Ötvös Tibor

Megvan az új Megtorló

Hamarosan kezdődik a Comic Con és ilyenkor rengeteg hír érkezik képregényfilm fronton. Ma például bejelentették, hogy az HBO-n futó Róma egyik főszereplője, Ray Stevenson léphet Thomas Jane és Dolph Lundgren nyomdokaiba Megtorlóként.

Mint arról már mi is beszámoltunk, a mérsékelt sikert aratott képregényfilm, a Megtorló főszereplője, Thomas Jane kijelentette, hogy nem áll szándékában részt venni bármely folytatásban. A producerek nem nagyon keseredtek el és alig két hónap alatt meg is találták az utódját.



A választás a Róma című sorozat egyik szereplőjére esett. Ray Stevenson eddig mindössze a nem túl sikeres Arthur királyban tűnt fel a vásznakon. Az HBO sikersorozatának hatására felfigyeltek rá Hollywoodban is és most talán megkapja az áttörés lehetőségét.

Ez természetesen csak akkor áll, ha a Megtorló 2 eljut a mozikba. Thomas Jane ugyanis a film története miatt mondta vissza a felkérést és ha a sztori valóban gázos, komoly az esélye egy Csak DVD-n címkének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • janickgers89 #9
    sziasztok!

    Youtube-on keressetek rá! Van már fenn egy rövid vidi! Sajna rövid! De eléggé mélyen belefog nyúlni a képregények véres mélységébe! :D de nembaj!
  • Tower Guard #8
    Szerintem is ez az emberke nagyon illik a filmbe. Ls énis nézem a rónát :D. A kedvenc szereplőm a sorozatból. És szerintem jó volt az 1. rész is. Ja meg nekem még az Arthur király is tetszett XD
  • Acheron #7
    Jane,szeintem nagyon jól játszotta a megtorlót,kár érte,de ez a csávó mintha jobban hasonlítana a képregény beli karakterhez vagy a rajzilmbelihez,nemtom pontosan.Majd meglátjuk,én várom,mert az első bejött.
  • HuAn82 #6
    Hogy ez mekkora arc volt a Rómában. Kedvenc karakter.
  • blitzy #5
    Apropó Róma... nem tudjátok, mikor adja le az HBO itthon a 2. évadot? Jó lenne szinkronosan is. Na meg készíthetnének hasonló, római korban játszódó sorozatot, vagy egyiptomi jellegűt, vagy görögöt.
  • haxoror #4
    Na te se láttad akkor a Rómában!
  • gumibéka #3
    Ja, nézd végig a 2 szezon Rómát aztán nyilatkozz. Éljen Titus Pullo.
  • Loverman #2
    beindult a fikagép. de igen, ez sokkal jobban illik a képregényhez, persze pár kiló plusz izommal, stb. nem az a szépfiú thomas jane
  • xido #1
    ha T.J.szerint is gázos a story,akkor a Marvel nem néz rá?...pont ilyen szomorúszemű nudlijancsit kellett találniuk?..ez végképp nm passzol a képregény-beli kinézethez...