28
Heroes - The Video Game
-
Neton #28 Vagy jobb is, ha nem jelenik meg. :) -
#27 ami annyit jelent h szarabb lessz vagy szar. -
#26 A Ubisoft lemondott a Heroes videójáték készítéséről és visszaadta a jogokat az NBC-nek. Ettől még persze lehet játék a sorozatból, csak nem a Ubisoft fogja készíteni.
forrás:sorozatjunkie -
#25 2008 vége van...
Lesz ebből valami egyáltalán? -
#24 annak nem lenne semmi értelme :D -
#23 Olyan valszeg aki nem szerepelt a sorozatban. -
#22 hááttt... ez nekem nem nagyon világos... milyen ismeretlen hős?? -
moralosan #21 én két verziót tudok elképzelni: xmen 3 játék szerű, karaktercserélgetős játékmenet, vagy: ismeretlen hős, de csak őt irányítjuk -
Cat 02 #20 hát Clairrel uncsi lehet ^^ leugrasz a pályáról de még azt is túléled :S -
#19 sztem egy olyan gém jó lenne, hogy GTA stílusú szabad mászkálás és a főszereplő egy a sorozatból nem ismert új hős lenne....és mondjuk vmilyen úton-módon minden szereplő előkerülne...:D -
#18 Mohinder választhatom? -
#17 én sylarral koponyátfűrészelni wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
#16 Én meg TEddel sugarazni vagy Nathannal repkedmi -
#15 Én Heroval Nakamurával szeretnék már kardozni -
#14 sztem meg olyan lesz hogy Petrelli (Peter Petrelli nem Nathan) szerü fazonnal leszünk és ilyenm akcio kaladand lesz
az akcio hogy más szuperemberekkel kell megküzdeni ilyen Syler serüekkel sztem a kaln d meg hogy valamit ki kell nyomozni meg stb ilyen über relytély
de ez csak a z Én elkébzelésem -
ldavid #13 én azt nem értem, milyen akció játékot tudnak ebből csinálni
abból fog állni az egész, hogy valami über erővel megáldott arccal nyomolunk, és hidegre teszünk mindenkit? nem lenne valami jó.. -
moralosan #12 csatlakozom
[de még mindig biZtos] -
el bruja #11 várom... annak ellenére, hogy nem nézem a sorozatot:) remlem igy is ki lehet majd rajta igazodni. -
#10 csatlakozom -
#9 És biztos barom bonyolult is! Mert a sorozatnál ha egy részből is kimaradsz nem tudod követni.
Várom! [Nem mintha futna a gépén] -
#8 Hát, én bízom benne, hogy messze elkerüli majd a "Fantasztikus négyes" játékstílusát :) -
#7 sztem jó ötlet,csak ez,h eltérnek a sorozattól,nem annyira tetszik,talán sokkal több embert megmozgatna,ha teljesen a sorozatra épülne :)
ahh,milyen lenne már,ha megcsinálnák a Prison Breaket játékban,és mi irányíthatnánk Scofield karakterét.szvsz ezekben van ötlet :) -
#6 Nem leheteett volna mindezt egy hszben?:D -
Cat 02 #5 ez is ilyen nincs net nem megy mmo vmit kell tolni lesZ :S -
#4 Bisztos tok jo lesz... -
#3 -
#2 A Hősök világ szerte több millió rajongót szereztek maguknak, így nem csoda, hogy az egyik legnagyobb kiadó, a Ubisoft is érdeklődik utánuk.
A Heroes nevet ezentúl nem csak a televízióban láthatjuk majd viszont, hanem a Ubisoft játékai között is, a kiadó ugyanis minden szükséges jogot beszerzett ahhoz, hogy egy Pc-re és konzolra is érkező játékban szerepeltesse a népszerű sorozat szereplőit. Sajnos semmi konkrétumot nem árultak el, így nem tudni pontosan milyen játék készül a fejlesztők kezei alatt, de a premiert 2008-ban szeretné letudni a kiadó. A Lost játék kapcsán is hasonló a titkolózás, ám az első trailert állítólag napokon belül már láthatjuk majd a neten!
GAMESTAR -
#1 VÉGRE!
A Lost után itt az újabb játékverzió!
A külső nézetes akciójáték 2008 végére várható, Xbox 360-ra, PS3 és PC-re, a munkálatokat az Ubisoft valamelyik, még nem megnevezett saját stúdiója készíti (én megint a montrealira tippelek), a munkákat a széria készítője, Tim Kring személyesen felügyeli. A játék nem kapcsolódik sem az első, sem a második évadhoz, önálló cím lesz a Hősök univerzumában. Jesse Alexander, a sorozat producere elmondta, hogy az első naptól fogva videojátékban gondolkodtak, az összes sztorit úgy írták meg, hogy azt könnyen lehessen egy játékhoz csatolni. Egyelőre sajnos csak ennyi a hír, de természetesen amint kiderülnek a részletek, megosztjuk veletek.
PCGURU
A Ubisoft megállapodást írt alá a Universal Pictures Digital Platforms Grouppal, mely szerint a népszerű Heroes - itthon Hősök címen futó - sorozathoz kapcsolódóan játékot készítenek. A TV-sorozat történetében hétköznapi emberek szerepelnek, akik mind rádöbbennek, hogy különleges képességük van: például repülni tudnak, esetleg időutazni, vagy telepatikus képességgel rendelkeznek. Később világossá válik számukra, hogy az ő kezükben van a világ megmentése, és ennek érdekében együtt kell működniük. A játékról egyelőre semmi információ nem derült még ki, ahogy az a Lost esetében is volt, várhatóan hónapokkal később fogunk megtudni majd többet
PCDOME