134
Irjatok történeteket hogy miket vesztettetek el az életetek során
-
tzsoltika #14 már mondam nem is egyet -
tzsoltika #13 nagyanyám utcájukban letettem a földre hogy lopjak meggyet a fáról és egyszer csak anyámék hivtak hogy mennyek mert indulunk haza és én leszöktem lemásztam a fáról és már ki is ment a fejemből (nem kertből loptam hanem az egyik szomszédunk háza háta mögött van egy nagy meggyfa onnan és az az utcára "néz") -
#12 szerencsére semmit *kopp-kopp* -
#11 ámen
oda van!! -
#10 most ez komolyan kérdezed????
a képeket hová mentetted el a gépeden azt tudod??
a gépet meg ha elhagytad mondj ekl 1 miatyánkot,nincs az a hülye aki vissza adná!! -
#9 hát mért hol hagytad el?:O -
tzsoltika #8 a lakásunktól 10-15 km-re, mikor hazaértem akkor vettem észre hogy nincs meg és mentünk vissza de már nem volt meg. -
tzsoltika #7 ki vannak akadva
én csak abban reménykedem hogy hátha valami ismerős találta meg és visszaadja de ennek nagyon kevés a valószinűsége...
Azt tudja valaki hogy a gép eltárolt valami adatokat a memóriakártyáról hogy a képeket hátha megkapnám valahol a gépben? -
zoolee #6 Én 1 dolgot, a 2007 2. havi PC gurum.
Am még semmit soha, se telót, se pénzt, semmit. -
#5 pancser vagy ^^
hol vesztetted el? -
#4 hmmm, én eddig 2 telefont, egy messzilátót, pénzt, dzsekit, tán játékkat is, de mostanra már kispecializálódtam az ilyen esetekre, szal nem nagyon hagyok most már el semmit.
anyukádék mit mondtak a fényképezőgépre? -
tzsoltika #3 gyurika kicsit nagyobb dolgokra gondoltam -
gyuri12 #2 a fejemet.dvd-ket(nagy mennyiségben).játékokat.legokat.msn címeket.telefonszámokat.fileokat a gépről.
de izgalmas ez... -
tzsoltika #1 Sziasztok! A keresőben kerestem és nincs ilyen topik.
Én ma délután vesztettem el a kb 100.000 ft-os 2 hetes digitális fényképezőgépemet. Fél óra múlva kerestem és nem találtam sehol és már tudom hogy hol hagytam el, de mire visszaértem sehol nem volt :S, volt rajta kb. 100 kép a 2 éves testvérem születésnapjáról, ezeket megnéztem a tegnap a számitógépen csak nem mentettem el őket (én hülye). Valahogyan vissza tudom keresni a számitógépen a képeket mert ha anyumék megtudják hogy nincsenek meg a képek akkor nekem végem... De maradjunk a témánál: irjátok le hogy miket vesztettetek el az életetek során.