Oldtimer számítógépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg van egy 386-os alaplapom is, amelyikbe két proci van. mindkettõ 33 mhz
össz: 66 mhz
NT 4 Server pont menne rajta, csak ddarabokba van, tápegység be nincs ventillátor...
11.) -- QuickBASIC demo
12.) -- Intel Inside logo
13.) -- Errõl van szó: ez egy notebook
14.) -- Kétgombos Compaq egér
15.) -- Kurzorvezérlõk
16.) -- Billentyûk közelrõl - jól látszik a "magyarítás"
17.) -- Ebbõl nem sok látszik, de ide lehet valamit még pakolni!
Jöhetnek az ajánlatok! Preferált az R520 és a T39, vagy egy R380 😛 de régi Nokia-kra is rá vagyok kattanva, ha van infrája (pl.: 6610(i), 7650, 3650, stb...) - majd értékegyeztetünk... 😉
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
...késõbb kerültem gép elé..., nos a képek:
1.) -- Csukva
2.) -- Nyitva
3.) -- Boot
4.) -- Startol a Win3.1
5.) -- FileManager
6.) -- "Intézõ"
7.) -- PaintBrush
8.) -- Word 6.0
9.) -- Kilépés a Windowsból 😛
10.) -- Van hely bõven (Norton Commander)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
THX..😊
Amúgy egy ESCOM GreyMate, 32 bites Intel procival szerelve
Lehet nem is kell neki? 😄
Bérbe vehet? reklámfelület...
Csak nem polÍrozni akarta a gyrek a kupakot??<#idiota>#idiota>
Mert ugy jarsz mint en...(osszegyulik a sok szemet)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
még van 212 mb-os Western Digitalos winyóm is 😄
Hajrá Magyarország!
Egyet katt, addig lemegyek cigizni. Mégegy katt, elmegyek ebédelni. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elindulni lehet, hogy elindul, de egyet nem tudsz kattintani. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Eleve 64MB ram hiányában fel sem tudod telepíteni...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
még a kulcsát se ártana megtalálnom, vagy szedhetem szét és köthetem ki😊