Nem érdeklik a PS3-vásárlókat a Blu-ray filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondom, ez kit érdekel. Nyilván nem vesz minden PS3 tulaj egy rakat BD filmet. A sok filmet beszerzõ mag nyilván mindkét oldalon megvan. (Szóval hülyeség az a sugalmazás, hogy ilyen csak a HD_DVD oldalon van.) És ehhez jönnen a PS3 tulajok, akik többsége kevésbé érdeklõdik a HD-s mozizás iránt (egyelõre). De még1x, ez nem számít.
Akinek meg a nõ kell az menjen és szerezzen egyet magának mert a monitort bámulva az nem nagyon fog menni. Irány a strand aztán gyia.
www.digimomentsvideography.com
xbox360+komputer
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Nem éppen hiteles,de hirtelen ezt találtam csak...régi is,de azért mutat valamit:)
Gora rulez!
"Az ürlénységnek belülrõl kell fakadnia!"
;)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez csalás lenne!
"a jelenlegi statisztikákban nem szerepelnek az eddig eladott és HD-DVD kompatibilissé tehetõ Microsft Xbox 360-as konzolok sem."
Na szerinted miért? Mert rosszul mutatna, hogy a 10+ millió Xbox360 tulaj közül alig vette meg pár a HD_DVD olvasót... Ott van a lehetõség, nem kell nekik. Még 200 dollárt is sajnálnak rá. (Éppen errõl szólt egy elõzõ hír a témában.)
Az meg tuti, hogy mindkét oldalon megvan azok csoportja, akik egyszemélyben jópár filmet vesznek. Az a különbség, hogy a Blu-ray oldalon még van egy csomó ember, aki a PS3 miatt beszerez 1-2 filmet...
Ez meg, hogy:
"Amennyire az a PlayStation 3 készülékeket vásárlók adataiból kitûnik, szinte senki nem vett vagy vesz Blu-ray filmeket"
Egy szimpla hazugság, mivel a PS3 piacra dobása után futott fel alaposan a Blu-ray filmek eladása, és immár 3-4x-esen haladja meg a HD_DVD eladásokat. Szal ennyit eme "független elemzõ" hitelességérõl.
Ezek a szabványok nem mástjelenitenek minthogy hogy huzzunk ki az emberek zsebébõl mégtöbb pénzt. Szerintem többet értek volna ha a több rétegü DVDt vezetik be és azon modositják a kodeket mondjuk teljes kép a váltot soros helyet és 1024*768 vagy 1248*768 felbontás aztán jóvan. Ez nem ojan nagy költség és bármejik számitógép monitor le tudja játszani, no meg ha gyártanák azokat a dvd lejátszókat amiben van tv tuner akkor már nem is tvt vanék.
-Van PS3-ad?
-Igen, mér?
-Akkor te buzi vagy!
Attól még hogy valaki PS3-at vesz nem biztos, hogy technika buzi és fenn van a Linux neki, meg vagy 20 kiegészítõ kütyü lóg a gépen. Normál eccerû hétköznapi emberek is vesznek PS3-at. Fõleg jáccanak rajta, és ha látnak egy érdekes BD filmet akkor azt megveszik.
És szerintem azért nem veszik tucatszámra, merthogy egyelõre a HD-s filmek választéka még messze nincs olyan szinten mint pl a DVD-é.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
xbox360+komputer
xbox360+komputer
Mondjuk errefelé nem nagyon látom, hogy ölnék egymást az emberek,sem Xbox360-ps3 vonalon,sem Hd-dvd-BD vonalon:) pedig Hd vagy Hd-ready tv van elég sok embernek (aránylag...:))
Szal, nem számít, hogy több lemezt adtak el, mert több lejátszó is van!? Ügyes kifogás. <#bee1>#bee1>
Mint mindig, itt is kell egy kis ido, amig Magyarorszagon is lecsokkennek az arak.
Az arcsokkenes valahogy mindig Kinaban kezdodik. :-) Gondolom 1-2 dollar korul van ott egy "diszdobozos" BR film.
Naná. Ilyen árakon? Csodálkoznak?
még azt sem lehet kijelenteni, hogy a felhasználókat egyelõre bármelyik formátum is érdekelné
Amíg orrba-szájba lesz védve a tulaj elõl a cucc, addig jóhogy nem fog érte pénzt kidobni. Majd amelyiken több lesz a warez, az fog gyõzni.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nem arra gondolsz véletlenül, hogy Linux alatt, egy mezei PowerPC-s playerrel nem megy esetleg az 1080p pl. x.264-ben? Mert azt esetleg el tudom képzelni, a sima - bár két szálas - CPU-nak megfelelõ fõprocimag egy szálon nem biztos, hogy elég ahhoz. De rövid idõ kérdése lehet, hogy kijöjjenek a Cell egy SPE magját is használó codecek.
Nem butít, sõt a GYÁRI DVD filmek képe is lényegesen szebb a felskálázás miatt (leteszteltem)
Y
Mindenféle furcsát hallottam, hogy lehülyíti a képet meg ilyenek.
Y
Ja, blu-raymanbe semmilyet, HD DVD-be se?
Akkor kösz, majd visszanézek pár év múlva.
Egyáltalán ki az a marha aki BR miatt venne PS3-at? Minek? Mé'?
Ráér ez még bõven.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.