907
Tetszik, nem tetszik, vélemény, stb ... képet is lehet mutatni :)
-
Hajnalcat #186 Vártam már a kérdést :) és a válasz nem. 8 éve normális kapcsolatban élek egy férfival. Csak tetszenek a nők is, ennyi. -
#185 Hm, valóban ott alakított először nagyot...szóval igazad vagyon! -
#184 baz, most hogy megnéztem megint, mosveszemészre, ez tényleg szerepelt a Csillagok háborújában:O
Bár szerintem az "ottani" haja jobban ált neki:P (mondjuk ami a klónók támadásában volt neki) -
#183 lezbi vagy?:) -
#182 faszt! Leon kiccsaja:D -
#181 -
#180 szerintem is:D -
#179 Ő Lúk Szkájvóker, és Lellya hencegnő anyja...mellesleg Dársz Véder nője!
"Natalie Portman 1981-ben született Izraelben, ahonnan családja nem sokkal később az Egyesült Államokba költözött. Tizenegy éves volt amikor gyakorlatilag véletlenül fölfedezték. A gyönyörű kislányban sokan láttak fantáziát mint modell, ő azonban inkább a színészethez vonzódott. 1994-ben a Luc Besson által rendezett Leon, a profi című filmben egy lélegzetelállító alakítással tett szert ismertségre. 1996-ban a Gyönyörű lányokban szintén elbájolta mind a nézőket, mind a kritikusokat. Amidala királynő szerepe a Baljós árnyakban kisebb művészi kihívást jelentett ugyan, azonban igazi szupersztárrá emelte, a már amúgy is igen népszerű fiatal színésznőt. Natalie Portman ezután a Mindenütt jó című filmben csillogtatta meg színészi képességeit, majd együtt játszott egy filmben Ashley Judd-dal. 2002-ben A klónok támadásában ismét visszatért a hangos sikerek világához." --- forrás porthu. 2005-ben Golden Globe díjat nyert.
BTW pont ezeken a képeken nem is annyira szép - szerintem. -
#178 nem jársz moziba , szólj azt elviszlek -
Hajnalcat #177 Nem igazán... -
#176 hát így rövid hajjal sztem nem a legjobb.... -
#175 Natalie Portman azt ne mond hogy nem ismered -
Hajnalcat #174 Huh, szép nő! Ki ez pontosan? Színésznő, énekesnő? Mi a teljes neve? -
-
Szerintem ezekkel a hajakkal a legszebb ez a nő :P -
#171 Ez is mennyivel emberibb módon nézne ki, ha nem képzelné magát kopott pemzlinek... Áhhh -
#170 Remélem hogy Natalie már megfelel az igazgató asszonynak is
-
-
#168 Úristen, miféle kívánságok ezek egy nőtől :P -
Hajnalcat #167 De tényleg rövid hajúak, nem félhosszúak. -
Hajnalcat #166 Tudtok betenni linkbe ide olyan képeket, amin két rövid hajú csaj van egymással? -
#165 Engem momentán nem éppen a rövid haja izgatót fel -
Hajnalcat #164 Hopp, ezt be kellett volna csak szúrnom linkbe, azt hiszem + 18-as... -
Hajnalcat #163 Michelle Wild rövid hajjal szerintem nagyon izgató tud lenni:
-
nedudu #162 másik kedvenc
Sajnos egy jó párat nem szúrhatok be, mert 18-as karikások -
#161 arannooooos!!:) -
nedudu #160 Massage kedvenceim egyike -
#159 Na majd mindjárt szét nézek ott -
Hajnalcat #158
(De van. Ha keresgetsz az iwiwen, akkor előbb-utóbb megtalálod.) -
#157 Alulról nincs ? -
Hajnalcat #156 Jah felraktam egy félhosszú hajúnak számítót is, szerintem ez már nem rövid....és sok gondom is volt vele. -
Hajnalcat #155 A saját galériámba felraktam képeket. Egyet hátulnézetből is. De az utóbbi kettő nem sokáig lesz fenn (nem szeretem magam mutogatni), szóval hamar nézzétek meg, mert kitörlöm. -
öregember #154 lássuk lássuk -
#153 picture please -
Hajnalcat #152 Nekem mindig hátravan.... -
Hajnalcat #151 Még pár kép róla ^^.:
-
#150 olyan csajt is tegyetek be, aki(k) nek hátra van tüsizve a hajuk:P -
Hajnalcat #149 Nicole Kidman legyszebb rövid hajjal a Születés (Birth) című filmben! ^^.
-
öregember #148 klassz a nyakkendője -
#147 [OFF üzemmód ON]
bazz most látom tejis soproni vagy
[OFF üzemmód OFF]