110
Szarvasi Zsidó Ifjúsági Tábor
-
Aspyrin #29 Kíváncsi voltál hány ember lesz bannolva? -
neuro #28 Gratuálok minden "kedves" antiszemita/tudatlan/ostoba balféknek, akinek sikerült a hozzászólásaival emelnie a topik színvonalát. Sikerült újra bebizonyítani, hogy milyen siralmas helyzetben van a magyar társadalom. -
#27 úgy néz ki az elmúlt 60 év alatt fordult a kocka. most már Ők az Árják...pfff kicsit morbid -
Most akkor nyissak egy topikot a gyermekkorom csehszlovákiai táborozásairól?
(gumiba vele!) -
#25 meghitt közös körülmetélés az esti tábortűz mellett -.- -
Ronny #24 amúgy mit csináltok konkrétan? -
Ronny #23 nem mindenki veheti az infót az ÉS-ből meg a szombat.hu-ról:) -
dieselG #22 Ott a pont. -
Neoncsoves #21 gyurika: 14 alatt-->értelmi szint
hypergames: rexorka alreg -.-
-
#20 nem tudom kik/mik járnak, nem is érdekel!
köszönöm, hogy elmagyarázod mi a pálya , de azt azért vedd figyelembe, hogy nem a kurucról olvasom, hanem itt lakom Szarvason laza 28éve, úgyhogy egészen pontosan tudom mi az ábra, sőt több közöm van a táborhoz/nevezzük Aranyszarvasnak, mert tképpen régen az volt a neve/, mint gondolnád......
nembaj, nem tudhattad... -
#19 fifi: a shell kutra csak az ifivezetok (madrichok) jarnak/jarhatnak ki, es nem szoktak lopni.. tul sok kuruc.info-t olvasol. nem kell elhinni mindent, foleg nem azt amit ott irnak...
Taranov: a programok evrol evre jobbak, mindig finomitanak rajtuk. minden evben van vmi adot tema es arrol tanulunk, abbol vannak jatekok. a kozosseg az nagyon jo. van sok kulfoldi, (pl.:izraeliek, amerikaiak, oroszok, jugok, stb.(tavaly voltak indiaiak is(), es ha a 2. turnusban mesz akkor van jo sok magyar is. -
#18 ja -
#17 arborétum kivezető utjával szemben lévő Shell kútra gondolsz??? -
#16 viselkedni 95%-uk nem tud... köpködnek, barmolnak,zajonganak...nem térnek le az útról, ha autóval mész velük szemben... amúgy is feljebbvalónak érzik magukat, azt hiszik mindent szabad.
A közelben lévő Shell kúton isszák magukat szanaszét ész nélkül, meg lopják a cuccot kifelé...
egyebet? -
#15 atyaég, zsidó ifjúsági tábor he...
ma már ledöbbentem egyszer az apor vilmos katolikus főiskolán oktatott tanító cigány/roma szakirányon, de ez sem gyenge...
majd azért mikor közösen fürödni küldenek titeket akkor azért figyeljetek oda... -
#14 Csatlakozom -
Vegas #13 copy. ^nevetoarc^ -
Vegas #12 minek jottel? hulyekocsog. -
#11 Demokratikus:) -
#10 eszembe jutott 1 vicc ^^
Két zsidó találkozik.
- Hol vannak a gyerekeid?
- Táborozni mentek... -
Cat 02 #9 én pont 1 hete voltam Szarvason :P mármint helyből nem ott hanem Gyomaendrődőn csak oda is mentünk
Buszmegálló város 1ik fele Arborétum várso másik fele mire átmentünk a 40 fokbanm ... xD -
#8 Nem is kellett volna idejönni -
#7 imadtam taborozni de csak a sostoi tavorba jartam.... nah meg azt is 10 evvel ezelott :((((
imadtam.. -
#6 -
gyuri12 #5 "Szarvasi Zsidó Ifjúsági Tábor"
na én mentem innen:O -
dieselG #4 ez a topic is meg a tábor formája is pfff... -
#3 Szólhatnál róla pár szót, hogy ilyen programok vannak, milyen a közönség és a többi. -
#2 Egy táborozás topic hosszabb életű lenne. -
#1 Ezt a topicot kivancsisagbol nyitottam, hogy hanyan jarnak innnen szarvasra, es kinek milyen elmenye van vele kapcsolatban?