Counter Strike: Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Dragooon
elég ha azt írja be h 'Source' és lám, mûködik..

lál 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pistike 007
<#banplz> (múltkor nekem sem mûködött a keresõ) (lásd büntetõpont)

Seth
mászkálós játék, Disney karakterekkel

PSN ID.: Beegabor

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Mayday
Hmm, ez milyen jatek lehet? <#idiota> Meg sosem hallottam rola!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

daxan
Mindenki tévedhet. Néha még én is...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Seth
lol b+,akárhogy írom a címet mindenképp hozza a nagy topikot 😄, hogy nem találtad meg?

mellesleg én is múlt héten szereztem be (csak kicsit késtem meg vele ^^)

A keresõ néha szarakodik.
Most komolyan, tényleg azt hitted hogy pont a CS-nek nincs még topikja az sg-n? <#rolleyes>

ColdFire
😄Ddasdsadsa

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seth
fogadjunk végig beírtad a címet -_- a nagy CS topikban a kettõspont után nincs szóköz,azért nem hozta

Brolly28

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

daxan
Francba, pedig beírtam a keresõbe..

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

daxan
Sziasztok! Mivel most kaptam kedvet ehhez a játékhoz és nem tudok róla szinte semmit... Nem találtam ilyen fórumtémát, tehát csináltam egyet. Kb olyan 2-3 órája játszom és nekem tetszik. Jelenleg az El-seed szerverén nyomatom...