Rövid hajú csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tényleg, hogy nézel ki hosszú hajjal ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://film.onet.pl/_i/plotki/duze/m/meg_ryan_3.jpg

egyszeruen nem ertem , hogy nok miert fajulnak el ennyire.
hosszu hajbol is annyifele fajtat ki lehet hozni..
hatareset:

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de azóta már más..., nem is tetszik annyira,( a haja😄)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az ilyen 15-20 centis stílusok a legjobbak 😮
a nagyon rövid már undorító, szerintem. Akárcsak a nagyon hosszú, hátközépnél lejjebb érõ D:
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Talán az "Aranycsirke" dijátadón, ami kb 2-3 éve volt, azon volt az egyik mûsorvezetõ nõnek ilyen frizurája. Hullámos, teljesen a búrára simult, gondolom oda volt zselézve vagy hajfixálóval megoldva. Tudom, nem egy általános utcai divat, nem nagyon találkozik vele az ember, de nekem egyáltalán nem jön be.
Chaos Anno Domini