20
-
Lemming #20 Hasonló a cipő, csak én nem vettem ezt olyan viccesen.
Mindenesetre mindenki úgy cseszi el az életét ahogy tudja. -
Anteris #19 isten bocsássa meg de sohasem csíptem ezt az ürgét. Valahogy az arcberendezése nem jön be nekem, nem tudom komolyan venni. -
opeca #18 A Jákob Lajtorjája az aztán tényleg fantasy.
A Tortúra meg végképp:-)
Ha nem olvasod el figyelmesen a hozzászólásokat, akkor minek válaszolsz? -
#17 Mondok neked én: Jákob Lajtorjája.
Vagy mondjuk a Tortúra, Remény rabjai.
De biztos igazad van, ez mind gáz, élljen a Willow:) -
opeca #16 Miért, mi a bajod a Gyűrűk Urának karaktereivel?
"Stílustól függetlenül egy filmnek azért kellene, hogy minőséget nyújtson, ahhoz, hogy "jó"-nak lehessen hívni."
Miféle minőségre gondolsz?
Mondj, egy szerinted minőségi filmet. -
#15 Szal ez egy vígjáték lesz? Hmmm...
Bár én is hatalmasat röhögtem amikor kiderült, hogy az exem is egy ilyen apókáért hagyott el;)))
Hát ugye a női lélek... -
JeD #14 "És egy jó fantasyhoz nem kell más, mint a látvány és a karakterek jó kidolgozása."
Jézus, ezek csak úgy bevillannak neked? Vagy hosszasabb elmélkedést igényel egy ilyen ökörség kitalálása?!
Stílustól függetlenül egy filmnek azért kellene, hogy minőséget nyújtson, ahhoz, hogy "jó"-nak lehessen hívni. A látvány önmagában messze nem elég. És ha a karakterek kidolgozásához a Gyűrűk Urát említed, mint mintát, háááát... -
opeca #13 "Mégis, hogy gondoltad, hogy igy hipp-hopp leszögezed, hogy ilyen filmekre nincs szükség?"
Nagyon egyszerű :-)
Meri kell nagyokat mondani!
"Több süti akciófilmre, amiben klisé-klisé hátán és 10 perc után túlhorkolja az ember a legnagyobb robbanásokat is?
Vagy esetleg még több tinikomédia kellene? Amiben (hogy-hogy nem) klisé-klisé hátán? Kiváncsian várom, hogy mégis mi az a filmstílus amire szerinted szükség lenne?"
Nem, de Te is tudhatod, nem erre gondoltam. Hozzászólásaim egyikéből sem lehetne erre következtetni.
Egyébként, ebbne a filmben mi lesz az a nagy egyediség, frenetikum, ami miatt überelni fogja a huszadrangú tinikomédiákat?
"A fantasy csak a HP és GYU óta vonz bárkit is, elöttük a kutya sem nézte a fantasy filmeket (nem véletlenül..10-ből 11 überszar volt..."
Egyrészt nem baj, a lényeg, hogy az emberek rájöttek, egy jó fantasy igazán üdítő szórakozást nyújt, teljesne ki lehet kapcsolni a valóságot, másfelől a kijelentésed nem állja meg a helyét.
Én emlékszem, már a Willow idején is tömve volt az Uránia.
A Gyűrük Ura pedig igazi "blockbuster" volt. Pedig valljuk be, a történet maga nem volt nagy szám, de a látvány, a karakterek kidolgozttsága bizony kasszasikernek bizonyult.
És egy jó fantasyhoz nem kell más, mint a látvány és a karakterek jó kidolgozása.
Ha esetleg még egy jó kis történet is párosul ezekhez, az már a tökéletes is.
-
opeca #12 Hát megmondtad, az biztos :-) -
opeca #11 Pont az ellenkezőjét állítottam!
Mármint, hogy 3 ilyen Blikket össze kéne gyúrni és kijönne egy nívósabb újság!
a Radio Flyer jó film volt - ifjúsági film, ami ritka manapság -, de sajnos egy évtizedben, egyszer lehet megnézni, mert sem mozgalmasnak, sem látványosnak nem nevezhető.
Márpedig engem a mozi szórakoztasson! -
cateran #10 Kinyilatkoztatás vége! Térjetek haza békével!
Mégis, hogy gondoltad, hogy igy hipp-hopp leszögezed, hogy ilyen filmekre nincs szükség? Mégis milyenekre lenne szükség? Több süti akciófilmre, amiben klisé-klisé hátán és 10 perc után túlhorkolja az ember a legnagyobb robbanásokat is?
Vagy esetleg még több tinikomédia kellene? Amiben (hogy-hogy nem) klisé-klisé hátán? Kiváncsian várom, hogy mégis mi az a filmstílus amire szerinted szükség lenne?
(szerintem még több Dilisek Vacsorája kaliberü vígjáték kellene:DD)
A fantasy csak a HP és GYU óta vonz bárkit is, elöttük a kutya sem nézte a fantasy filmeket (nem véletlenül..10-ből 11 überszar volt...)
-
AljasGetto #9 Még egy tipp:
-4 egyikük végelgyengülésben kimúlik (lehet tippelni, ki)
(Amúgy bocccs, semmi bajom sem a szereplőkkel, sem a filmmel, főleg, hogy nem is láttam...) -
Tusy #8 - megmondaná valaki miről szól a film? Mert ez az egy számomra nem derült ki a cikkből, és gondolom nem akkora a történet, hogy valami nagy poén le lenne lőve
tippjeim:
-1 összejönnek és holtodiglan
-2 összejönnek de szétmennek
-3 majdnem összejönnek de inkábbb mégsem -
echo #7 lol. és ennyierővel minek az olyan újságok mint pl a népszabi, mert egy blikket jóval olcsóbb előállítani és többen is veszik. talán mert nem csak gyerekek és infantilis felnőttek vannak. bár persze tény hogy ezek vannak többségben. -
Laslow #6 Mi az, hogy ilyen filmekre mi szükség? Az első film az utóbbi 1-2 hónapban, ami felkeltette az érdeklődésemet! (Ettől még lehet csalódás, ha megnézem végül, de akkor is...) -
Inquisitor #5 Hát tudja fene egy jó drámát (pl. Radio Flyer) nem adnék az elmúlt években kiadott összes Fantasy filmért (talán csak a Gyűrűk Ura kivétel, de az is csak azért, mert a nyersanyag is jó volt és szvvel készült.) -
avman #4 és igenn, mucsaröcsögéről, európa hóna alól már megint megmonták a frankótutit. -
opeca #3 "Ja, aki meg már elmúlt tizenéves, az ne nézzen filmeket. Vazze, ilyen véleményt... :("
Nem a szegregációról van szó, hanem arról, hogy ilyen filmeket teljesen felesleges készíteni.
A tizenéves mást néz, az idősebbnek pedig nívósabb művet is lehetne készíteni.
Már elnézést a rendezőtől, az írótól, az egész stábtól. -
rgranc #2 Ja, aki meg már elmúlt tizenéves, az ne nézzen filmeket. Vazze, ilyen véleményt... :( -
opeca #1 Ilyen filmekre mi szükség van?
Három ehhez hasonlóból megvan egy középkategóriás fantasy, ami valószínűleg szélesebb kört vonzana és maradandóbb is lenne.