Reaper (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hoppá mi!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
nemtom mire célzol, dvd kiadásra vagy a folytatásra
elsõröl nemtok nyilatkozni, a másodikra pedig azt hogy sajnos tényleg igaz, kasza van, nincs folytatás
Bazinga!
egy olyan démont kell elkapnia aki elcsábít nöket, még gladyst is, a végén a nagy fõnök odamegy gladyshez és elviszi a pokolba
Más
azt olvastam hogy a kiadó vagy ki, törölte a reapert a kiadandók közül
Ez igaz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy nagyon halvány reménysugárként pedzegetik, hogy kábelre átkerülne, de így, hogy Sock máshova igazolt, nem hiszem, hogy sok esélye van a sorozatnak (én a magam részérõl, elviselném nélküle is a sorit, de valószínûleg mások otthagynák nélküle)
és most így lesz vége, hogy nem tudott kijönni az egyeségbõl, plusz Andi lelke is már a sátáné... gg. miért nem nyerte meg a rohadt versenyt és the end... ha már vége kell hogy legyen, lett volna vége normálisan
Bazinga!
a rohadt büdös életbe. ha az utsó rész forgatása vége elõtt már tudták volna, hogy az az utolsó, akkor 3 percnyi jelenet kicserélésével le is zárhatták volna az egész sorozatot
az Ördög még mindig nagy fazon :D végre volt egy-két jó jelenet is, az alacsony költségvetés ellenére (pl mikor az öreg dobálta Samet a levegõben :))
Bazinga!
szegény Sam :(
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bazinga!
Remélem h azok angyalok vagy valami, csak h izgalmasabb legyen.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
És igen, én is erre gondoltam az egy hónapos kiruccanást, mint amit precision is írt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
spoiler tag helyet, most névmásokat használtam:D
az hogy most Sam a Sátán fia, megtudhattuk, hogy nem kiváltságos szerep, mert nem õ az egyetlen, a Devil sok gyerek lelkét szerezte már meg, akik felnõve ugye vadászok lesznek és a Devil már régóta várja, hogy eljöjjön egy olyan, aki hát ha nem is az utódja lesz, de a saját szavait idézve "elhozza a poklot a földre"... ennek kicsit ellent mond a rész vége, amikoris nem tetszik neki hogy Sam kicsit "rossz" lett
jó kis rész volt, voltak benne jó poénok, egyfajta irányvonalat is felvázolt az évad jövõjével kapcsolatban... szal várom a köv részt, meg az összes többit :)
Bazinga!
szal azt én úgy érzetem, hogy az inkább az esetleges új nézõknek volt, hogy tisztában legyenek a romantikus szállal is, vagy lusták voltak az írók egy új személyes szálat kidolgozni.
Andi hisztije meg hiányozni nem hiányzik, de azért érthetõ. :) De ja, ez a gyengébb része a résznek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Onnantól kezdve viszont teljesen korrekt rész volt. Sock húga meg yummie, tiszta Cruel Intentions :DD
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
egyszóval hasznos
Bazinga!
eddig mindig valós adatok voltak ott
Bazinga!