szarabb :)
    KÖNYV RULZ :P
  • Bagoly81
    kezelhetösége ténleg káki, kamera mozgás is káki de a szinkron mindent elfelejtet. egész jo kis gamma. aki szereti a potter annak ajánlott. grafikána szép, erös gép kell hozzá, beálitási lehetöségek egyelö a 0 val.. graf szinten pl.
  • gyuri12
    "a közel fotorealisztikus arcok" akkor, a többi dolog az arcokon kívül,tényleg olyan ronda volt?:O
  • gyuri12
    persze a kezdeti képek milyen szépek volt...:|
  • Lyan Kyj
    nekem egyedül a borzalmas irányítás volt zavaró, de nagyon hangulatos lett, főleg szinkronnal.