Bárhol, bármiben alkalmazható a Tech 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Augusztus 2-5 között, Dallasban megtartott QuakeCon rendezvényen többet elárulnak az új játékról."

Na, nem kell sokat aludni, és többet megtudunk a motorról is, és az új titkos ID játékról 😊

Az eddig kilopott videókból ismert demoban egyetlen darab 20GB-os textúrát használ a motor. Nem semmi.

Nem vagyok szakértõ, de a Doom3 motor se azért bukott az Unrealal szemben, mert nem volt jó, hanem mert az Unreal fejlesztõi cuccai sokkal fejlettebbek. Na meg ott a CryEngine 2, ahhoz is brutális fejlesztõi háttér van. Megcsinálhatják a világ legjobb motorját, akkor se fogják megvenni, ha hosszabb vagy nejezebb fele a fejlesztés.
Egyébként kíváncsian várom ezt a "több giga textúrát kipakol a motor jól gagyi VGA-n is" megoldást, mennyi az igaz belõle ...

psishock
Carmac játékokat is szerettem, de az epic valahogy jobban bedobta magát a szívembe már a régi cuccaitól kezdve a történelem során, Solar Winds, Epic Pinball, UT szériák, Tyrian, One Must Fall 2097, Jazz Jackrabitt, Seek and Destroy, Electro Man mind szuper emlékek. Biztos vagyok benne, hogy az UT3 is hamarosan köztük lesz. ^_^

Amúgy az elsô Unreal Tournament-el vágott carmacnak elôször nagyon oda, mint quake 3 ölô játékkal, azóta az övé a pálma, motorok terén is. Reméljük visszajön a versengés, éljen a fejlôdés stb. 😉

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

carmacktól azért még messze optimalizáltabb kódhalmazban reménykedhet az ember mint más cégektõl...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

kuci06
...és Carmack miatt kell majd új Pc-t vennünk 😄
(vagy feljleszteni 😛)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Tinman
Carmack miatt vettem meg az elsõ Pc-met... még nem csalódtam benne.
Ahogy látom eztán se nagyon fogok <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"minden bizonnyal sokkal realisztikusabbak lesznek a videojátékok mint valaha."

Minden bizonnyal mindig sokkal realisztikusabbak lesznek mint elotte 😄

grebber
Na majd az augusztus elejei Kvékkon rendezvényen mutatnak belõle valami zsírkirályságot!!!

Next PC upgrade: 2022

Reméljük az elkövetkezendõ években jó néhány játék fog nekünk örömet okozni, amelyet e nemes motor fog hajtani. Ha ténylegeg ilyen jól sikerült, minden bizonnyal sokkal realisztikusabbak lesznek a videojátékok mint valaha.