Vénusz - Öreg kecske és a só

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasonló a cipõ, csak én nem vettem ezt olyan viccesen.

Mindenesetre mindenki úgy cseszi el az életét ahogy tudja.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

isten bocsássa meg de sohasem csíptem ezt az ürgét. Valahogy az arcberendezése nem jön be nekem, nem tudom komolyan venni.

A Jákob Lajtorjája az aztán tényleg fantasy.
A Tortúra meg végképp:-)

Ha nem olvasod el figyelmesen a hozzászólásokat, akkor minek válaszolsz?
CarajoEsp
Mondok neked én: Jákob Lajtorjája.
Vagy mondjuk a Tortúra, Remény rabjai.
De biztos igazad van, ez mind gáz, élljen a Willow😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Miért, mi a bajod a Gyûrûk Urának karaktereivel?

"Stílustól függetlenül egy filmnek azért kellene, hogy minõséget nyújtson, ahhoz, hogy "jó"-nak lehessen hívni."

Miféle minõségre gondolsz?
Mondj, egy szerinted minõségi filmet.
NEXUS6
Szal ez egy vígjáték lesz? Hmmm...

Bár én is hatalmasat röhögtem amikor kiderült, hogy az exem is egy ilyen apókáért hagyott el😉))

Hát ugye a nõi lélek...

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"És egy jó fantasyhoz nem kell más, mint a látvány és a karakterek jó kidolgozása."

Jézus, ezek csak úgy bevillannak neked? Vagy hosszasabb elmélkedést igényel egy ilyen ökörség kitalálása?!
Stílustól függetlenül egy filmnek azért kellene, hogy minõséget nyújtson, ahhoz, hogy "jó"-nak lehessen hívni. A látvány önmagában messze nem elég. És ha a karakterek kidolgozásához a Gyûrûk Urát említed, mint mintát, háááát...
"Mégis, hogy gondoltad, hogy igy hipp-hopp leszögezed, hogy ilyen filmekre nincs szükség?"

Nagyon egyszerû :-)
Meri kell nagyokat mondani!

"Több süti akciófilmre, amiben klisé-klisé hátán és 10 perc után túlhorkolja az ember a legnagyobb robbanásokat is?
Vagy esetleg még több tinikomédia kellene? Amiben (hogy-hogy nem) klisé-klisé hátán? Kiváncsian várom, hogy mégis mi az a filmstílus amire szerinted szükség lenne?"

Nem, de Te is tudhatod, nem erre gondoltam. Hozzászólásaim egyikébõl sem lehetne erre következtetni.

Egyébként, ebbne a filmben mi lesz az a nagy egyediség, frenetikum, ami miatt überelni fogja a huszadrangú tinikomédiákat?

"A fantasy csak a HP és GYU óta vonz bárkit is, elöttük a kutya sem nézte a fantasy filmeket (nem véletlenül..10-bõl 11 überszar volt..."

Egyrészt nem baj, a lényeg, hogy az emberek rájöttek, egy jó fantasy igazán üdítõ szórakozást nyújt, teljesne ki lehet kapcsolni a valóságot, másfelõl a kijelentésed nem állja meg a helyét.

Én emlékszem, már a Willow idején is tömve volt az Uránia.
A Gyûrük Ura pedig igazi "blockbuster" volt. Pedig valljuk be, a történet maga nem volt nagy szám, de a látvány, a karakterek kidolgozttsága bizony kasszasikernek bizonyult.
És egy jó fantasyhoz nem kell más, mint a látvány és a karakterek jó kidolgozása.
Ha esetleg még egy jó kis történet is párosul ezekhez, az már a tökéletes is.

Hát megmondtad, az biztos :-)
Pont az ellenkezõjét állítottam!
Mármint, hogy 3 ilyen Blikket össze kéne gyúrni és kijönne egy nívósabb újság!

a Radio Flyer jó film volt - ifjúsági film, ami ritka manapság -, de sajnos egy évtizedben, egyszer lehet megnézni, mert sem mozgalmasnak, sem látványosnak nem nevezhetõ.

Márpedig engem a mozi szórakoztasson!
Kinyilatkoztatás vége! Térjetek haza békével!
Mégis, hogy gondoltad, hogy igy hipp-hopp leszögezed, hogy ilyen filmekre nincs szükség? Mégis milyenekre lenne szükség? Több süti akciófilmre, amiben klisé-klisé hátán és 10 perc után túlhorkolja az ember a legnagyobb robbanásokat is?
Vagy esetleg még több tinikomédia kellene? Amiben (hogy-hogy nem) klisé-klisé hátán? Kiváncsian várom, hogy mégis mi az a filmstílus amire szerinted szükség lenne?
(szerintem még több Dilisek Vacsorája kaliberü vígjáték kellene😄D)
A fantasy csak a HP és GYU óta vonz bárkit is, elöttük a kutya sem nézte a fantasy filmeket (nem véletlenül..10-bõl 11 überszar volt...)
Még egy tipp:
-4 egyikük végelgyengülésben kimúlik (lehet tippelni, ki) <#mf1>

(Amúgy bocccs, semmi bajom sem a szereplõkkel, sem a filmmel, fõleg, hogy nem is láttam...)
- megmondaná valaki mirõl szól a film? Mert ez az egy számomra nem derült ki a cikkbõl, és gondolom nem akkora a történet, hogy valami nagy poén le lenne lõve
tippjeim:
-1 összejönnek és holtodiglan
-2 összejönnek de szétmennek
-3 majdnem összejönnek de inkábbb mégsem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

lol. és ennyierõvel minek az olyan újságok mint pl a népszabi, mert egy blikket jóval olcsóbb elõállítani és többen is veszik. talán mert nem csak gyerekek és infantilis felnõttek vannak. bár persze tény hogy ezek vannak többségben.

Mi az, hogy ilyen filmekre mi szükség? Az elsõ film az utóbbi 1-2 hónapban, ami felkeltette az érdeklõdésemet! (Ettõl még lehet csalódás, ha megnézem végül, de akkor is...)

http://laslow.hu/blog

Hát tudja fene egy jó drámát (pl. Radio Flyer) nem adnék az elmúlt években kiadott összes Fantasy filmért (talán csak a Gyûrûk Ura kivétel, de az is csak azért, mert a nyersanyag is jó volt és szvvel készült.)

és igenn, mucsaröcsögérõl, európa hóna alól már megint megmonták a frankótutit.

"Ja, aki meg már elmúlt tizenéves, az ne nézzen filmeket. Vazze, ilyen véleményt... 😞"

Nem a szegregációról van szó, hanem arról, hogy ilyen filmeket teljesen felesleges készíteni.
A tizenéves mást néz, az idõsebbnek pedig nívósabb mûvet is lehetne készíteni.
Már elnézést a rendezõtõl, az írótól, az egész stábtól.
Ja, aki meg már elmúlt tizenéves, az ne nézzen filmeket. Vazze, ilyen véleményt... 😞
Ilyen filmekre mi szükség van?
Három ehhez hasonlóból megvan egy középkategóriás fantasy, ami valószínûleg szélesebb kört vonzana és maradandóbb is lenne.