Classic Rock!!!!

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

led zeppelin azt szeressük :D

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

TS Zolly
Ez is alap! <#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SimaSuna
még 1 nagy kedvenc :) Régen nagyon nagy hangulat volt mikor Miskolcra jöttek...emléxem az oviba azért nem mentem mert készültünk a Bikini koncertre..erre ott találkoztunk az ovónõmmel :)
Bikini - Temesvári Vasárnap
zvaragabor

Chaos Anno Domini

light00
Ha már classic akkor Kiss :)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

TS Zolly
Hamár P-Mobil. Tar eb. :D

Minõsége nem a legjobb!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

xaffi
Piramis, P.Box, Dinamit, Deák Bill...

föföfö

SimaSuna
itt 1 Tehetség..
szerintem már látta jónéhány ember..
tud a srác..szivesen zenélnék én is így :)

de a további Rock Legendák..Queen..Status Quo..
hogy magyar is legyen..Omega, Karthágó, P-Mobil, Elsõ emelet..

Karthago - Requiem
néha szívszorongató érzéssel hallgatom..
TS Zolly

SimaSuna
erre emléxem :)
jó lehetett annak aki kint volt :)
Steppenwolfot valaki?

Brolly28
Manowar - Warriors of the world
a video klipp kicsit gagyi de a szám szentem jó

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

TS Zolly
Sajna sok elõadó már nem él, de a számaikat a mai napig is játszák mindenhol. Hol lesznek a tuctuc zenék pár éve múlva? Dj.kre sem fognak mér emlékezni, de ez a fajta zene örök, és elpusztithatatlan. :D

Brolly28
nekem claasic rocknak ez számít
Slipknot - Befor I forget
igaz h nem classic de nekem csak az ien jön be
meg a gothic rock v h kell leírni
ja és /fav

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

SimaSuna
Ozzy Osbourne - Dreamer
1 Ozzy kedvenc :D
xaffi
bibi kétszer láttam õket élõben Alsóörsön, motors találkozón

föföfö

SimaSuna
ebben teljes mértékben igazad van :)

nem vagyok öreg..de faterom ignsokat megtanított a régi legendás zenékrõl :)
Led zeppelin, deep purple, black sabbath, ELO (electric light orchestra)
AC/DC, jimmi hendrix, Jean michelle jarre(igaz õ más stílust képviselt de nembaj)
vannak jó zenék és szeretek néha nosztalgiázni :)

TS Zolly

xaffi
Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep Sabbath...és nemmúlja õket felül semmilyen mai banda

föföfö

joshua
Na ezek igazán jó számok. Még Ozzy-t is ide lehetne sorolni....és még egy jópár csapatot. Sokszor a régi rock számok sokkal jobban tetszenek mint az új együttesek számai.

SimaSuna
ha már Rock akkor Pink Floyd - The Wall..
Apám emlékére.
TS Zolly
Ha már van izléstelen zenének ilyen. :DDD

Egy igazi klasszikus szám.

← ElőzőOldal 4 / 4