6
-
tproli #6 Szexuális bűnöző? Jól néz ki és közben bűnöz? :) -
Neofita666 #5 kiváncsi lennék, hogy válogatják ki, hogy ki a szexuális bűnöző. Vagy mert talaltak egy perverzet, es akkor az osszes barátjára járt a ban, mert "gyanítjuk" hogy az összes ismerőse, perverz állat? Sajnos lassan eljutnak a paranoia szintjére, ahol mindenkit potenciális perverz vagy pedofil-nak tituálnak. -
duke #4 En is ezen gondolokodtam,hogy honan tudjak.De meg ha valaki kipipalja is "on sexualis bunozo ?" checkboxot,mi van ha csak hazudik.Vajon bizonyitekot is kernek ? Ugy lenne korrekt,mert barki hazudhatja hogy o sexualis bunozo. -
#3 ezt én nem értem
volt olyan kipilándó checkbox, hogy Ön szexuális bünöző?
vagy ha valaki beírta rendesen, hogy ő John Smith, és John Smith már ült vmiért, akkor őt kirúgták? -
braeburn #2 "Arról nem beszélnek hogy miképp jöttek rá hogy ez mind szexuális bűnöző. Vagy myspace most így csinál magának reklámot? "
Így kell reklámozni valamit. :) Marha jó, mert a 29e helyett 290e új reg lesz és az összes perverznek kikiáltott, egyébként a többiektől szinte semmiben sem különböző netbolond odasereglik és még elővigyázatosabban fog bele a virtuális megrontásba. :) -
sathinel #1 Arról nem beszélnek hogy miképp jöttek rá hogy ez mind szexuális bűnöző. Vagy myspace most így csinál magának reklámot?
"Hiszen a vállalat először meggondolta magát, majd egy a kiskorúakat fenyegető erőszak elleni rendőri fellépésre szakosodott szakértőt kezdett alkalmazni a közösségének és a jó hírének védelme érdekében. Ráadásául az oldal nemrég már szexuális bűnözők elfogásában is segített."
Fogadjunk valami Bush féle jólélek keresztény inkvizítort...... Választások lessz és fogadjunk olyan gyükerek csinálják ezt mint itthon a politikában akik egymást köpködik egyfolytában értelmes kommunikáció helyett.