Elvesztettem

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:S
A másik telóját meg én b@sztam bele a medencébe tavaj, mert a kis genny felnyomta az agyam..:)
Ott meg csak bill csere volt...(mind 2 siemens volt.)

zvaragabor
illetve kis és nagymunka volt.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
lál, én itthon hugyoztam, gatyó nem volt rendesen letolva, teló bele a klotyóba, bele a lefolyó részbe, és bele kellett nyulnom a pisámbaxD, 2-3 nap szárítás és meglett, de a kijelzõn belül ott marattak a foltok. :D
Lett új teló. De ez 3 éve olt, azóta már megin új teló...

Chaos Anno Domini

Attila8805
Még mindig jobban jártál mint a Digit géppel.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

soma22
nekem akksicsere, ultrahangos mosás, száritás, semmi.evvan, megtanultam a leckét.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

biomage
részvéttem

de igy legalább tanultál egy nagyot, nem szabad kézböl a fontos dolgaidat letenni idegen helyre

ja és nem volt nagy vesztésem élettemben max egy bérletet vesztetem el kiskoromban :P de találtam 1x egy 5000FT os bankot.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ezt haver is megcsinálta csepeli strandon 2 éve..XD
KiszárÍtotta 2 hét alatt, új aksi, és müxött.

soma22
az enyém kakukk lett. se t300 edig legkedvesebb telom.

én a 8.-os évvégi bulin voltam "kicsit" becsipve és elmentem a wc-re hugyálni és a telefonom valahogy beleesett a wcbe én meg lepisiltem és még bele kellett nyúljak hogy kivegyem <#szomoru1> de szerencsére 1 napi száritás után helyrejött :)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

nincsott :(

Rise Against
3-9 éves korom között több kedvenc játékfigurámat is :c

soma22
ezekszerint drága meggy volt.
szerintem a képeket sehova nem mentette el a gép.buktad.

on:
egyszer strandra menet telefonnal a zsebemben ugrottam egybõl a vizbe:D
ugyan nem elvesztés de kb annyira szar:D

zvaragabor
akarommondani mappában

Chaos Anno Domini

már alunni sem tudok csak azon jár az eszem hogy mi lesz ha jön a szomszéd és anyám mondja hogy: "Zsolti, mutassd meg XY-nak Szabika szülinapi képeit" - na ekkor lesz nagy verekedés :)

zvaragabor
Temp fájlban van ha van, de ott ugysincs...

Én egyszer egy papír 10ezrest vesztettem el, ennél komolyabbat nem.

Chaos Anno Domini

jóvanna megkivántam :) de drága mulatság volt :(

neevous
Nyolcadik parancsolat...:)

a képeket nem mentettem el. A fényképezõgép kábelét mikor bedugom az USB-be akkor elõjön egy ablak hogy képek megjelenitése és ott megnéztük és húztam ki nemhogy elmentettem volna

toysoldier
1 mobilt :o

amúgy grat a fényképezõhöz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LÁL...Ehhez is ész kell..
Am én mindág a csuklómra vagy a nyakamba akasztom:)

már mondam nem is egyet

nagyanyám utcájukban letettem a földre hogy lopjak meggyet a fáról és egyszer csak anyámék hivtak hogy mennyek mert indulunk haza és én leszöktem lemásztam a fáról és már ki is ment a fejembõl (nem kertbõl loptam hanem az egyik szomszédunk háza háta mögött van egy nagy meggyfa onnan és az az utcára "néz")

Lullaby
szerencsére semmit *kopp-kopp*

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

SHADOWEYES7
ámen

oda van!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
most ez komolyan kérdezed????
a képeket hová mentetted el a gépeden azt tudod??
a gépet meg ha elhagytad mondj ekl 1 miatyánkot,nincs az a hülye aki vissza adná!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Brolly
hát mért hol hagytad el?:O

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

a lakásunktól 10-15 km-re, mikor hazaértem akkor vettem észre hogy nincs meg és mentünk vissza de már nem volt meg.

ki vannak akadva
én csak abban reménykedem hogy hátha valami ismerõs találta meg és visszaadja de ennek nagyon kevés a valószinûsége...

Azt tudja valaki hogy a gép eltárolt valami adatokat a memóriakártyáról hogy a képeket hátha megkapnám valahol a gépben?

Én 1 dolgot, a 2007 2. havi PC gurum.<#rinya><#rinya>
Am még semmit soha, se telót, se pénzt, semmit.

Frosty01
pancser vagy ^^

hol vesztetted el?

practitioner of the forbidden arts of death

Brolly
hmmm, én eddig 2 telefont, egy messzilátót, pénzt, dzsekit, tán játékkat is, de mostanra már kispecializálódtam az ilyen esetekre, szal nem nagyon hagyok most már el semmit.
anyukádék mit mondtak a fényképezõgépre?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

gyurika kicsit nagyobb dolgokra gondoltam

a fejemet.dvd-ket(nagy mennyiségben).játékokat.legokat.msn címeket.telefonszámokat.fileokat a géprõl.
de izgalmas ez...

Sziasztok! A keresõben kerestem és nincs ilyen topik.

Én ma délután vesztettem el a kb 100.000 ft-os 2 hetes digitális fényképezõgépemet. Fél óra múlva kerestem és nem találtam sehol és már tudom hogy hol hagytam el, de mire visszaértem sehol nem volt :S, volt rajta kb. 100 kép a 2 éves testvérem születésnapjáról, ezeket megnéztem a tegnap a számitógépen csak nem mentettem el õket (én hülye). Valahogyan vissza tudom keresni a számitógépen a képeket mert ha anyumék megtudják hogy nincsenek meg a képek akkor nekem végem... De maradjunk a témánál: irjátok le hogy miket vesztettetek el az életetek során.

← ElőzőOldal 3 / 3