Elvesztettem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik telóját meg én b@sztam bele a medencébe tavaj, mert a kis genny felnyomta az agyam..:)
Ott meg csak bill csere volt...(mind 2 siemens volt.)
Lett új teló. De ez 3 éve olt, azóta már megin új teló...
Chaos Anno Domini
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
de igy legalább tanultál egy nagyot, nem szabad kézböl a fontos dolgaidat letenni idegen helyre
ja és nem volt nagy vesztésem élettemben max egy bérletet vesztetem el kiskoromban :P de találtam 1x egy 5000FT os bankot.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
KiszárÍtotta 2 hét alatt, új aksi, és müxött.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
szerintem a képeket sehova nem mentette el a gép.buktad.
on:
egyszer strandra menet telefonnal a zsebemben ugrottam egybõl a vizbe:D
ugyan nem elvesztés de kb annyira szar:D
Én egyszer egy papír 10ezrest vesztettem el, ennél komolyabbat nem.
Chaos Anno Domini
amúgy grat a fényképezõhöz
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Am én mindág a csuklómra vagy a nyakamba akasztom:)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
oda van!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a képeket hová mentetted el a gépeden azt tudod??
a gépet meg ha elhagytad mondj ekl 1 miatyánkot,nincs az a hülye aki vissza adná!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
én csak abban reménykedem hogy hátha valami ismerõs találta meg és visszaadja de ennek nagyon kevés a valószinûsége...
Azt tudja valaki hogy a gép eltárolt valami adatokat a memóriakártyáról hogy a képeket hátha megkapnám valahol a gépben?
Am még semmit soha, se telót, se pénzt, semmit.
anyukádék mit mondtak a fényképezõgépre?
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
de izgalmas ez...
Én ma délután vesztettem el a kb 100.000 ft-os 2 hetes digitális fényképezõgépemet. Fél óra múlva kerestem és nem találtam sehol és már tudom hogy hol hagytam el, de mire visszaértem sehol nem volt :S, volt rajta kb. 100 kép a 2 éves testvérem születésnapjáról, ezeket megnéztem a tegnap a számitógépen csak nem mentettem el õket (én hülye). Valahogyan vissza tudom keresni a számitógépen a képeket mert ha anyumék megtudják hogy nincsenek meg a képek akkor nekem végem... De maradjunk a témánál: irjátok le hogy miket vesztettetek el az életetek során.