30
A Midnight Clear
-
Dexantreal #30 Utólag javítanék:
magayr1 = magyar1 :P. -
CsepeLee fiú #29 A Barátok közt nem szappanopera, hanem telenovella. Szappanopera = dél-amerikai "okosság". -
Dexantreal #28 Jahh lol, mondjuk sejtettem. -
Doktor House -
BIZ0906 #26 természetesen teljesen legális úton ugye? -
Dexantreal #25 Dr. Hász? :S :S -
AKor a szappanoperákkal van baj, egy csomo sorozatot en is birok pl.: Dr. Hász, 24 prisob meg tárasi ezek va jok -
Dexantreal #23 Én nem szidtam, de, akkor is van pár, ami helyett lehetne simán 1-2 háborús film. A izé... az a csatorna, amelyik a Cartoon Network után szokott lenni - csak má nekem vmi megszűnt a Cartoon Network :S -, nah ott szinte csak msáodik világháborús filmeket adnak/adtak. Igaz, angol adó, de nem baj.
A magyar tévé csatornák róluk vehetnének példát és berakhatnának párat. Az Éjfélre kitisztul előtti lévő háborús film hónapokkal ezelőtt talán A Nagy Szökés volt :S.
Egyébként Barátok köztöt én is bírom, semmi bajom vele, meg anyukám is szereti, de ő nézi aktívan, én már csak ritkán. -
Dexantreal #22 . Írd csak fel, sztem jó második világháborús film
.
Ha netről szerzed be, akko pls linket, mert én is beszerezném. -
Sajnos még nem láttam, de befogom szerezni. Bár annyira nem szeretem a háborús filmeket, de néhány kedvencem nekem is van a Navarro ágyúi mindenek felett. :)
---
A sorozatokat pedig kéretik nem szidni, mert vannak nagyon királyak. Ha pedig a Barátok köztre és társaira gondoltál azok szappanoperák és egy normális sorozathoz nincs semmi köze. :)
-
holláré, ezt nem láttam még! [felcsillant a szeme] úgy érzem felírjuk a beszerezni való filmek közé -
ÉS az apokalipszis most? bár ot nem igazabna haborun van ahangsuly meg a vége sztem nagyon furi is lett... -
[Walaki]D`Lair #18 Levelek Iwo Jimáról...riszpekt -
Dexantreal #17 Okés és thanks! Megpróbálok utána nézni, de gőzöm sincs honann szedhetném le.
-
kicsit off a téma de ha látványos háborús filmet akartok akkor a Taekugi-t ajánlom, igaz ez a koreai háborút jeleníti meg ( nem mintha nem férne ránk egy kis történelem óra, átlag magyar létemre nem is nagyon vágtam eddig a történést)..fantasztikus látvány effektekkel.
-
Dexantreal #15 .
-
jó film.
amúgy éjfélre remélem én is kitisztulok D: kertyparty rulz -
Dexantreal #13 dzsuvajoe valóban nem ért meg az a kis mondat egy ilyen szép javítást, de én szeretem magam javítgatni . Msn-n is mondják má a csajok, hogy értik ők, már ismernek egy ideje, meg a net és chat alapján is, de hát hiába, én ilyen vagyok
.
Inquisitor: nah, ha megleled vhol és esetleg szinkoronosan az Éjfélre Kitisztul-t, vagy bárki más, pls szólj/szóljon, mert érdekelne. Majomparádén én már bemásoltam a Kérések topikba, de a Lángoló börtön 1-2-t se töltötte fel senki nekem.
Hú, Navarro űágyúit is láttam, csak kifelejtettem, meg a Halál 50 óráját úgy szintén és a Vaskeresztet is. Ellenség a kapuknál-t talán láttam, talán nem :S. Nem emlékszem rá: miről szól? :S
Kémek a Sasfészekben az is jó, van topikja is itt sg-n általam, a sas leszállról se hallottam semmit, vagy nem láttam, Das Boatról is most hallok először, meg arról a finn filmről is. -
A sas leszállt is jou -
Inquisitor #11 Sajnos ezt nem láttam. Lehet érdemes lenne utánajárnom. :(
Kedvenc? Nem is tudom. Volt anno pár ilyen "amerikai fasza gyerekek a csúnya nácik ellen", amik a maguk naívságukban is bájosak, Piszkos 12, Kelly Hősei, Navarro ágyúi, Kémek a Sasfészekben, meg pár ami nem jut eszembe.
Ami inkább elgondolkodtató, vagy kissé gyomorbataposóbban mutatja a dolgokat:
Vaskereszt, Ryan Közelgény megmentése, Ellenség a kapuknál, és a Das Boat (sorozat vay mozi verzió)
(Volt még egy ilyen elvont Finn film, ahol egy lap kunyhóban/nál összefut egy csóri finn, akit a nácik berántottak katonának, meg egy orosz fazon aztán a három náció osztja egymásnak az észt, közben egyik se beszéli a másik nyelvét. Nem emlékszem a címére)
És a halál 50 órája. Régivágású amerikai film, de talán nem raktak bele annyi hazafias hősiességet, ellenben mindkét oldalon voltak benne segfejek és olyna emberek akik csak túl akarták élni. -
( sztem nem ért meg ennyit ez az elíás:) )
A német nyelv biztos h visszahozza a feelinget de en nagyon nem birom oket, az egesz kulturat az eletitelt a nyelveuket, semmit se:) Ismerek egy németet hat szörnyű:) ilyen kis piperkőc rendmániás 100% ember -
Dexantreal #9 "Ma éjjel volt az TV2-n." = Ma éjjel volt a TV2-n.
Csak először RTL-t írtam véletlen, aztán kapcsoltam, hogy hoppá ez TV2 és elfelejtettem javítani.
Nah, de most megtettem. -
Dexantreal #8 Kelly Hőseit is szeretem! Csak azt is rég láttam és Sztálingrádot még egyáltalán nem tudtam megnézni
.
Fegyverszünet Karácsonyra.
Na ennek majd sztem utána nézek. Német nyelv az sztem nem olyan borzasztó, főleg, ha német film pl az, amit nézünk. Ugye anno volt a Der Untergang vagy, hogy van németül a címe: A Bukás - Hitler utolsó napjai.
A filmet full német stáb készítette és németül beszéltek, a felirat volt magyar hát így nagy feeling volt, vmi eszméletlen jól visszaadták azokat az időket!
Szóval nem mindenütt hátrány a német nyelvű film sztem és bár ksisé nyelvtörő a németek nyelve, de hát... ez van. -
alapmű:))
Sztálingrád:P -
Kelly Hősei naggggyon király :D
"(over the radio) The reason you can't hear me is that your firing your artillery shells at your end, and thier landing here at our end!" Big Joe
-
tipikus, a jó filmeket idétlen időpontban adják, mert az böszme népnek a győzikesó kell főműsoridőben! -
ja s sajnos lemaradtam róla... :'( -
Az elitalakulatot nagyonszerettem, nemrég volt a moziban egy hasonlo film: Fegyverszünet karácsonyra, az is ilyen karácsonyra békétkötös volt. Csak sajnos eredeti nyelven volt és a német hát pfuuuj. Télleg be lehet halni h ilyen későre teszik anormális filmneket, mért is? Mert főműsoridőben a retves Barátkoközt megy meg a szánalmas társai amiben otvar csoro szinészek járnak akik még csaka szinmuveszetit sem vegeztek el. És a sok proli magyarnak ez kell... -
Dexantreal #2 Mellesleg még annyi a témával kapcsolatban, hogy:
- mit szóltok ahhoz, amit lentebb írtam gondolatjelekbe szedve?
- nektek mi a kedvenc második világháborús filmetek? Lehet többet is felsorolni
- ez a film tetszett nektek?
Nekem tetszett, ahogy írtam és kedvenc is, emellett szeretem a Piszkos1-t, Pearl Harbort, Ryan közlegény megmentését és még csomü minden második világháborús filmet, mert nálam második világháború rulz! -
Dexantreal #1 Éjfélre kitisztul
(A Midnight Clear)
színes amerikai háborús filmdráma, 107 perc, 1992
16 éven aluliak számára nem ajánlott
rendező: Keith Gordon
író: William Wharton
forgatókönyvíró: Keith Gordon
operatőr: Tom Richmond
zene: Mark Isham
producer: Bill Borden, Dale Pollock
vágó: Don Brochu
szereplő(k):
Gary Sinise (Vance Wilkins)
Peter Berg (Bud Miller)
Kevin Dillon (Mel Avakian)
Arye Gross (Stan Shutzer)
Ethan Hawke (Will Knott)
A II. világháború vége felé járunk, 1944 decemberében. A hófödte Ardennek embertelen körülményei az Egyesült Államok legígéretesebb elit-alakulatának tagjait is megtörte: a kezdeti dicsőséges napok már csak emlékek, a szakasz egyharmada odaveszett a fronton és az életben maradtak is alig állnak a lábukon. Wilkins, a rangidős tiszt hírt kap otthonról: felesége elvetélt. Ez az utolsó csepp a pohárban - Wilkins idegösszeroppanást kap. De a háború még nem ért véget. Az új parancsnak megfelelően elhagyják a tábort és egy közelben álló, elhagyatottnak tűnő ház felé veszik az irányt, ahonnan a tervek szerint majd szemmel tartják a németek mozgását. A házba azonban már beköltöztek a németek, akik golyózápor helyett hógolyórohammal fogadják az elcsigázott ellenfeleket. Nem akarnak ők már harcolni, csupán túlélni szeretnék ezt a mocskos háborút. A békés karácsony esti hangulatot azonban fegyverdörgés veri fel...
Képek:
Ma éjjel volt az TV2-n.
Nekem ez egy nagyon kedvenc második világháborús film. Főleg a hógolyózós jelenet a legjobb benne!
De az egész filmet bírom.
Rég láttam már, úgy, hogy örülök, hogy leadta a TV2 és csak azt nem értem, hogy:
- az ilyeneket miérrt teszik hajnalara? 16-os korhatár. Sztem simán lehetne 12 is, csak, hogy kötözködjek picit :P. Mondjuk nekem8, mert 20 vagyok. Ám, aki fiatal még és korán lefekszik, az az ilyen filmekről lemarad. Hülyeség ezt hajnalra tenni.
- Emellett hol maradtak a többi második világháborús filmek? Egyedül a magayr1 kezdte el leadni az Elit alakulatot - és talán a végére is értek már -, de a nagy adók, TV2 és RTL, mintha ezt elfelejtették volna. Pedig sokkal szórakoztatóbb és tanulságosabb, mint egy hülye sorozat, vagy hasonló :P.