Oldtimer számítógépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
(Most én is PC-t használok XP -vel,tûrhetõ.) Ja, van egy doboz 5 negyedes hajlékony floppim ajándékba.
mindkét helyen P3-mast mondtak
7.5 max szórzó, 100 mhzra lehet beállítani
nincs valakinek egy felesleges 750 mhzs processzorja?
megköszönném. vagy kisebb
Meg, hogy a crysis hogy megy..XD
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
dos powa:)
Pff..már pitipénzért brutális gépeket lehet csinálni...
sztem 80 ból kijön 1 c2d,7950 gt :P vagy 7900 gs..
On/pikcsör?
akkor P3? köszi!
nekem most egym p2-es gépem van
De a rossz hÍr, hogy utállom, és nem beszélünk már~3 éve.:)
Csak annyit kellene mondani otthon, h "Hé, fater, becserélem az ócska Nokiádat egy laptopra...!" és már kapnád is a hõn áhított masinádat!
Csak egy ilyet kerítsen valaki és már viheti is:

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
nekem már nincs erre a gépre szükségem, természetesen csak jelképes értéke van manapság, így pénzt nem is fogadok el érte, ellenben infrás régi telefont (Nokia, Ericsson) szívesen elfogadok érte cserébe, de hasonlóan infrás más eszközök is jöhetnek :) pl.: Palm palmok, Handspring, PSION, stb... (Nokia-nak rengeteg ilyenje van: 8210, 8310, 6210, 8810, stb... vagy újabbak: 7510, 6610, 3650, 7650, stb... A lényeg az infra és h lehessen modemként buherálni, de ha van infra, akkor már szinte 100%, h lehet! Természetesen értékegyeztetünk, ha szükséges!)
Penya: nekem sincs olyan mobilom...
Most találtam egy alaplapot pentium nem tom hanyas, SD ram foglalat van csak benne, AGP, PCI, meg két fekete régi foglalat, VIA vezérlõ, no proci, no hûtõ, ezért nem tudom hanyashogy P?