907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
-
Hajnalcat #787 szép, szép vadmacska -
Hajnalcat #786 Zentai Nóra
Itt iwiwen nagyon béna a haja, de tegnap láttam Tv-ben TeleSport-ot bemondani és nagyon jól nézett ott ki. Teljesen más a haja, szőkés és sokkal rövidebb. -
Hajnalcat #785 Kár, hogy csak ez az egy kép van róla iwiwen :(
Bemondónő Hír Tv-n. Annyira tetszik a haja! (Y) Nem tudom, raktam e már be képet róla:
Farkas Boglárka -
#784 sztem is igy sokkal jobb a haja, olyan komoly lett tőle, csak a szemöldökével kezdhetnének valamit....valahogy nekem az nem illik oda.... -
#783 na de hölgyeim!?
+1
-
Hajnalcat #782 -
#781 Ejha! :) megbugyilnám -
#780 Szép hely az Alpok ;) Persze az előtér se rossz :D -
Hajnalcat #779 katalógusban találtam:
-
-
Hajnalcat #777 TÉK -
Hajnalcat #776 Bizony, bizony, levágatta a haját. :) Jól is áll neki. Pont most olvastam róla egyik újságban. -
Firefly-os Morena Baccarini most a V-ben ;)
Hosszabb hajjal azé' jobban nézett ki ;)
-
#774 jeee :)
-
#773 -
#772 ríli nájsz. -
Hajnalcat #771 deszép! -
rumkola #770 Oké-oké.
Én egy magyar szóról beszélek amit a magyar értelmező szótárban találni, te pedig egy angol szóról. -
#769 -
Hajnalcat #768 köszönöm. -
Hajnalcat #767 Részemről ezzel lezártam a témát.
oké. -
#766 Csini!
Túrázni jó dolog, jó választás. -
#765 Gondoltam, utánanézek ha esetleg rosszul tudnám, de nem... szótár szerint is jól tudtam. :)
sztaki
De nyugodtan megnézheted az Országh-féle angol szótárban is. :) Részemről ezzel lezártam a témát. -
rumkola #764 Az nem faint hanem fain. És csapj fel egy értelmező szótárt, mert eddig rosszul használtad. Mondjuk mulatságos lehetett ahogy összenéztek mögötted. :) -
Hajnalcat #763 közeli kép a fejemről:
link1 -
Hajnalcat #762 Túrázni szoktam a barátommal kb. 30 km-eket egy huzamban. Szeretem. Ilyenkor a természetben lehetek és ez felvidít.
Igen. Rövid, szőke hajam van. (Galériámban van egy kép.) -
#761 Érdekes, legtöbbször amilyen szövegkörnyezetben hallottam éppen hogy klasszat, pompásat, jót jelent.
de nehogy csak off legyen:
Alyssa Milano -
#760 A faint amúgy gyengét jelent... max átvitt értelemben "elájulsz" tőle, de akkor is... szóval ez a faint nagyon gyenge. :P -
#759 Milyen utadon, merre járkálsz?
Amúgy rövid hajad van? ;) -
Hajnalcat #758 Tudom, ott találtam ezt a képet. De újak nincsenek rajta. -
Hajnalcat #757 Lehet, de lehet, hogy nem... Ha találkoztunk valamelyik utamon, akkor igen.
Lógódat eddig sehol, csak piramisokat az álmomban. Sok volt. Felülnézetből, hajnali napfényben. Csodaszép látvány tárult elém akkor.
"faintos" ?
Na, ismét egy "fantasztikus" szó, amitől kiráz a hideg.... -
#756 van saját oldala a csajnak:
http://www.patricia-murphy.com/ -
#755 ;) Ismerjük egymást hogy láttad már a lógómat? ;)
btw a bírónő tényleg elég faintos. -
Hajnalcat #754 Ez a nő irritál engem...dehát ízlések... -
Hajnalcat #753 pont így sorban láttam piramisokat egyszer álmomban.... -
Hajnalcat #752 A mostani snooker Világbajnoki sorozat-ban (Prágában) van egy nagyon szép új rövid hajú bírónő:
neve: Patricia Murphy
Sokkal jobb (szőkébb) és rövidebb (putyibb) haja van most (ma láttam Euro Sporton), csak az a baj, hogy mostani képet nem találok róla sehol se a neten. :|
-
Hajnalcat #751 Jó a lógód. -
#750 Bizony, lemaradtál. Szép magas csaj, jó lábakkal és még értelmes is ;) -
#749 Ouu, nem láttam. Kár, jó lett volna megnézni. -
#748 D Tóth Kriszta is szép nő, nekem legalábbis bejön ;)