Tatai Sport tábor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját kérésre zárva.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
jogosan éreztem hogy gáz van, össze is jött egy másik sráccal, szóval ha egy modi erre jár akkor
PLS. CLOSE. TOPIC
u dont have to listen anybody else but me
tudom hogy hol van meg mint, csak kiváncsi vagyok mások véleményére is ... hogy milyen a tábor...
tudod feljön onnan msn-re, meg fel is hívom -.-
tudod feljön onnan msn-re, meg fel is hívom -.-
Nekem is van ott 4/5 osztálytársam , kiváncsi leszek a véleményükre.Én sajnos azért nem vagyok ott, mert tesi tanár szólt személyesen az érintetteknek, lányoknak meg azt mondta menjenek , kell valaki szurkolni.....
http://flickr.com/photos/zolika90/
dehogy, cska nekem is van ott ismerõsöm - barátnõm, aztán nemárt az informáltság, hogy merre is jár a cicus 😄
amúgy, én is hallom hogy napközben elvannak a "sport"al, meg vannak lájtos versenyek, este, meg éjfélkor takarodó, aztán kimásznak, (elõtte már alapoztak persze) és széééétcsapják magukat minden este ... 😄
amúgy, én is hallom hogy napközben elvannak a "sport"al, meg vannak lájtos versenyek, este, meg éjfélkor takarodó, aztán kimásznak, (elõtte már alapoztak persze) és széééétcsapják magukat minden este ... 😄
te ilyen szervezõ vagy, vagy nevelõtiszt estleg aki szeretne majd menni a következõkben?
de igen 😄 csak elirtam 😄 keveset alszom mostanság ...
azt a srácot akkor ha becsábítanád ide, vagy elérhetõséget adnál annak örülnék
azt a srácot akkor ha becsábítanád ide, vagy elérhetõséget adnál annak örülnék
jah, amugy nem Július 9. - Július 15. ?
halottam, egysmást errõl a táborról...
a sport része az csak a sörös üveg emelése vagy akár más alkoholtartalmúé 😄
tegnap spanom írt onnan msn-en, hogy ott vannak, hulla rottyon voltak, de mondta, hogy nem ér rá sokáig beszélgetni, mert hogy összeokádták a falat és le kéne takarítsák...
én is mentem voltna, csak késõn reagálltam rá...
a sport része az csak a sörös üveg emelése vagy akár más alkoholtartalmúé 😄
tegnap spanom írt onnan msn-en, hogy ott vannak, hulla rottyon voltak, de mondta, hogy nem ér rá sokáig beszélgetni, mert hogy összeokádták a falat és le kéne takarítsák...
én is mentem voltna, csak késõn reagálltam rá...