16
  • Cat #16
    A transformersből még csak gagyi tc és ts van, dvdrip még nincs. Majd azt töltsd le, azt lassítgathatod kedvedre.
  • AranyKéz
    #15
    Na igen, avval hogy így szívatják a moziban felvevőket, csak rákényszerítik az embereket hogy DVD-ről rippeljenek XD
  • Gerygrey
    #14
    A filmipar legnagyobb problémáját jelenleg a mozikban a filmeket rögzítő felhasználók jelentik. A felvételeket ugyanis így azonnal felkerülnek a világhálóra és ott villámgyorsan terjesztik őket. Mire egy alkotás DVD-n is megjelenik, gyakran 2-3 három hónap is eltelik, a kalózváltozata viszont legtöbbször már a premier után néhány órával vagy nappal elérhető"

    Az a réteg, aki moziban felvett filmeket tölt le, vagy ezeket veszi DVD-n a Verseny utcai piacon 500-ért darabját, szerintem a legigénytelenebb kategóriába tartozik, aki a büdös életben nem venne eredeti DVD-t. A legnagyobb veszélyt szerintem inkább a profi releaserek jelentik, akik a bolti DVD minőségét megközelítő anyagokat tolnak fel torrentre. Ha a torrenten csak mozis szarok lennének, valószínűleg - ha eredeti DVD-t nem is vennék - elkezdenék videótékába járni.
  • hypno
    #13
    Most akkor azt mondják meg az okosok, hogy hogyan fordulhat mégis elő, hogy az igazán jó, meg az igazán jó reklámmal elindított filmek rekordokat döntenek. Már ami a mozi nézettséget illeti. Lehet, hogy mégsem akkora az a veszteség?

    A szakemberek meg úgy látszik még életükben nem rippeltek DVD-t, ha azt mondják, hogy bonyolult, meg hosszadalmas. Na jó, nem mondom, ha tömöríteni is kell, akkor esetleg.
  • TeDDyRuSh
    #12
    Most én ezt nem értem, ez a cikk úgy jött le nekem, mintha normális rippelt DVD anyagokat nem lehetne lehúzni. Csak persze az a különbség, hogy nem nekem kell kikölcsönözni és szórakozni vele 1 órán át, hogy legyen egy másolatom, hanem indítom (pl. 20 Megás netemet a chellonál, ami nincs) és lent van pikk-pakk a film, ha regelve vagyok egy jó trackeren. Vagyis országonként elég egy ripp:)) VAlahogy úgy is eljut a felhasználóhoz, ha meg nincs net, akkor vedd meg a pécsi párostól:))
  • vejnemojnen
    #11
    "A játékok előállítási költsége lassan vetekszik 1-1 film költségeivel és mégis még sok év után is 3000 Ft-ok körül van 1-1 játék :-("

    A játékokat a bevételi forrása az, ha megveszed, és kész. Ellenben a egy filmet először moziba nézheted meg, aztánkiadják dvd-n, majd a tévé adók is leszurkolnak neki összegeket, hogy műsorra tűzhessék. Plusz még kiadnak bővített változat a filmből, vagy rendezői változatot, meg Shrekes figurákat kapsz a mekibe, ha zabálsz stb. stb.


    "Aki képes végignézni egy rossz minőségű, moziban felvett filmet, az meg is érdemli!"

    Mélységesen egyet kell értenem azzel a hozzászólással. Moziban megnéztem a Transformerst és azt terveztem, hogy otthon letöltöm és még megnézem egy párszor oda-vissza lassítva képkockánként. Két verziót is letöltöttem és kevesebb, mint 12 sec múlva már a töröltem is az egészet. Olyan volt a minősége mint valami 33szor másolt VHS kazettának, arról nem is beszélve, hogy a credits-nál a "Directed by Michael Bay" felirat valahol a képernyő balalsó sarkába lett száműzve, ergo a vászonnak kb negyedét elvitte a cica

    "minek szarozzak eredeti dvd kölcsönzésével, másolásával, amikor simán le is tölthetem."


    Szintén a minőség végett, véleményem szerint. Néha az égnek áll a hajam az ilyen 600 megás divikszes filmektől, olyan pocsékok. Nekem megér 2-300 ft-ot, meg egy 20 percet, hogy legyen egy dvd minőségű kópiám.
  • HaDes007
    #10
    ház ehhez nem kell piackutató cégnek lenni. ez tök egyértelmű. minek szarozzak eredeti dvd kölcsönzésével, másolásával, amikor simán le is tölthetem.
    sőt még jobb letölteni, ment a rilízerek jobb munkát végeznek, mint én tenném.
  • AranyKéz
    #9
  • Natsuto
    #8
    Vajon ezt hogy mérték meg?

    "- John, Ön másol otthon illegálisan DVD-ket?
    - Nem, nem másolok
    - Ahham, akkor a 'nem másol' rubrikába egy vonal... Nahát, ebben a derék országban senki nem másol DVD-ket! Milyen nagyszerű helyen élünk, igaz John?"
  • Timbu
    #7
    A nézőszám csökkenését szerintem rendkívül nagy hiba a fájlcserélőkre fogni. Aki képes végignézni egy rossz minőségű, moziban felvett filmet, az meg is érdemli! Szerintem az emberek többsége szívesebben megy el a moziba / nézi meg tévében, mint, hogy végiszenvedjen egy ilyen kalóz filmet. A nézőszám csökkenésének valódi oka Hollywood pénzéhsége és ötlettelensége. Ha nagy ritkán, végre sikerül valami tényleg jót csinálniuk, akkor a nézettséggel sem szoktak problémák lenni.
  • AranyKéz
    #6
    Keress régebbi játékokak. Vannak gyöngyszemek.
  • dawinD
    #5
    ez a hír, és ilyenkor felvetődik bennem miért nem mondjuk nekem adják az ilyen hihetetlen nagy újdonságokat felvonultató kutatási eredmények előállítási költségeit...
  • Mythic
    #4
    Én meg kovetelem, hogy a játékokat be kell mutatni a mozikban is. Beulunk vagy 40-en és lélegzet visszafojtva nézzuk, hogy a gyíkarc, hogy tolja a játékot. Ha esetleg veszt, vagy meghal akkor meg lehet dobálni kukoricával meg leonteni kólával.
  • avman
    #3
    a játékokat nem mutatják be a moziban. éttem?
  • Tinman #2
    150 körüli EREDETI DVD filmem van és tudjátok miért?

    Mert ennek a 70%-a 1000 Ft alatt volt, mégis legalább 10-15 2 DVD-s volt még ebből az olcsó verzióból is, a slusszpoén pedig az, hogy ezek az olcsó kiadványok mégis KIVÁLÓ filmeket jelentenek /pl: Chihiro, Vándorló palota, Órák, Kill Bill 1-2, Kapj el ha tudsz, !Schindler listája!, Ponyvaregény, Sin City, Cápa 1, Terminátor 1, Jelek, Született Gyilkosok, stb, stb, stb./

    MIÉRT NEM LEHET ÍGY A JÁTÉKOKNÁL IS???

    A játékok előállítási költsége lassan vetekszik 1-1 film költségeivel és mégis még sok év után is 3000 Ft-ok körül van 1-1 játék :-(
  • peterx
    #1
    Engem az idegesít jobban, h mért nem tudnak egy filmet mondjuk már 1 hónappal premier után kiadni dvd-n??