105
Az M1 új magyar krimisorozata
  • akyyy
    #105
    meghalt kálmán bácsi, avagy hollosi frigyes :(((
  • lostfan
    #104
    most kezdtem el nézni, nagyon lassan tudom csak leszedni az epizódokat (ha dobna itt v.ki linket amin át a teljes S04-et hókusz-pókuszok nélkül le tudnám tölteni, annak örülnék)

    @encore egy hasonlat: olvastam, h a 24 egyetlen perce többe kerül mint a Tűzvonalban 1-1 epizódja. szóval "úgy könnyű", szerintem viszonyítva a lehetőségekhez, kiváló teljesítmény
  • Encore
    #103
    Kicsit késve, de most daráltam le az utolsó évadot. Hát nagy csalódás volt, iszonyatosan szétesett az egész. Már az elején érezni lehetett a megritkított költségvetést (például mikor Joshi embere távolról kilőtt egy galacsint vagy mit és nem volt semmi lövés effekt csak kigyulladt a papír, a csóka meg mondta, hogy lézerfegyverre lőttek...), de onnantól, hogy Bordást kiírták az egész kártyavárként omlott össze.
    Gondolom gyorsan kellett átírni az egészet és ez érződött, szálakat hoztak be, vetettek el. Szereplők jöttek mentek, például Kálmán Bá, Alter az utolsó részben nem is szerepeltek. Kihozták Kolonicsot rosszfiúnak, nem derült ki semmi a Papa szálról. De a legnagyobb hiba Mike főszereplővé tevése volt, jobban jártak volna Alterral. Tulajdonképpen a legjobb az lett volna, ha végigcsinálják Stohllal az egészet, majd az évad felénél, mikortól a baleset megtörtént Stohllal, pihenni küldték volna a sorozatot, majd fél évvel később mehetett volna tovább. Azt azért gondolni lehetett, hogy Stohl nem fog örökre eltűnni a süllyesztőben, ahhoz túl sokat foglalkoztatott, túl jó színész és lám nem sokkal később vissza is tért. Bár belátom könnyű utólag okosnak lenni.
    Mint tudjuk a készítők szerint sincs esély a folytatásra, de jobb is. Annyira szétcsesződött minden ezzel az évaddal, hogy ezt nehéz lenne rendbe hozni. Nagyon nagy kár érte, szerettem a sorozatot, messze jobb volt, mint a többi Magyar próbálkozás (leszámítva ezt az utolsó évadot).
  • Zs0lt1
    #102
    hány rész lesz?
  • akyyy
    #101
    jó volt ez az utobbi rész... kár hogy lassan vége?:(
  • Zs0lt1
    #100
    Hello!

    A s04e03 akkora odabaszós epizód volt, az egyik legjobb eddig az egész sorozatból. Akkora fordulatok és a vége OMG :D
  • rush21
    #99
    Tuzvonalban.S04E03.HDTV.HUN.XviD-DVB-Crew
  • piamania
    #98
    Aki nem tudná és lemaradt róla mint én, a kedves Duna tv tegnap este leadta a harmadik részt.Jó hogy figyelmeztették rá a nézőket.Kiírhatták volna szöveggel, hogy a jövő heti rész ekkor és ekkor lesz...
    Remélem vki felteszi torrentre.VAgy marad a duna honpalja.
  • akyyy
    #97
    én most még csak ilyet találtam
    Tuzvonalban.S04.E02.DVB.HUN.XviD-Proex

    én se láttam de megvárom hátha megint lesz HD-ban.
  • Zirowe
    #96
    Sziasztok, tegnap este nem voltam tv közelben, és nem tudtam megnézni a tűzvonalbant, viszont akárhogyan keresek neten, sehol se találom a tegnapi részt.
    Nem tudjátok véletlenül honnan tudnám leszedni (publikus torrent oldal vagy linkes letöltés)?
    Köszi.
  • piamania
    #95
    Kicsit jelzésértékű volt, amikor Otyó kiment bagózni és a mécsesek elaludtak...
  • akyyy
    #94
    pedig egyértelmű miért tették bele:

    http://www.sorozatjunkie.hu/2006/09/15/alapveto-fogalmak-eyecandy/
  • Azrael23
    #93
    Ja, akkor oké
    Csak én meg azt a sorozatot nem ismerem, azért nem értettem a poént.


    Az új évad első epizódjáról annyit mondanék, hogy Labanc Lilla? Ne! Miért? Egy ilyen sorozatba egy ekkorra negatív hírnévnek örvendő egyént... Persze ha lenne színészi tehetsége, nem érdekelne a hírneve, de ha nincs szegénykémnek. Remélem, hamar kiesik (bár abból ítélve, hogy a főcímre is felkerült, félő, hogy nem).

    Új főcím zene? Az se nagyon kéne. Az eredeti pörgősségét mindig kedveltem, itt viszont nem hiszem, hogy csak azért nem tetszett, mert még szokatlan, még új. Egyszerűen nem olyan stílusos... Értem, hogy újítani akartak, de ne pont ezzel, könyörgöm.

    Háda János kaphatott volna nagyobb szerepet

    Persze mondom, amúgy tetszett, de most csak a negatívumokra mentem rá :)
  • akyyy
    #92
    na én most néztem meg, hát látszik azért, hogy más csatornán van. nagyon sok a hiba (bár ez köszönhető annak hogy hd-be néztem amibe jobban szemet szúr minden:D)

    de mindezek ellenére nagyon jól összehozták, izgalmas, cliffhengerrel a végén, meg a sorozatot meg stollt körülvevő botrányok miatt az ember tényleg nem tudja hogy most mi történik a szereplőkkel.
    úgyhogy hajrá ismét a sorozatnak!!!
  • akyyy
    #91
    Pont ellenkezőleg, nekem is kedvenc hangom lett. azért faarc, mert a flashforwardban ő szinkronizálta a főszereplő hangját, és annak tényleg FAARCA volt :-)
    Lux Ádám volt még ilyen, csak hát ugye a 3. évad elején.... :D

  • Azrael23
    #90
    Mr. Faarc?

    Tényleg nem értem, miért mondod ezt? Ennyire nem csíped a hangját?
    Ahogy én megismertem, Széles Tamás az. Őt pedig egy rendkívül kellemes szinkronhangnak tartom, narrálásaival sincs bajom.
    Véleményem szerint, jól csinálja, amit csinál!

    Filmben eddig csak mellékalakként láttam, színházban meg sehogy, de szavalóként, vagy hasonló (ahol már többször láttam), szintúgy tehetséges srác.
    Na csak ennyit róla, bocs az Off-ért. Csak meglepett, hogy pont ő van leszólva, miközben sok valóban tehetségtelen, utcáról beszabadult emberke meg vígan dolgozik a szakmában...:S


    Amúgy a kezdődő negyedik évadról vélemények? :)
    Tom, még csak egy rész volt, de azért lehetne róla eszmét cserélni :D
  • akyyy
    #89
    Tuzvonalban.S04E01.720p.HDTV.x264.Hungarian-TvTiME
  • akyyy
    #88
    "külföldi" torrentoldalakon biztos fent van, de irjátok be keresőbe hogy sorozatok, bár oda nem hiszem hogy felkerül.
    esetleg dunatv-re.

    egyébként én se láttam még, ha jól megy holnap meglesem :) bár ahoz még meg kell keresnem:-)
  • lostfan
    #87
    tud arról valamit, hogy hol lehet visszanézni a negyedik évad epizódjait? thx.
  • balintkaa97
    #86
    Sziasztok!

    Valaki tud arról valamit, hogy hol lehet visszanézni a negyedik évad epizódjait? Mert a tűzvonalban.com-on még nincs fennt. (ha egyáltalán felrakják) :)
    Üdv.: Bálint
  • akyyy
    #85
    Igen.


    Már van fasza előzetes. Mr. FAArc narrálja
  • piamania
    #84
    Új Bordás nem lett.Viszont van egy jó hírem.Nem kell szeptemberig várni!!!

    AUGUSZTUS 6-ÁN 21:05-től kezdődik az évad!!!!!!!!!!!!!!!!

    Stohl a 6. részig lesz benne.
    Én már várom a sorozatot nagyon!!
  • Daza500
    #83
    Sajnos ez már menthetetlen, a rendező már keresi az új Bordást.
  • polluxware
    #82
    hááát... sztem törődj bele, és térj át a Barátok közt-re az egy miliméterrel jobb
  • akyyy
    #81
    na most elolvastam. szörnyű. és ahogy nézem, ki is rugták a sorozatból is :( pedig sztem nagoyn jól játszotta a müsort. kapjon börtönbüntetést, vagy faszom tudja, vegyék ela jogsiját, de maradjon már fúszereplőnek mert ez igy olyan kaka lesz, hogy ihaj :(
  • akyyy
    #80
    Én most vagy egy "hétig" kómába voltam és nem tudom mi történt :S
  • Encore
    #79
    Ha figyeled a médiát, akkor megkaptad a választ.
  • piamania
    #78
    Hát kiváncsi leszek, hogy hogy fogja befolyásolni a sorozatot Stohl " Bordás őrnagy" balesete.
  • piamania
    #77
    MOST MÁR TUTI!!Eldőlt, hogy a Duna TV átveszi a műsort,de egyenlőre 12 epizódban állapodtak meg. Ha minden jól halad, akkor nyár elején el is kezdődhet a forgatás.
  • piamania
    #76
    Végre egy jó hír.Remélem nem rontják el, és méltó lesz a korábbi évadokhoz a folytatás.
  • akyyy
    #75
    Itt olvastam
    Először én i azt hittem ismétlés de ezek szerint jön a 4, évad
  • piamania
    #74
    Komolyan?Hol olvastad?Vagy csak ismétlés lesz?
  • akyyy
    #73
    Ezaz, visszajön.D
  • Encore
    #72
    Azért sok gyermekbetegség volt ám a sorozatban, ami elég zavaró, de ahhoz képest hogy hazai, nagyon jó volt.

    SPOILER!

    Pár butaság a forgatókönyvírók részéről: Az, hogy a végén mégsem az a papa, akinek hittük elég erőltett lett, lévén hogy mondja az öreg hogy meddig kell játszania ezt a szerepet. Na most több részben is láthattuk, hogy megjelenik a kocsmában és már akkor is a szerepben volt, de minek? Hisz nem volt ott senki csak a kocsmáros, ez azt jelenti hogy csak nekünk, a nézőknek játszotta el hogy ő a papa, ami elég illuzióromboló... Bár lehet hogy a kocsmáros lánya sem tud erről semmit és miatta az állandó jellegű színjáték? szerintem ez a fordulat nem volt előrem egtervezve csak kellett több váratlan esemény a végére, hogy hátha segít egy esetleges 4. évad berendelésében.

    Másik: A Moszad-os szálat nem sikerült rendesen kidolgozni. Jó ötlet volt egy ilyen szál,de azzal hogy Anita egyszerűen megszökött borult az egész, hirtelen értelmét vesztette a moszad jelenléte, hisz előkerült az öreg lánya. Pedig milyen jó lett volna, ha a kommandósok meg a moszad emberei egyszerre rohanják le a klinikát és esetleg egymást is kergetnék....Persze a végére odaerőltették, ahogy megjelenik a moszados csóka, de ez nagyobbat is szólhatott volna.

    Megint másik: Az évad során nem igazán volt összhang a történetben. Kezdődött a plutónium csempészéssel majd az egyszercsak végetért és bejött egy tük másik szál a szervkereskedős. Mintha egy másik évad lett volna. Sokáig vártam, hogy hogy kötik össze a pltuóniumos szálat a szervkereskedőssel de hamar kiderült hogy ez már egy tök másik történet, pedig egy évadban nem árt valami összefüggés. A 24ben is elkapják az évad elején főgonosznak tűnő muksót de mindig kiderül hogy van egy nagyobb, tehát van összefüggés a teljes évad során. Itt ez teljesen hiányzott.

    Ezeket a dolgokat mondjuk könnyű elfelejteni, mert amúgy mindenben jó a sorozat, a "lezárás" a legvégén pedig már már mesteri. Igaz nem egyedi, láttunk már hasonló befejezést (maffiózók), de ütött.
  • akyyy
    #71
    az egész utolsó rész valami rettenetes jó volt. kiváncsi vagoyk a nézettségére.
    nagoyn jól megcsinálták, a cliffhengerekről nem si beszélve, bár az a lövöldözésde sztem kamunak tünt, bár KITUDJA

    amikor Jana a pincébe bujkált, és a fal mellet masírozott, és oldalt ment a falon a napfény... az valami nagoyn jó kép volt...:)

  • Encore
    #70
    Úgy tűnik nem lesz több évad, mert elkaszálták a sorozatot. Nagy kár, mert ahhoz képest hogy Magyar nagyon jó volt. Az utolsó rész utolsó jelenete pedig nagyon találó.
  • Botond #69
    Mi is mindig nézzük a nejemmel. Most is kezdődik mindjárt. :)
  • plak
    #68
    Hi

    Ez tuti egy sorozat :)

    Sokáig tudatlan voltam e felé, de nem is olyan régen felvilágosultam az M1-en a 3. évadon és úgy döntöttem ,hogy elejétől végignézem az egészet folyamatosan.
    Ingyen, mert az m1 és a saját honlap ezt lehetővé teszi thx a szervezőknek!!!!
    Végre nem kell kutakodni a neten honnan is....
    Igaz egy kicsit raszteros a film de élvezhető azért :)

    Nekem nagyon tetszik :)

    soksikert .... :)
  • Minstrel
    #67
    bocs, mégis 3. évad, benéztem 1. rész kiírást, meg most megnéztem az eddigi címeket
  • Minstrel
    #66
    nem 3. évad, hanem 1. évad első rész

    21:10
    Tűzvonalban (szín. magyar tévéfilm sor., 1. rész, 2008)
    Az új kapitány