59
-
Borkownik #59 Valaki meg mondaná mit kell tenni az alagsori folyosó banya portréjával? -
BlairCat #58 Szijasztok ^^.
örm..nekem csak annyi problémám van,hogy a 'mardekáros' portré jelszavát és az utolsó táblát nem találom..meg a másik 2.'repülő lényt." oO ..segítséget előre köszönöm..^^ -
DonPetrucio #57 Bocsánat!Valaki esetleg meg tudná mondani hogy honnan lehet letölteni a játék magyarítását? -
aresz96 #56 Valaki nem tudna segiteni a végén vagyok már és meg kell keresni a lány cuccait de én csak 4 tudok és az 5 diket nem találom.
nagyterem,könyvtár,óra torony udvar,vadukt felöli bejárat -
susamama #55 szerinted? ha valamilyen szinten végigkövetted volna HP történetét, tudnád/titkok kamrája/, hogy Hisztis Mirtle pont ötven évvel ezelőtt halt meg, miután a baziliskus szemébe nézett.De Nicket is kérdezhetnéd. -
Bötus #54 Bolmus - az egyik foghagyma ott van a fedetthíd bejáratánál.A másik meg a bagolyház fele -
Bolmus #53 Valakai segítsen nem találom meg az 5 foghagymát találtam hagrid kertjében 1et és 3at meg a kökörtől lefele valaki segítsen holtalálom meg az 5.-et!PLS -
codermanvip #52 valaki megmondana hogy Hannah Abbott mit ker mit kell csinalni!!!!!! es Piton is mit ker vagy Flitwich vagy Pomona melyik ad DA-t?es mit kernek?????????// -
codermanvip #51 hat az erszeke kell felmaszni s egy resznel nyomj egy REPARO-t s massz tovvab s uttanna invittot vagy dakulsot es leeseik s kesz -
Corneliu5 #50 Colin fényképezőgépét sehogy sem tudom leszedni.Ugye oda kell tenni padokat,de mennyit és pontosan hova?Valaki sürgősen segítsen!Köszi előre is -
Barnabásbéla #49 Légyszi segítsetek! Az angol változat van meg, szeretném magyarítani, de nem találok hozzá magyarítást! Legalább a fölirat lenne magyar! Ha valaki tud, segítsen! -
HP4ever #48 Légyszi segítsetek!! 64%-on állok és teljesen elakadtam...Nem ír feladatot és semmit sem tudok már javítani, stb. -
HP4ever #47 Piton dolgozatához a könyvet a könyvtár zárolt részében taláod meg, ahogy bemémész a bal oldali sorban, azt hiszem az utolsó előtti polcon van.(Az az egyetlen könyv a polon)
Remélem tudtam segíteni:D -
Tóth Máté1995 #46 Vki segítsen plííz!! Az egyik portré az alagsorban 1 banya meg aki azt mondja h kérdezzek meg vkit aki 50 éve is ott volt a Roxfort-ban! -
Tóth Máté1995 #45 70%-on vagyok! És már szinte mindent megcsináltam csak 2 portrénak nemtudom a jelszavát és Pitonnak nem adtam le 1 dolgozatot, de Hermione azt mondja a könyvtárban!!! nem találom a könyvet!! -
Tóth Máté1995 #44 már megvan! -
Tóth Máté1995 #43 Elakadtam! Az óratoronynál félretettem egy kereket és utána még 2-őt És a problémám: Csak az utsó kettőt tudom vissza tenni bárhová az 1.-t nem, és nem tudom hogy hova kell őket tenni!! -
Tóth Máté1995 #42 Íme az 5 gorgó: Átváltozástan udvar, Sötét varázslatok kivédése, Negyedik emelet az erkély, Viadukt, és Kövezett udvar! -
xixko #41 Hello!!
Nem tudjátok megmondani hogy hogyan kell megfejteni annak a porténak a jelszavát aki azt mondja hogy kérdezzek meg egy mardekárost??
Kérlek segítsetek!!! -
koj #40 Sziasztok! Létszi segítsetek! Miután megvan a 28 Ds tag, utána megcsináltam azt a 6 feladatot pár gyereknek, utána mit kell csinálni?
Mert feladatot nem ír és nemtom most hova kell menni! létszi segítsetek!! -
xixko #39 Hello!
A gorgókat már megtaláltam csak egy dologra nem jottem rá.
Melyikek a varázsló táblák??
-
xixko #38 Hello!
Megtudnátok nekem mondani,hogy hol találom a gorgókat???
Már hármat találtam:1.átváltoztatástan udvar
2.Viadukt
3.Bent roxfortsban
A többi 2 hol van???
Kérlek segítsetek :D
Köszi :D
e-mail címemre is küldhetitek: [email protected]
[email protected]
Vagy a weboldalamra a VK-ba: www.harrypotter.myport.ro
Köszi szépen -
KöTöMö #37 Ja megvan sry..
tess:
- ilyezd el a madarakat
- az ültetvényre depulso, hogy előkerüljön a Weasley csomag
- gyújtsd meg a fáklyát
- a mozgatható köveket repítsd fel, és vedd észre a legmagasabbat -
KöTöMö #36 Én nem találkoztam a játékban olyan kifejezéssel, hogy kőkör -
Andydy #35 A kőkört megcsináltam,de nem értem mert 99%-on vagyok és csak a másodikon nem stimmel vmi.Két fáklya nem ég de nem is tudom őket meggyújtani vmiért?!!Plíííííz!!!!Segítsetek!Nehogy 99%-nál ne tudjam tovább vinni! -
KöTöMö #34 He'? -
Andydy #33 Hy!valaki megmondaná nekem mit csinálja a kőkörnél?Letröltöttem már a végijátszást is de nem igazán értem.A téglatest alakú kőre tegyem rá a kis kereket?Vagy hogy? -
KöTöMö #32 Sziasztok!
Én régen sakkoztam így nekem kissé elkeserítő volt milyen gyengén játszottak:S Viszont elakadtam a portréknál. 2-t nem tudok kinyitni. Az egyik ami a könyvtárban van. Azt mondja szerezzek reggeli prófétát a nagyterembe de ott nem találok sehol. A másik az alagsori banya aki meg azt mondja tudjam meg a jelszót egy mardekárostól.. Azok viszont nem adják meg. Ha valaki tudja mit kell csinálni írja meg pls. -
szabcus cica #31 valaki nem tudja nekem meg mondani h erről az oldalról lehet e egy teljes filmet letölteni ?? köszika előre is -
Thomas Noble #30 Ezek luna elveszett cuccainak helyei! -
Thomas Noble #29 1.Nagyterem az ajtó melletti asztal
2.Könyvtár(ott is az asztalnál)
3.Nagyterem előtti kövezett udvar a levelek alatt(sepregetni kell)
4.Viaduct bejáratánál a lépcső mellett a portrénál
5.Óratorony udvarán a szökőkutak előtt -
rencsi32 #28 Szia.Ne haragudj hogy zavarlak.csak gondoltam hátha tovább jutottál már az eltűnt dolgok megkereséséről.én is itt akadtam el, csak én még semmit sem találtam meg.tudnál nekem segiteni?ha igen légyszi ird le hogy hol keressem luna összes elhagyott cuccait.köszike -
mirkolin #27 pls. help, nem találom luna eltűnt cuccait csak a cipőjét találtam meg nem tudjátok h holvan a többi?? -
mirkolin #26 asa
-
aDannyBoy #25 állítsd át a felbontást és a grafot tedd maxra
annyira nem szép egyébként, sőt
-
#24 Egy kicsit fel vagyok háborodva azon amit írtatok itt a megjegyzésekbe. Vagy én vagyok balfék, vagy tényleg a játékkal van a gond. Szal nem tudom, hogy hogy lehet egy ilyen grafikára azt írni hogy szép. Ez egy olyan 2-3 éves PS2 grafika. De ha szerintetek lehet rajta javízani akkor szívesen venném ha valaki leírná hogy hol van beállítási lehetőség erre vonatkozóan, mert addig csak a fent írt állításomat tudom alátámasztani. Köszi. -
Norcsi93 #23 Nekem sajna angolúl van meg a Hp5 játék,a filmet még nem láttam,csak olvastam.... -
wolter #22 a játékkal még nem játszottam de a filmet teljesen ismerem és meg is néztem. De milyen ajáték? Ha vki tud válasoljon! -
NikWeB #21 Szerintem a játék teljesen élvezhető, mivel a filmmel összhangban készült a hangulatban azt hozza amit kell, a grafika szép, és a kifejezetten igényesnek mondanám a játék kidolgozását. A magyar szinkront nem próbáltam...
Az irányírás fertelem, de ha beleszokik az ember egy kis jedi öszönnel a képváltásoknál (a helyszínek közötti vágásokkor) pont jó pillanatban tudja helyrezökkenteni Harryt, hogy ne induljon el jobbra, mikor addig előre futott.
Összességében véve a játék nem rossz. A kishugomnak sem jelent kihívást, de nem is célja. -
#20 Nem vagyok egy nagy HP fan, de megörültem hogy végre egy kalandjáték, amivel a kedvesem is tud játszani (anélkül hogy 2 percenként nyaggatna hogy fordítsam le hogy most mitíííír :))
Viszont szerintem az irányítás olyan szinten elfuserált, amilyet talán még nem láttam, egy olyan kocagamernek, mint az én kis párom (aki azért a CoD2 irányítását 10-15 perc alatt meg tudta tanulni) kínszenvedés ez a játék. Nagyon tetszik hogy szinkronos (bár itt-ott érezhető hogy egy-egy mondat tükörfordítása az eredetinek és egy kicsit sántít a fordítás, illetve két mondat egymás után nem teljesen jól illeszkedik, de összességében királyság hogy magyarul beszélnek) szóval ez a játék egy páratlan kezdeményezés, páratlanul elb***va sajnos... Kár érte.