Tatai Sport tábor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját kérésre zárva.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
jogosan éreztem hogy gáz van, össze is jött egy másik sráccal, szóval ha egy modi erre jár akkor
PLS. CLOSE. TOPIC
PLS. CLOSE. TOPIC
u dont have to listen anybody else but me
tudom hogy hol van meg mint, csak kiváncsi vagyok mások véleményére is ... hogy milyen a tábor...
tudod feljön onnan msn-re, meg fel is hívom -.-
tudod feljön onnan msn-re, meg fel is hívom -.-
Nekem is van ott 4/5 osztálytársam , kiváncsi leszek a véleményükre.Én sajnos azért nem vagyok ott, mert tesi tanár szólt személyesen az érintetteknek, lányoknak meg azt mondta menjenek , kell valaki szurkolni.....
http://flickr.com/photos/zolika90/
dehogy, cska nekem is van ott ismerõsöm - barátnõm, aztán nemárt az informáltság, hogy merre is jár a cicus 😄
amúgy, én is hallom hogy napközben elvannak a "sport"al, meg vannak lájtos versenyek, este, meg éjfélkor takarodó, aztán kimásznak, (elõtte már alapoztak persze) és széééétcsapják magukat minden este ... 😄
amúgy, én is hallom hogy napközben elvannak a "sport"al, meg vannak lájtos versenyek, este, meg éjfélkor takarodó, aztán kimásznak, (elõtte már alapoztak persze) és széééétcsapják magukat minden este ... 😄
te ilyen szervezõ vagy, vagy nevelõtiszt estleg aki szeretne majd menni a következõkben?
de igen 😄 csak elirtam 😄 keveset alszom mostanság ...
azt a srácot akkor ha becsábítanád ide, vagy elérhetõséget adnál annak örülnék
azt a srácot akkor ha becsábítanád ide, vagy elérhetõséget adnál annak örülnék
jah, amugy nem Július 9. - Július 15. ?
halottam, egysmást errõl a táborról...
a sport része az csak a sörös üveg emelése vagy akár más alkoholtartalmúé 😄
tegnap spanom írt onnan msn-en, hogy ott vannak, hulla rottyon voltak, de mondta, hogy nem ér rá sokáig beszélgetni, mert hogy összeokádták a falat és le kéne takarítsák...
én is mentem voltna, csak késõn reagálltam rá...
a sport része az csak a sörös üveg emelése vagy akár más alkoholtartalmúé 😄
tegnap spanom írt onnan msn-en, hogy ott vannak, hulla rottyon voltak, de mondta, hogy nem ér rá sokáig beszélgetni, mert hogy összeokádták a falat és le kéne takarítsák...
én is mentem voltna, csak késõn reagálltam rá...