Postal III - véresebb mint valaha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végigjátszottam a Manhunt-ot, de a Postal nekem valahogy túl betegnek tûnt, ám az az érzésem, hogy ezt a harmadik részt, ki fogom próbálni.
remélem a lapát is marad XD
örûltek...
betegek...
de jobb ha itt vezetik le mint az életben 😊
betegek...
de jobb ha itt vezetik le mint az életben 😊
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
naon birom a sorozatot. ami a dude kezében van a képeken az valami kutya lehet? komoly lesz ha rá lehet küldeni az emberre xD muhaha
"Smells like chicken..."
Masodikban amikor elefantokat kellett kaszaval apritani 😄😄😄
meg remélem le lehet õket hugyozni is 😄
az is piszok jó volt 😄
az is piszok jó volt 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Az alap 2 ben is volt macska a sotin nemcsak a kiegben ha nem tévedek. A 3 ban is legalább olyan jó legyen a pisztol mint a 2 ben. Imádtam célbalõni a rohangáló népeket 😄 És remélem ebben is lesz benzin 😄
elég érdekesnek ígérkezik a fegyverarzenál 😄DDDDDDDDDDDD
practitioner of the forbidden arts of death
yssssssss, IMÁDTAM ezt a gamét!! Várom nagyon a folytatást 😊
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
kutyával rohangál a kezében és azzal öl? 😄
hát ez lol! 😄
hát ez lol! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"véresebb mint valaha"
ehhez képest csak az elsõ képen látni némi vért, de a 2 tócsáihoz képest messze van😄
ehhez képest csak az elsõ képen látni némi vért, de a 2 tócsáihoz képest messze van😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
beteg...
hát,izé...