2
  • birge
    #2
    Azért én nem örülnék, ha a rólam készült - bármilyen - fotó keringene a neten, ha nem járultam hozzá. És nem csak akkor, ha tilosban járok, vagy kivillan a tangám.
  • Penge4
    #1
    Én támogatom az ötletet. Az 1800-as években ha valakinek megtetszett a bugyiját kivillantó nő, akkor követte őt lovaskocsival, szóval ha valaki nyomon akar valakit követni, akkor mindenképpen megteszi, a technika fejlődése csak egyszerűsíti a dolgokat. Unom már, hogy mindig ezzel érvelnek, hogy "Ha a terroristák kezébe kerül.", "Ha valaki felhasználja."...stb.
    Így nem csoda ha nem fejlődnek az emberek, az UFO-kban utazó kis zöld lények meg már fénysebességgel haladnak az űrben... Azok valószínűleg nem aggódnak ilyen hülyeségeken.

    1: A picsa megcsalja a fasziját, vagy fordítva. A faszi/picsa nézi neten a pornót, odatéved a Google oldalára és meglátja amit a párja egy másikkal smárol, ezért mondjuk rosszabb esetben fog egy stukkert és lezúzza a párját, a szeretőjét, majd saját magát.
    Ellenérv: Aki hülye haljon meg.
    2: Egy bankrabló készül kirabolni egy bankot, bemegy, sörétessel kiirtja az ott tartózkodókat, majd kijön a pénzzel. Sokan látják őt a neten, ezért mielőtt elkapják, meg is lincselik, belehal sérüléseibe, hol vannak a személyiségi jogai?
    Ellenérv: Sehol! Az ilyen pusztuljon, úgyis túlnépesedés van. Meghalt? Külön haszon, legalább nem az én adómból fog zabálni a sitten.
    Tüntetnek az abortusz ellen és ez tömegeket buzdít? Ilyen erővel ha megnézel egy amcsi akciófilmet az meg arra buzdít, hogy te véghezviszed a gonosz tervét, mert nem is olyan rossz ötlet és itt nincs szuperhős sem, szóval mindenképpen a világ ura leszel. Tehát aki ilyen videón látott tüntetés hatására csatlakozik, az vagy megtenné amúgy is, csak nem tudott róla, vagy gyárilag fejlövéses. Ellenben a TV-ben is tudósítanak ilyesmiről.
    Aki meg elköveti az abortuszt, az megérdemli, hogy mutogassák a képét egy szégyenfalon, legközelebb majd védekezik.

    De kurvára örül az ember, ha elmegy valahova nyaralni és a valóságot látja, nem a prospektusanyagot. Lásd: Tékozló Homár: Neckermann és hasonló utazási irodák.
    A bűnözést meg olyan szinten visszaszorítaná, mint még soha. Lehet, ez nem tetszik a fejeseknek és ezekkel a szervezetekkel takaróznak.