Heroes - The Video Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy jobb is, ha nem jelenik meg. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

The Protector
ami annyit jelent h szarabb lessz vagy szar.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Törölt felhasználó
A Ubisoft lemondott a Heroes videójáték készítésérõl és visszaadta a jogokat az NBC-nek. Ettõl még persze lehet játék a sorozatból, csak nem a Ubisoft fogja készíteni.

forrás:sorozatjunkie
Törölt felhasználó
2008 vége van...
Lesz ebbõl valami egyáltalán?
drowns41
annak nem lenne semmi értelme 😄

http://sum41.uw.hu

light00
Olyan valszeg aki nem szerepelt a sorozatban.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

viktor9999
hááttt... ez nekem nem nagyon világos... milyen ismeretlen hõs??

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

én két verziót tudok elképzelni: xmen 3 játék szerû, karaktercserélgetõs játékmenet, vagy: ismeretlen hõs, de csak õt irányítjuk

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hát Clairrel uncsi lehet ^^ leugrasz a pályáról de még azt is túléled :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LasDen
sztem egy olyan gém jó lenne, hogy GTA stílusú szabad mászkálás és a fõszereplõ egy a sorozatból nem ismert új hõs lenne....és mondjuk vmilyen úton-módon minden szereplõ elõkerülne...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

light00
Mohinder választhatom?<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Timbo
én sylarral koponyátfûrészelni <#gonosz1> wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

spidey91
Én meg TEddel sugarazni vagy Nathannal repkedmi

Gépem ati X1900 4200

Pistike 007
Én Heroval Nakamurával szeretnék már kardozni<#smile>

spidey91
sztem meg olyan lesz hogy Petrelli (Peter Petrelli nem Nathan) szerü fazonnal leszünk és ilyenm akcio kaladand lesz

az akcio hogy más szuperemberekkel kell megküzdeni ilyen Syler serüekkel sztem a kaln d meg hogy valamit ki kell nyomozni meg stb ilyen über relytély

de ez csak a z Én elkébzelésem

Gépem ati X1900 4200

én azt nem értem, milyen akció játékot tudnak ebbõl csinálni

abból fog állni az egész, hogy valami über erõvel megáldott arccal nyomolunk, és hidegre teszünk mindenkit? nem lenne valami jó..
csatlakozom

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

várom... annak ellenére, hogy nem nézem a sorozatot😊 remlem igy is ki lehet majd rajta igazodni.
Pheaper
csatlakozom

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pistike 007
És biztos barom bonyolult is! Mert a sorozatnál ha egy részbõl is kimaradsz nem tudod követni.
Várom!

dienesoft
Hát, én bízom benne, hogy messze elkerüli majd a "Fantasztikus négyes" játékstílusát 😊

hunbasser
sztem jó ötlet,csak ez,h eltérnek a sorozattól,nem annyira tetszik,talán sokkal több embert megmozgatna,ha teljesen a sorozatra épülne 😊

ahh,milyen lenne már,ha megcsinálnák a Prison Breaket játékban,és mi irányíthatnánk Scofield karakterét.szvsz ezekben van ötlet 😊

ReaL MaDRid x siempre

Atkamon
Nem leheteett volna mindezt egy hszben?😄

ez is ilyen nincs net nem megy mmo vmit kell tolni lesZ :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sephi
Bisztos tok jo lesz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

spidey91

Gépem ati X1900 4200

spidey91
A Hõsök világ szerte több millió rajongót szereztek maguknak, így nem csoda, hogy az egyik legnagyobb kiadó, a Ubisoft is érdeklõdik utánuk.

A Heroes nevet ezentúl nem csak a televízióban láthatjuk majd viszont, hanem a Ubisoft játékai között is, a kiadó ugyanis minden szükséges jogot beszerzett ahhoz, hogy egy Pc-re és konzolra is érkezõ játékban szerepeltesse a népszerû sorozat szereplõit. Sajnos semmi konkrétumot nem árultak el, így nem tudni pontosan milyen játék készül a fejlesztõk kezei alatt, de a premiert 2008-ban szeretné letudni a kiadó. A Lost játék kapcsán is hasonló a titkolózás, ám az elsõ trailert állítólag napokon belül már láthatjuk majd a neten!

GAMESTAR

Gépem ati X1900 4200

spidey91
VÉGRE!
A Lost után itt az újabb játékverzió!

A külsõ nézetes akciójáték 2008 végére várható, Xbox 360-ra, PS3 és PC-re, a munkálatokat az Ubisoft valamelyik, még nem megnevezett saját stúdiója készíti (én megint a montrealira tippelek), a munkákat a széria készítõje, Tim Kring személyesen felügyeli. A játék nem kapcsolódik sem az elsõ, sem a második évadhoz, önálló cím lesz a Hõsök univerzumában. Jesse Alexander, a sorozat producere elmondta, hogy az elsõ naptól fogva videojátékban gondolkodtak, az összes sztorit úgy írták meg, hogy azt könnyen lehessen egy játékhoz csatolni. Egyelõre sajnos csak ennyi a hír, de természetesen amint kiderülnek a részletek, megosztjuk veletek.

PCGURU

A Ubisoft megállapodást írt alá a Universal Pictures Digital Platforms Grouppal, mely szerint a népszerû Heroes - itthon Hõsök címen futó - sorozathoz kapcsolódóan játékot készítenek. A TV-sorozat történetében hétköznapi emberek szerepelnek, akik mind rádöbbennek, hogy különleges képességük van: például repülni tudnak, esetleg idõutazni, vagy telepatikus képességgel rendelkeznek. Késõbb világossá válik számukra, hogy az õ kezükben van a világ megmentése, és ennek érdekében együtt kell mûködniük. A játékról egyelõre semmi információ nem derült még ki, ahogy az a Lost esetében is volt, várhatóan hónapokkal késõbb fogunk megtudni majd többet

PCDOME

Gépem ati X1900 4200