17
-
Mice #17 :)
a yeefoohoz nekem is volt szerencsém:) LanParty 4-5 haver összecsüccs, aztán mindenki mikor vitte volna haza a gépét, akkor egyszer csak azt láttuk, hogy minden exe-ben ott van és cure-ölni se lehetett. Ami exe volt mindet lehetett törölni. Egyetlen haverunk mind az 5 gépet befertőzte amikor indulás előtt programokat akartunk cserélni:) De szép is volt:) mindenki anyázott:))) -
Leventuszéy #16 Jajdejó, mobil kártevők -
Cat #15
"Mások kétségeiket fejezik ki a jubileummal kapcsolatban, mivel az ARPANET-en már a '70-es évek elején megjelent a Creeper, de senki nem vitatja az Elk személyi számítógépes elsőségét." -
khalim #14 http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_notable_computer_viruses_and_worms
ajánlom a cikkíró figyelmébe.
no comment. -
peba #13 Nekem még nagyon régen volt One-Halfom, még Brainnel is dolgom volt, meg kb 4-5 éve szoptam be a jeefo-val. Hát az valami ocsmány dolog. Kitudja, biztosan most is terjeng valahol. Nálunk akkor volt "szezonja" :D hú de mindenki gépén ott volt :D
Sosem ment tönkre a hardver. -
#12 anyukám munkahelyén lévő szgépet vágtam vele tönkre... :P -
AranyKéz #11 A One-Half gecibb volt. Én sajna mindkettőt beszoptam :(
-
AranyKéz #10 Boldog születésnapot! ^_^ -
bandypappa #9 Na ezért jó a linux. Nincs virus*
*ez a hülyeség alól nem mentesít
-
n0k0m #8 CIH vírus. Hazavágta alaplapot. :P Mas virust ami a magát a gépet károsította, nem az adatokat, nem is nagyon tudok. -
#7 Őszintén szólva szerintem régebben veszélyesebb volt egy vírus... Emlékszem amikor a One_Half nevű vírus tönrebaszta az állományok felét a vinyómon -
#6 yeefo-t az 1 geci virus -
Szemi90 #5 Még hogy a Jeruzsálem vírus nem volt széles körben ismert...
Péntek 13-án be sem kapcsolhattuk a gépet, mert mindenki ronyózott a vírustól. -
Flashy #4 azér én az internet wormot is megemlítettem volna -
Szemi90 #3 "a világ első számítógépes kártevőjét, amelynek egyedüli célja barátainak megijesztése volt"
Szerintem akkor nem volt kártevő, ha semmilyen kárt nem okozott... -
1Obi1 #2 Pusztuljon a férgese... -
#1 hbd!