196
Oldtimer gépek
  • zoolee
    Jahmm, most jut eszembe, a másik ilyen telója meg nagymutteré lett.:)
  • zoolee
    Hogyeltaláltad, hogy fateromnak van 1 a fiokba..
    De a rossz hÍr, hogy utállom, és nem beszélünk már~3 éve.:)
  • ZilogR
    ...ehh, ebből se lesz már teló, pedig többen is rákattantak... :P
    Csak annyit kellene mondani otthon, h "Hé, fater, becserélem az ócska Nokiádat egy laptopra...!" és már kapnád is a hőn áhított masinádat!

Csak egy ilyet kerítsen valaki és már viheti is:
  • zoolee
    Rivatunert, meg voltmodot neki.:)
  • zoolee
    Nyám, ez socket 370 ami P3:)
  • ZilogR
    akkor senkinek nem kell efféle?! Nah, felhúzok rá egy TurboC-t és agyonprogramozom...!
  • MM2
    mit találtam?:
  • MM2
    Socket 370!
    Köszi zoolee!
  • MM2
    még csak az lenne mégjobb, ha P3mas lenne :D
  • MM2
    lehetséges , hogy P1-es vagy P2 -es, mert EDO RAM nincsen foglalata...
    csak SD RAM-nak...
  • MM2
    szerintetek P2?
  • zoolee
    socket 370 :P
  • MM2
    nagyok a képek, ezért linkelem:
    Első
    Második
  • MM2
    most fotóztam le :D
  • ZilogR
    Hogy ne legyen gond ebből - biztos sokaknak nem tetszik, ha itt bizniszelek - egy utolsó üzenet, a többi megy privátba, ha valakit tényleg érdekel a dolog:

nekem már nincs erre a gépre szükségem, természetesen csak jelképes értéke van manapság, így pénzt nem is fogadok el érte, ellenben infrás régi telefont (Nokia, Ericsson) szívesen elfogadok érte cserébe, de hasonlóan infrás más eszközök is jöhetnek :) pl.: Palm palmok, Handspring, PSION, stb... (Nokia-nak rengeteg ilyenje van: 8210, 8310, 6210, 8810, stb... vagy újabbak: 7510, 6610, 3650, 7650, stb... A lényeg az infra és h lehessen modemként buherálni, de ha van infra, akkor már szinte 100%, h lehet! Természetesen értékegyeztetünk, ha szükséges!)
  • Penya
    Fotozd le, megmondom milyen.
  • MM2
    ok köszi,
    Penya: nekem sincs olyan mobilom...
    Most találtam egy alaplapot pentium nem tom hanyas, SD ram foglalat van csak benne, AGP, PCI, meg két fekete régi foglalat, VIA vezérlő, no proci, no hűtő, ezért nem tudom hanyashogy P?
  • Penya
    Riszpekt ez a laptop. Kar hogy jelenleg nincs olyan telom amit adni tudnek erte. Max ket ericsson r600am van :)
  • ZilogR
    ...de ez olyan, mint egy idős hölgy kora után érdeklődni... ;) Bár láttam én már valami hasonló kategóriás Macintosht is szervernek...
  • ZilogR
    a "Boot" képernyőn írja, h 486SX @ 25MHz
  • MM2
    + valakinek nincs 486-os processzora? amelyik nem kell? 40 mhz felett
  • MM2
    egy 486-os gépet szervergépnek lehet használni?
    meg van egy 386-os alaplapom is, amelyikbe két proci van. mindkettő 33 mhz
    össz: 66 mhz
    NT 4 Server pont menne rajta, csak ddarabokba van, tápegység be nincs ventillátor...
  • MM2
    Hány megaherces?
  • zoolee
    Am THX a képeket.:)
  • zoolee
    Régebben az volt a mániám, hogy szétszdtem-összeraktam..Ha jól emléxem, akkor a ball oldali panell a tombuknál alulról-felfele kellett lepattintani.:)
  • zoolee
    ARGHH!!!!Nekem ilyen volt az első lap-top om, csak aztán meghalt az LCD...-.-
  • ZilogR
    ...második rész

11.) -- QuickBASIC demo

12.) -- Intel Inside logo
    13.) -- Erről van szó: ez egy notebook
    14.) -- Kétgombos Compaq egér
    15.) -- Kurzorvezérlők
    16.) -- Billentyűk közelről - jól látszik a "magyarítás"

17.) -- Ebből nem sok látszik, de ide lehet valamit még pakolni!

Jöhetnek az ajánlatok! Preferált az R520 és a T39, vagy egy R380 :P de régi Nokia-kra is rá vagyok kattanva, ha van infrája (pl.: 6610(i), 7650, 3650, stb...) - majd értékegyeztetünk... ;)
  • ZilogR
    Első rész...

...később kerültem gép elé..., nos a képek:

1.) -- Csukva
    2.) -- Nyitva
    3.) -- Boot
    4.) -- Startol a Win3.1
    5.) -- FileManager
    6.) -- "Intéző"
    7.) -- PaintBrush
    8.) -- Word 6.0
    9.) -- Kilépés a Windowsból :P
    10.) -- Van hely bőven (Norton Commander)
  • zoolee
    OKés:):)
    THX..:)
  • ZilogR
    előkapom a szekrény aljáról és ha megteszi a 640x480-as Nokia minőségű kép, akkor néhányat bepakolok ide! de még egyelőre a melóban ülök (... bár már lécelek nemsokára :P ) olyan este 10-kor, amikor mindenki elaludt, linkelem a képeket!
  • zoolee
    Pikcsör ?:P
  • ZilogR
    nekem van egy gyönyörű, tökéletesen működő 486-os laptopom, szívesen becserélem egy régebbi Ericsson mobiltelefonra: T18, T20, T28, T29, T39, R320, R520, stb... írjatok, biztos megegyezünk! Van hozzá táp, akksi ellenben nincs már benne, hozzávaló egérrel! Mutatós darab! Jah és nagyon kicsi és nagyon könnyű! Ha valakit érdekel, paramétereit otthon lecsekkolom! :D

Amúgy egy ESCOM GreyMate, 32 bites Intel procival szerelve

• zoolee
    De az csak -12 °..-.-
  • MM2
    Inkább szén dioxidos poroltót!
  • zoolee
    Nitrogént neki.:P
  • Penya
    Magam utan madzagon?:) Mert az alapjaraton is melegedett mint atom.
  • zoolee
    És nem húztad?XD
  • Penya
    Ja, mar latom. Jokis 6x86MX :) Nekem is volt ilyenem mert nem volt akkor penzem jobbra. Igaz az 266os volt es ment kemeny 210MHz-n. Sot meg meg is van a cucc :)
  • barret
    Ott van a felirat: 6x86....
  • Penya
    Hogy menne bele? meg a laba is kevesebb. Max 5x86os. De annak meg vajmi keves koze va na pentiumhoz. Vagy pentium overdrive. De az megintcsak 486 igazabol.