Újabb ellenfele lett Hulknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hulk az egyik legjobban sikerül képregény adaptáció!(sztem)
Már a karaktert is sokkal jobban eltalálták mint a pókembert játszó tóbiást!
A nyáladzástól meg csak annyit hogy a pókemberben is volt épp elég!
Nemtom sztem a Hulk látványos is volt a szereplõk is jól játszottak...!csak kár hogy sokan nem az én véleményemen vannak a filmrõl!
Viszont ha nem is volt olyan jó film még akkor is megérdemelhetne egy folytatást...(sztem)
<#hehe>#hehe>
Már a karaktert is sokkal jobban eltalálták mint a pókembert játszó tóbiást!
A nyáladzástól meg csak annyit hogy a pókemberben is volt épp elég!
Nemtom sztem a Hulk látványos is volt a szereplõk is jól játszottak...!csak kár hogy sokan nem az én véleményemen vannak a filmrõl!
Viszont ha nem is volt olyan jó film még akkor is megérdemelhetne egy folytatást...(sztem)
<#hehe>#hehe>
Nekem nagyon bejött az elõzõ Hulk-film, pont azért amiért mások utálták. Bírtam benne azokat a bizonyos "nyálas-csöpögõs" részeket. Amik szerintem nagyon jól meg voltak csinálva, és rendkívül erõteljesen voltak eljátszva. De ez persze nem zárja ki azt, hogy a legújabb Hulk-film véleményem szerint átkozottul jó lesz. Ha más nem, a színészek minden bizonnyal meg fogják menteni. Azért Edward Norton és Tim Roth nem semmi színészek ám!
Sajnos én is azt hiszem, hogy el lesz ez rontva. Az eddigi hírek szerint totális bukás lesz. Hiába a csúcs színészek, ha elcseszik a szorrit. Már a meglévõ Hulk filmnek is az a baja, hogy adott egy döhtõl felpüffedõ figura, aki szétcsesz mindent ha ideges, erre meg "sírva zokogós" romantikus jeleneteket dobáltak bele. A zúzásból meg volt összesen vagy 15 perc.
Mondjuk a kedvencem amikor (a már meglévõ Hulk filmben) a Srác bocsánatot kér a csajtól hogy nem halt meg. 😄
Mondjuk a kedvencem amikor (a már meglévõ Hulk filmben) a Srác bocsánatot kér a csajtól hogy nem halt meg. 😄