Oldtimer számítógépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WazheadBoci
szeretik [:

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Penya
Kar hogy halott a topic:( Senki nem szereti az oreg gepeket?

MM2
hát nem is tudom, melyik csinálja utánna? 486dx nem tud modellvasutat irányítani?

Öreget is meg kell becsülni! Nem rég adtam valakinek ajándékba Mac LC475 gépet.540 Mb winchester,12 MB !!!! RAM . 1994 évjárat, vásárlástól fogva kifogástalanul mûködött, 3 alaplapi akkkut cseréltem benne. Amikor elvitték fóliavágó plottert müködtetett. Melyik pc csinálja ezt utána???
(Most én is PC-t használok XP -vel,tûrhetõ.) Ja, van egy doboz 5 negyedes hajlékony floppim ajándékba.
MM2
Ez a fórum is kihalt.... Pedig elég jónak indult :D:D:D

MM2
sziasztok!
mindkét helyen P3-mast mondtak
7.5 max szórzó, 100 mhzra lehet beállítani
nincs valakinek egy felesleges 750 mhzs processzorja?
megköszönném. vagy kisebb

MM2
megmutatom a boltban, hátha rájönnek :D

MM2
hát megmutatom a boltban, és hátha rájönnek :D

Ez a lap keményen pga-s lap ugyhogy P2-es osztályu, a P3-nak nem sok köze van hozzá, proci max 500-550 mhz-es lehet de az is kérdéses inkább a 300-450 közötti a befuto
Majd 3d mark 07 eredményeket.PLS<#idiota><#idiota><#idiota>
Meg, hogy a crysis hogy megy..XD

lpmaskmancick
nem semmi kis gép,én ilyet fogok apukámtól karácsonyra kérni<#vigyor3><#buck><#wilting>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Vegyél régi dual cerkás lapot.2 db 500 as cerka kell bele az 2 k PH n és máris van 1 sufituning szervergéped..XD

MM2
na ez odabasz... P3? :D nekem most egy P2-es gépem van

Penya
Hat de az csak alaplap. Nekem mind korhu konfig. Mindennel egyutt. Alaplap mindenfele fajta van kb 200db. xtol a p3ig. Rengeteg.

MM2
wow :D nekemis van otthon 286, 386, 486os alaplap

Penya
Van meg nagyonsok hasonlo allatom. Azzal szorakozok raero idomben hogy kulonbozo korok gepeit allitom ossze. Van egy csomo fele 286om is meg 386ok meg 486ok. Ilyen leulsz ele es idoutazas. Egyszer majd muzeumot akarok belole csinalni vagy mifene :)

Penya
Igen, az enyem :) De van megegy, meg meg ket alaplap is. Meg meg egy nagy rakas alkatresz :) Gyujtom a regi gepeket ugyebar. A Kepen lathato darab egy XT 8088as procival 4,77/8MHz 640Kb RAM, 20MB MFM HDD, CGA Kartya es monitor 360KB FDD SB 2.0 Hang, Halokatya. 88gombos bill, ACER CGA monitor.

<#wow2>
dos powa:)

MM2
azigen!
ez a tied?

Penya

Ez menobb! <#vigyor2>

MM2
eza compaq gép rohadt jó... <#hehe><#hehe><#hehe>

MM2
amikor kiderült hogy valószinüleg P3 azóta nemis terveztem bele 133 mhz-es procit,vagy 100mhz-st, az 486-os alaplapba gondoltam DX4est

-.-

Penya
Hat ez a proci FSBjetol fugg erosen. Szerintem a 133as ebben a lapban felejtos erosen. De lehet hogy a 100 is. Akkor meg mar csak celeron only.

MM2

Ilyen

googlébe keressetek rá: COMPAQ DESKPRO EN SERIES

MM2
a géprõl kell pikcsör?

Off/
Pff..már pitipénzért brutális gépeket lehet csinálni...
sztem 80 ból kijön 1 c2d,7950 gt :P vagy 7900 gs..

On/pikcsör?

MM2
P3-masba Socket 370-es be hány megahercig ismer fel?

MM2
tudom hogy kell, az akumlátor, de vennem kell.
akkor P3? köszi!
nekem most egym p2-es gépem van

Penya
Kicsit necc a kep, de ez valszeg egy olyan lap ami AT/ATX es ppgas celeron procikat lehet beled dugni 533asig. Az is meglehet hogy meg nem is soft menus a cpu kivalasztas hanem jumperes. Ja es ha eletre akarod kelteni arra vigyazz hogy cmos elem nelkul meg se nyikkan. Bar lehet hogy ez mar azzad sem <#eplus2>

Jahmm, most jut eszembe, a másik ilyen telója meg nagymutteré lett.:)

Hogyeltaláltad, hogy fateromnak van 1 a fiokba..
De a rossz hÍr, hogy utállom, és nem beszélünk már~3 éve.:)

ZilogR
...ehh, ebbõl se lesz már teló, pedig többen is rákattantak... :P
Csak annyit kellene mondani otthon, h "Hé, fater, becserélem az ócska Nokiádat egy laptopra...!" és már kapnád is a hõn áhított masinádat!

Csak egy ilyet kerítsen valaki és már viheti is:

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Rivatunert, meg voltmodot neki.:)

Nyám, ez socket 370 ami P3:)

ZilogR
<#szomoru1> akkor senkinek nem kell efféle?! Nah, felhúzok rá egy TurboC-t és agyonprogramozom...! <#eplus2>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

MM2
mit találtam?:

MM2
Socket 370!
Köszi zoolee!

MM2
még csak az lenne mégjobb, ha P3mas lenne :D

MM2
lehetséges , hogy P1-es vagy P2 -es, mert EDO RAM nincsen foglalata...
csak SD RAM-nak...

MM2
szerintetek P2?

socket 370 :P

MM2
nagyok a képek, ezért linkelem:
Elsõ
Második

MM2
most fotóztam le :D

ZilogR
Hogy ne legyen gond ebbõl - biztos sokaknak nem tetszik, ha itt bizniszelek - egy utolsó üzenet, a többi megy privátba, ha valakit tényleg érdekel a dolog:

nekem már nincs erre a gépre szükségem, természetesen csak jelképes értéke van manapság, így pénzt nem is fogadok el érte, ellenben infrás régi telefont (Nokia, Ericsson) szívesen elfogadok érte cserébe, de hasonlóan infrás más eszközök is jöhetnek :) pl.: Palm palmok, Handspring, PSION, stb... (Nokia-nak rengeteg ilyenje van: 8210, 8310, 6210, 8810, stb... vagy újabbak: 7510, 6610, 3650, 7650, stb... A lényeg az infra és h lehessen modemként buherálni, de ha van infra, akkor már szinte 100%, h lehet! Természetesen értékegyeztetünk, ha szükséges!)

Penya
Fotozd le, megmondom milyen.

MM2
ok köszi,
Penya: nekem sincs olyan mobilom...
Most találtam egy alaplapot pentium nem tom hanyas, SD ram foglalat van csak benne, AGP, PCI, meg két fekete régi foglalat, VIA vezérlõ, no proci, no hûtõ, ezért nem tudom hanyashogy P?

Penya
Riszpekt ez a laptop. Kar hogy jelenleg nincs olyan telom amit adni tudnek erte. Max ket ericsson r600am van :)

ZilogR
...de ez olyan, mint egy idõs hölgy kora után érdeklõdni... ;) Bár láttam én már valami hasonló kategóriás Macintosht is szervernek...

ZilogR
a "Boot" képernyõn írja, h 486SX @ 25MHz