9
-
janickgers89 #9 sziasztok!
Youtube-on keressetek rá! Van már fenn egy rövid vidi! Sajna rövid! De eléggé mélyen belefog nyúlni a képregények véres mélységébe! :D de nembaj! -
#8 Szerintem is ez az emberke nagyon illik a filmbe. Ls énis nézem a rónát :D. A kedvenc szereplőm a sorozatból. És szerintem jó volt az 1. rész is. Ja meg nekem még az Arthur király is tetszett XD -
Acheron #7 Jane,szeintem nagyon jól játszotta a megtorlót,kár érte,de ez a csávó mintha jobban hasonlítana a képregény beli karakterhez vagy a rajzilmbelihez,nemtom pontosan.Majd meglátjuk,én várom,mert az első bejött. -
#6 Hogy ez mekkora arc volt a Rómában. Kedvenc karakter. -
blitzy #5 Apropó Róma... nem tudjátok, mikor adja le az HBO itthon a 2. évadot? Jó lenne szinkronosan is. Na meg készíthetnének hasonló, római korban játszódó sorozatot, vagy egyiptomi jellegűt, vagy görögöt. -
haxoror #4 Na te se láttad akkor a Rómában! -
gumibéka #3 Ja, nézd végig a 2 szezon Rómát aztán nyilatkozz. Éljen Titus Pullo. -
Loverman #2 beindult a fikagép. de igen, ez sokkal jobban illik a képregényhez, persze pár kiló plusz izommal, stb. nem az a szépfiú thomas jane -
xido #1 ha T.J.szerint is gázos a story,akkor a Marvel nem néz rá?...pont ilyen szomorúszemű nudlijancsit kellett találniuk?..ez végképp nm passzol a képregény-beli kinézethez...