Ötvös Tibor

Újabb ellenfele lett Hulknak

Tim Blake Nelson csatlakozott az impozáns neveket felsorakoztató The Incredible Hulk csapatához, mint A Vezér. A rossz oldalon álló, egykori kutatóbázison dolgozó úriember jellegzetes ismertetőjele a gammasugárzás következtében zöld színűvé változott bőre és többszörösére növekedett agya.

Az Ang Lee készítette első Hulk nem aratott osztatlan sikert. A még "gyerekcipőben" járó képregényfilm műfaja Peter Parker és a mutánsok sikereitől volt hangos és egy, a drámai vonalat kissé jobban kidolgozó film megosztotta a rajongókat. Az Universal azonban látja a fantáziát a szériában és még legalább egy mozifilmet készítenek a sztoriból.

A stáblista már most kiemelkedő. Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth és William Hurt csapatához a napokban újabb ismert arc csatlakozott. Tim Blake Nelson eddig olyan filmekben bizonyította tehetségét, mint a Sziriana vagy az Ó, testvér, merre visz utad?.

Nelson a gonosz oldalt erősíti majd. A színész alakítja Samuel Sterns karakterét. A tudós egy kutatóbázison dolgozik, mikor - mint Banner - kap egy komolyabb adag gammasugárzást. Ennek hatására bőre teljesen elzőldül, agya viszont sokszorosára nő. Ezután A Vezér néven próbálja Hulkot eltűntetni a Föld színéről.

A filmet 2008. június 13-án tervezik bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zberta #4
    A hulk az egyik legjobban sikerül képregény adaptáció!(sztem)
    Már a karaktert is sokkal jobban eltalálták mint a pókembert játszó tóbiást!
    A nyáladzástól meg csak annyit hogy a pókemberben is volt épp elég!
    Nemtom sztem a Hulk látványos is volt a szereplők is jól játszottak...!csak kár hogy sokan nem az én véleményemen vannak a filmről!
    Viszont ha nem is volt olyan jó film még akkor is megérdemelhetne egy folytatást...(sztem)
  • Sanyi07 #3
    Nekem nagyon bejött az előző Hulk-film, pont azért amiért mások utálták. Bírtam benne azokat a bizonyos "nyálas-csöpögős" részeket. Amik szerintem nagyon jól meg voltak csinálva, és rendkívül erőteljesen voltak eljátszva. De ez persze nem zárja ki azt, hogy a legújabb Hulk-film véleményem szerint átkozottul jó lesz. Ha más nem, a színészek minden bizonnyal meg fogják menteni. Azért Edward Norton és Tim Roth nem semmi színészek ám!
  • Yoshimitsu #2
    Sajnos én is azt hiszem, hogy el lesz ez rontva. Az eddigi hírek szerint totális bukás lesz. Hiába a csúcs színészek, ha elcseszik a szorrit. Már a meglévő Hulk filmnek is az a baja, hogy adott egy döhtől felpüffedő figura, aki szétcsesz mindent ha ideges, erre meg "sírva zokogós" romantikus jeleneteket dobáltak bele. A zúzásból meg volt összesen vagy 15 perc.

    Mondjuk a kedvencem amikor (a már meglévő Hulk filmben) a Srác bocsánatot kér a csajtól hogy nem halt meg. :D
  • Seth #1
    Nagyon "komolyan" fog egy ilyen kinézni filmen ^^