Elvesztettem

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez elég jellemzõ,én is találtam már pénztárcát pénz nélkül:D a kabátom már nekem is tûnt el és az volt a legbosszantóbb benne,hogy elõtte kb egy héttel vettem meg,és álmaim kabátja volt...ráadásul egy merrell dzsekirõl volt szó...úgyhogy azóta 5ször is meggondolom,hogy mit hova teszek
The Protector
Én egy buliban hagytam ott a kabátomat.volt a zsebében egy alma.
Másnap felhívtam az ottani portát h nem adtak-e le egy kabátot aminek egy alma volt a zsebében:)
Mondták h almát találtak a takarítónõk de a kabátot nemXD

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

én a szüzességem

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TommyC
én kabátokat és sapkákat<#crazya>

dixitque deus fiat lux

Mike at home
én mindent ismerõsöknél haveroknál hagyogatok el, sapka, bicajos kesztyû, pénztárca! nem egyszer, de ezek ugye mindig megkerülnek
most így visszagondolva leginkább esernyõket hagytam el ténylegesen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
1. ellopták és elhagytam nem ugyanaz
2. fehérek is lopnak, nem csak a barnák

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na ezt hívják elõítéletnek
lehet, hogy õ tette, de korántsem biztos, sõt, akárki tehette, ellopom, úgyis a cigányra fogják felkiáltással
vagy le is bukott?

[HUN]FaTaL
sajnos nem

http://goo.gl/gd6Zi5

mindenki meg csak én nem a digit... de már van új és sokkal jobb :P

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

zeli
Na, mivan gyerekek, mindenki megtalált mindent?:D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Skynet723
és hol? :O
:DDD

Egy dobznyi szexújságot. Jutalmat fizetek a megtalálónak!

zeli
Nekem -4,75 a dioptriám :S

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Ebben igazad van. Én is mikor elhagytam valami nagyon fontsat, és meg lett hát annyira örültem:)
De van sok f**z, aki meg elveszi.
Errõl egy idézet jut eszembe a Kútfejek címû filmbõl: "Fel nem foghatom hogy vihet el valaki olyan dolgot, ami nem az övé."

[HUN]FaTaL
:/

:O

Czdano
OFF: örülhetsz hogy ilyen gyenge még a szemüveged..nekem 3as körül mozog mindkettõ lencse és 15 leszek aug.ban

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Freedom88
én is erre gondoltam:D

T.T.

[HUN]FaTaL
És ránézésre megmondod egy szemüvegrõl hogy mekkora?:D Azért elenyészõen vagyunk ekkora szemüveggel szerintem. Meg nem tudom találok egy szemüveget nem rakom el az tuti (mondjuk mást se). Szerintem jó érzés látni az emberek hogy örülnek amikor visszakapnak valamit. Dehát valakinek az a jó érzés ha elvehet valamit...

CheAteR88
személyi meg sok sok pézz:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

lol

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

joebacsi
olyan undi korcsi korlátolt vagy <#rinya>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

zsolesz92
én kb 8 éve a teljes kulcscsomómat. azóta sincs meg, bár már nem ott lakunk...

ZilogR
A fene egye meg, most zárták be, érdekelt volna, mit szóltok hozzá! <#kacsint> <#vigyor1> <#banplz>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

McGrady
nekem egyszer asszem 8-9 éves koromba volt egy ilyen kis Halálcsillagom, kinyithatós, mindenféle figurával, meg miniatûr Millenium Falconnal...nagyon szerettem, fõleg a Milleniumot, aztán egyszercsak eltûnt...néha még ma is elkezdem keresni, ha olyan helyet találok ahol esetleg nem néztem meg :-D

Kuss!-magyarázta.

TommyC
http://www.hoxa.hu/?p1=szavazas&p2=168

de szerintem is sokkal jobban néz ki :P, aszittem ly

dixitque deus fiat lux

_Atti_
pedig sokkal jobban néz ki ly-al én mindig azzal használtam és azzal is fogom:)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

fery02
Jóvammá :D Rég volt már nyelvtanóra, rég voltam már iskolában :D

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

The FlashBack
muszáj pontos j

jhetedikj
Én mikor pizzafutárkodtam elhagytam egy ötezrest,aznapi keresetem ugrott:( Egy hónapja Londonban az East Croydoni vasútállomáson a hátitáskám,szerencsére csak egy 2 literes Fanta volt benne és pár font,aki megtalálja küldje vissza,mert már megszomjaztam.<#buck>
A telóm folyton ott hagyom valahol,de eddig mindig megtaláltam.:)

anno 1987

Gabesz amd64
elvesztettem a tékelési lehetõséget<#gonosz1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
hát ez sucks <#taps><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1><#eplus2><#gonosz1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

MaSzKa
elvesztettem 3000ftot hamiltonon a brit nagydíjon :-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Czdano
Én eddig csak kabátot hagytam ott suliba, ezis alsóban volt még, akkor nem annyira gáz xDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ték

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

minigirl
Jah, azóta szemüveget hordok (bulin meg inkább félvak vagyok, bár csak -1es a szemcsim)

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

minigirl
Hát, én bulin voltam, és nem emléxem, hogy is történt a dolog... Lehet, pogo közben repült ki... :D

zeli
jáj, kontaklencse az húzós :C
nekem olyan volt, hogy betettem, egyet pislogtam azt kiugrott a szemembõl.de legalább nem hagytam el:S

minigirl
fülbevaló, nyaklánc, személyi, diák, napszemcsi (õ tóba fulladt), kontaktlencse (ne is kérdezzétek), józan ész (talán sosem volt), pasik (nem is bánom), ruhák (fesztiválokon), mûköröm (az exem arcában :D)

zeli
lol:D
Én is elhagytam már 1-2 dolgot, volt egy telefon, amit motorozás közbe' hagytam el:S
Aztán egész este kerestük, nem lett meg.
Meg sokszor a kabátomat hagytam suliban. Kedvencem az volt, mikor Hittan órára jártam kiskoromban, pulcsiba mentem és kabátban jöttem haza :D:D

fery02
De sok telefonotok van nektek :D Legalább van mit elhagyni. Nekem szerencsére nincs túl sok mesélnivalóm, kivéve egy hatalmas értéket. Egyzser még alsós koromban mentünk ebédelni osztálytársakkal, mindenki vitte a hátitáskáját, és az enyémben volt egy (már nem tudom miért :)) mûanyag (szal ne élõ) dinoszaurusz. KB 200-at ért. Na és ezt menet közben ellopta valaki aki mögöttem jöhetett. És az a furcsa, hogy úgy emléxem, hogy mögöttem (nem nagyon akarom, de muszály leírni) egy roma kölyök jött :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gabesz amd64
rakat lakáskulcsot,már nagyon nagyon régen<#wilting>

OrioN the S
1 komplett pénztárca ,2 személyi ,sok pénz, józanész,fonál,türelem és 1x a piercingem... hjam eg 2 telefon

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

macselek
Ha nem mentetted el akkor buktad...

VinylToy
a fonalat

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Nekem is -0,75ös szemüvegem van.

Szóval itt a válasz a kérdésedre...
Nekem pl. jó lett volna...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Pheaper
kocsikulcsomat :S(meglett 2 hónap után de akkor már csináltattam másikat),Diákomat,ellenörzõmet,

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

HTS s3rg1nh00
hm,egy régi oszt.társ suliban hagyta el télen a 20 centis hóban a 3310esét,még téli szünet elõtt...márciusban mikor elolvadt a hó,megtalálta,és semmi baja nem volt,csak lemerült az akksi:D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

degenerator
egy hasonló gyanúsításért engem konfliktusmegoldó, és elõítéletmentesítõ táborba akartak küldeni

on:általában kulcsot, vasúti igazolványt (az a ciki, hogy kicseréli a képem, és egy véig ingyér utazik) diákot, személyit, pénzt, mp3 lejátszót.....egyszer egy üveg vodkát:(

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Drephis
:D

help

Oldal 1 / 3Következő →