A Samsungé a második Blu-ray - HD DVD kombó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le a kalappal a Samsung elõtt. Nagyon innovatív, nyomul ezerrel.
Csak így tovább...

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

400 Euro. mire megjelenik lesz abból még 500 is de annyit szerintem megér simán. Árversenyrõl meg annyit hogy nem egy filmet láttam mindkét adathordozól a boltban teljesen ugyanazon az áron (30 Euro).
Az a baj, hogy míg a DVD-nél a + és - között csak adatformátum-beli különbség van, a Blu-ray és a HD_DVD között mechanikai különbség is van, ami miatt két, másféle lencsét tartalmazó fej kell a kombósokba, ami miatt mindig drágábbak lesznek. Bár talán egy idõ után nem sokkal.

ez a baj, hogy csak lesz /árverseny/... már ideje lenne elterjednie valamelyiknek, mert szerintem már sokat ülnek rajta... csak várnak, csak várnak...

Jobb ha két formátum van, legalább lesz árverseny. Csak jöhetnének a hibrid meghajtók gõz erõvel, hogy az árak ezen a téren is zuhanórepülésbe kezdjenek 😊
cloud.strife
Ez az egész dolog kb olyan lesz szvsz mint a + - dvd, mostmár mindkettõ megy, de a legtöbben a - használják... szvsz a Bluray-nek jobban örülnék....

www.digimomentsvideography.com

ez tudni fogja a DTS-HD-t és a True HD-t???

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit