196
Oldtimer gépek
-
#156 OH az remek majd egy linket kaphatok privibe ? :D -
#155 Hamarosan webáruház nyílik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Várunk mindekit szeretettel ;) -
#154 Sok ragasztó :D [:
Amúgy egyszer sikerült haverral kifacsarnunk 2 voodoo 2 ből 860 fps-t egy p 2 400 ason HL 2 ben :D
ezt meg akarjuk ismételni majd a kártyák leégése nélkül. Ötlet az extra hűtésre lég valszeg nem elég [: és szeretnánk viszonylag olcsón kjönni belőle :D:D -
pajeradam #153 jah kb egy éve kivágtam azt a kis darabot :D
csak ugye ott van az a fránya soros port és attól van ami nem megy bele de nem baj,visszaraktam azt a 4mb os ati rage 3d-t ami eredetileg volt benne meg minden darabját.maradjon meg az utókornak eredeti állapotában -
#152 kicsit vágd meg a lemezt [: compaq nál okosan kell :D:D -
pajeradam #151 jaaahh majd elfelejtettem, ha valakinek kell valami régi alkatrész írjon nyugodtan mert elég sokmindenem van és sajna kevés a helyem de kidobni meg sajnálom őket. -
pajeradam #150 jujj, ilyen compaq gépem van nekem is. :D
egyetlen bajom vele h vga karikat nem nagyon lehet beletenni mivel ott van egy kis fémlemez :P,de nem baj ez ennyi idő után is megy,majd ha a mostnai athlon64esem is menni fog ennyi év elteltével azt mondom megérte. -
#149 XD hihi :D -
#148 Gondolkoztam már hogy kéne csinálni egy igazi retro LAN-t max p1 es gépekkel Doom 2, és társai atom lenne :D -
#147 de én igen! -
#146 szeretik [: -
#145 Kar hogy halott a topic:( Senki nem szereti az oreg gepeket? -
#144 hát nem is tudom, melyik csinálja utánna? 486dx nem tud modellvasutat irányítani? -
Öreg homár #143 Öreget is meg kell becsülni! Nem rég adtam valakinek ajándékba Mac LC475 gépet.540 Mb winchester,12 MB !!!! RAM . 1994 évjárat, vásárlástól fogva kifogástalanul működött, 3 alaplapi akkkut cseréltem benne. Amikor elvitték fóliavágó plottert müködtetett. Melyik pc csinálja ezt utána???
(Most én is PC-t használok XP -vel,tűrhető.) Ja, van egy doboz 5 negyedes hajlékony floppim ajándékba. -
#142 Ez a fórum is kihalt.... Pedig elég jónak indult :D:D:D -
#141 sziasztok!
mindkét helyen P3-mast mondtak
7.5 max szórzó, 100 mhzra lehet beállítani
nincs valakinek egy felesleges 750 mhzs processzorja?
megköszönném. vagy kisebb -
#140 megmutatom a boltban, hátha rájönnek :D -
#139 hát megmutatom a boltban, és hátha rájönnek :D -
e010gtot #138 Ez a lap keményen pga-s lap ugyhogy P2-es osztályu, a P3-nak nem sok köze van hozzá, proci max 500-550 mhz-es lehet de az is kérdéses inkább a 300-450 közötti a befuto -
zoolee #137 Majd 3d mark 07 eredményeket.PLS
Meg, hogy a crysis hogy megy..XD -
#136 nem semmi kis gép,én ilyet fogok apukámtól karácsonyra kérni -
zoolee #135 Vegyél régi dual cerkás lapot.2 db 500 as cerka kell bele az 2 k PH n és máris van 1 sufituning szervergéped..XD -
#134 na ez odabasz... P3? :D nekem most egy P2-es gépem van -
#133 Hat de az csak alaplap. Nekem mind korhu konfig. Mindennel egyutt. Alaplap mindenfele fajta van kb 200db. xtol a p3ig. Rengeteg. -
#132 wow :D nekemis van otthon 286, 386, 486os alaplap -
#131 Van meg nagyonsok hasonlo allatom. Azzal szorakozok raero idomben hogy kulonbozo korok gepeit allitom ossze. Van egy csomo fele 286om is meg 386ok meg 486ok. Ilyen leulsz ele es idoutazas. Egyszer majd muzeumot akarok belole csinalni vagy mifene :) -
#130 Igen, az enyem :) De van megegy, meg meg ket alaplap is. Meg meg egy nagy rakas alkatresz :) Gyujtom a regi gepeket ugyebar. A Kepen lathato darab egy XT 8088as procival 4,77/8MHz 640Kb RAM, 20MB MFM HDD, CGA Kartya es monitor 360KB FDD SB 2.0 Hang, Halokatya. 88gombos bill, ACER CGA monitor. -
zoolee #129
dos powa:) -
#128 azigen!
ez a tied? -
Ez menobb! -
#126 eza compaq gép rohadt jó... -
#125 amikor kiderült hogy valószinüleg P3 azóta nemis terveztem bele 133 mhz-es procit,vagy 100mhz-st, az 486-os alaplapba gondoltam DX4est -
zoolee #124 -.- -
#123 Hat ez a proci FSBjetol fugg erosen. Szerintem a 133as ebben a lapban felejtos erosen. De lehet hogy a 100 is. Akkor meg mar csak celeron only. -
Ilyen
googlébe keressetek rá: COMPAQ DESKPRO EN SERIES -
#121 a gépről kell pikcsör? -
zoolee #120 Off/
Pff..már pitipénzért brutális gépeket lehet csinálni...
sztem 80 ból kijön 1 c2d,7950 gt :P vagy 7900 gs..
On/pikcsör? -
#119 P3-masba Socket 370-es be hány megahercig ismer fel? -
#118 tudom hogy kell, az akumlátor, de vennem kell.
akkor P3? köszi!
nekem most egym p2-es gépem van -
#117 Kicsit necc a kep, de ez valszeg egy olyan lap ami AT/ATX es ppgas celeron procikat lehet beled dugni 533asig. Az is meglehet hogy meg nem is soft menus a cpu kivalasztas hanem jumperes. Ja es ha eletre akarod kelteni arra vigyazz hogy cmos elem nelkul meg se nyikkan. Bar lehet hogy ez mar azzad sem