Oldtimer számítógépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MM2
+ valakinek nincs 486-os processzora? amelyik nem kell? 40 mhz felett

MM2
egy 486-os gépet szervergépnek lehet használni?
meg van egy 386-os alaplapom is, amelyikbe két proci van. mindkettõ 33 mhz
össz: 66 mhz
NT 4 Server pont menne rajta, csak ddarabokba van, tápegység be nincs ventillátor...

MM2
Hány megaherces?

Am THX a képeket.😊

Régebben az volt a mániám, hogy szétszdtem-összeraktam..Ha jól emléxem, akkor a ball oldali panell a tombuknál alulról-felfele kellett lepattintani.😊

ARGHH!!!!Nekem ilyen volt az elsõ lap-top om, csak aztán meghalt az LCD...-.-

ZilogR
...második rész

11.) -- QuickBASIC demo

12.) -- Intel Inside logo
13.) -- Errõl van szó: ez egy notebook
14.) -- Kétgombos Compaq egér
15.) -- Kurzorvezérlõk
16.) -- Billentyûk közelrõl - jól látszik a "magyarítás"

17.) -- Ebbõl nem sok látszik, de ide lehet valamit még pakolni!

Jöhetnek az ajánlatok! Preferált az R520 és a T39, vagy egy R380 😛 de régi Nokia-kra is rá vagyok kattanva, ha van infrája (pl.: 6610(i), 7650, 3650, stb...) - majd értékegyeztetünk... 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Elsõ rész...

...késõbb kerültem gép elé..., nos a képek:

1.) -- Csukva
2.) -- Nyitva
3.) -- Boot
4.) -- Startol a Win3.1
5.) -- FileManager
6.) -- "Intézõ"
7.) -- PaintBrush
8.) -- Word 6.0
9.) -- Kilépés a Windowsból 😛
10.) -- Van hely bõven (Norton Commander)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

OKés😊😊
THX..😊

ZilogR
elõkapom a szekrény aljáról és ha megteszi a 640x480-as Nokia minõségû kép, akkor néhányat bepakolok ide! de még egyelõre a melóban ülök (... bár már lécelek nemsokára 😛 ) olyan este 10-kor, amikor mindenki elaludt, linkelem a képeket!

Pikcsör ?😛

ZilogR
nekem van egy gyönyörû, tökéletesen mûködõ 486-os laptopom, szívesen becserélem egy régebbi Ericsson mobiltelefonra: T18, T20, T28, T29, T39, R320, R520, stb... írjatok, biztos megegyezünk! Van hozzá táp, akksi ellenben nincs már benne, hozzávaló egérrel! Mutatós darab! Jah és nagyon kicsi és nagyon könnyû! Ha valakit érdekel, paramétereit otthon lecsekkolom! 😄

Amúgy egy ESCOM GreyMate, 32 bites Intel procival szerelve

De az csak -12 °..-.-

MM2
Inkább szén dioxidos poroltót!

Nitrogént neki.😛

Penya
Magam utan madzagon?😊 Mert az alapjaraton is melegedett mint atom.

És nem húztad?XD

Penya
Ja, mar latom. Jokis 6x86MX 😊 Nekem is volt ilyenem mert nem volt akkor penzem jobbra. Igaz az 266os volt es ment kemeny 210MHz-n. Sot meg meg is van a cucc 😊

barret
Ott van a felirat: 6x86....

Bérbe vehet? reklámfelület...

Penya
Hogy menne bele? meg a laba is kevesebb. Max 5x86os. De annak meg vajmi keves koze va na pentiumhoz. Vagy pentium overdrive. De az megintcsak 486 igazabol.

<#wilting>

barret
En megprobaltam 😛 Siman belement 😊

P1 es lapba 486???!<#idiota>

barret
Vagy a ragacsot akarta lekaparni,ha volt rajta...Amugy ez a proci az enyem.Valahonnat kaptam 😛 De P1-es lapban nem indul el...
Lehet nem is kell neki? 😄

Miez?
Csak nem polÍrozni akarta a gyrek a kupakot??<#idiota>

barret
Nekem is volt olyanom,es furcsamod tok csendes volt!

ZilogR
a 2.-ból nekem is van egy! azt használtam az egyetemen 4 évig egy amptron alaplapban, utána belepakoltam egy PI 233MMX Intel procit és kinyílt elõttem a világ 😊 😛

MM2
nekem a legkisebb winyó 60 mb-os

JAG1
Nekem egy ilyenem van. :-)
Meg egy ilyen.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

barret
Hogy miket talalok😊 Ez bizony sargarez burkolat.

barret
Gyorsan dobd ki az egeszet a kukaba,meg nem keso😛
Mert ugy jarsz mint en...(osszegyulik a sok szemet)

barret
A legkisebb vinyom cimkeje:Eza.

MM2
ez a másik gépem lennne...

de rossz géped van ^^ nekem amdk5 100mhz 32(/16 ?) ram és hál istennek 10 giga hely (alap vinyó elromlott szal 2-3 évvel késõbb új lett)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MM2
nekem egy 2gb-os winyóra fel van rakva a Win95 csak éppen annyira hogy elindujjon. ahol felraktam 5 perc volt kb. 64 kb os videómemória méretet ismert fel. és monocrómot is lehetett választani, a 16 szín mellet 😄😄😄
még van 212 mb-os Western Digitalos winyóm is 😄

Zsolti9014
Pontosabban Prehistorik 1 és 2
nagyon szerettem én is

Rengeteg DOS játék

Hajrá Magyarország!

JAG1
Ilyen gép kellene nekem ide a melóba.
Egyet katt, addig lemegyek cigizni. Mégegy katt, elmegyek ebédelni. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Jó, a W95 meg megy 386-os procival és 4MB rammal, csak egy fél nap a telepítés, és hosszú perceket lehet várni a start menüre 😊

JAG1
Most olvasom, hogy nagyobb proccal, 64 ramal feltelepítették, majd proc csere 60MHz-re, ram ki 16MB-ra és szépen vették le a szorzót.
Elindulni lehet, hogy elindul, de egyet nem tudsz kattintani. :-)

MM2
hm.... 100 mhz-es 486 DX4 volt nem?
windows xp még 20 mhzes gépen is fut láttam képen.

Pheel
XP-nek szüksége van a Pentium utasításkészletére. 486-oson meg sem mukkan.
Pheel
100 MHz-est gyártott az Intel, az AMD és a Cyrix is. Volt viszont 120 MHz-es is, ezt ha jól emlékszem az Intel nem erõltette.
JAG1
Na ezt kétlem...
Eleve 64MB ram hiányában fel sem tudod telepíteni...

CzGobe
ha azt megnézzük, h az XP is fél óra töltés után 7MHz-es prockóval feláll, akkor...

eom$

Sanyix
Volt 100 mhz-s is, nekem olyan volt, bár nem tudom milyen gyártó.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MM2
priviben írd már meg lécci hogy hol laksz.

MM2
értem, nem baj. de amúgy van MSN-ed?

passatgt
nincs fényképezõgépem, de bent van a padláson valahol a gép
még a kulcsát se ártana megtalálnom, vagy szedhetem szét és köthetem ki😊

MM2
Amúgy a 486 DX4 bõl van 100 mhzes is.
a tesz-vesz oldalán megvásárólható egy csomó 486-os proci

MM2
Prehistory 1, Prehistory 2 #41 üzenet