Tatai Sport tábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Saját kérésre zárva.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

VRSDM
jogosan éreztem hogy gáz van, össze is jött egy másik sráccal, szóval ha egy modi erre jár akkor
PLS. CLOSE. TOPIC

u dont have to listen anybody else but me

franc0
ne féltékenykedj :c

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

laslandes
aha, ike. ték. htx.

VRSDM
tudom hogy hol van meg mint, csak kiváncsi vagyok mások véleményére is ... hogy milyen a tábor...
tudod feljön onnan msn-re, meg fel is hívom -.-

laslandes
nem lett volna egyszerûbb tõle megkérdezni :-?

zolo
Nekem is van ott 4/5 osztálytársam , kiváncsi leszek a véleményükre.Én sajnos azért nem vagyok ott, mert tesi tanár szólt személyesen az érintetteknek, lányoknak meg azt mondta menjenek , kell valaki szurkolni.....

http://flickr.com/photos/zolika90/

VRSDM
dehogy, cska nekem is van ott ismerõsöm - barátnõm, aztán nemárt az informáltság, hogy merre is jár a cicus 😄

amúgy, én is hallom hogy napközben elvannak a "sport"al, meg vannak lájtos versenyek, este, meg éjfélkor takarodó, aztán kimásznak, (elõtte már alapoztak persze) és széééétcsapják magukat minden este ... 😄

te ilyen szervezõ vagy, vagy nevelõtiszt estleg aki szeretne majd menni a következõkben?

VRSDM
de igen 😄 csak elirtam 😄 keveset alszom mostanság ...
azt a srácot akkor ha becsábítanád ide, vagy elérhetõséget adnál annak örülnék

jah, amugy nem Július 9. - Július 15. ?

halottam, egysmást errõl a táborról...

a sport része az csak a sörös üveg emelése vagy akár más alkoholtartalmúé 😄

tegnap spanom írt onnan msn-en, hogy ott vannak, hulla rottyon voltak, de mondta, hogy nem ér rá sokáig beszélgetni, mert hogy összeokádták a falat és le kéne takarítsák...

én is mentem voltna, csak késõn reagálltam rá...

VRSDM
holnap van vége a tábornak, és azokat várnám örömmel akik voltak ott, érdekelne pár dolog :]

kevésbé a sport része, inkább a tábor jellege érdekelne