Elvesztettem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másnap felhívtam az ottani portát h nem adtak-e le egy kabátot aminek egy alma volt a zsebében:)
Mondták h almát találtak a takarítónõk de a kabátot nemXD
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
most így visszagondolva leginkább esernyõket hagytam el ténylegesen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2. fehérek is lopnak, nem csak a barnák
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lehet, hogy õ tette, de korántsem biztos, sõt, akárki tehette, ellopom, úgyis a cigányra fogják felkiáltással
vagy le is bukott?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De van sok f**z, aki meg elveszi.
Errõl egy idézet jut eszembe a Kútfejek címû filmbõl: "Fel nem foghatom hogy vihet el valaki olyan dolgot, ami nem az övé."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Kuss!-magyarázta.
de szerintem is sokkal jobban néz ki :P, aszittem ly
dixitque deus fiat lux
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A telóm folyton ott hagyom valahol,de eddig mindig megtaláltam.:)
anno 1987
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
nekem olyan volt, hogy betettem, egyet pislogtam azt kiugrott a szemembõl.de legalább nem hagytam el:S
Én is elhagytam már 1-2 dolgot, volt egy telefon, amit motorozás közbe' hagytam el:S
Aztán egész este kerestük, nem lett meg.
Meg sokszor a kabátomat hagytam suliban. Kedvencem az volt, mikor Hittan órára jártam kiskoromban, pulcsiba mentem és kabátban jöttem haza :D:D
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szóval itt a válasz a kérdésedre...
Nekem pl. jó lett volna...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
on:általában kulcsot, vasúti igazolványt (az a ciki, hogy kicseréli a képem, és egy véig ingyér utazik) diákot, személyit, pénzt, mp3 lejátszót.....egyszer egy üveg vodkát:(
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)