Vicces kedvű Google

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cr3ativ3

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
ezek alapból benne vannak, nem is easter eeg (2. videó)

De
ez
meg ez
már haxxor. 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Felnégyelni! Felnégyelni! Felnégyelni! Felnégyelni!
Megégetni! Kizsigerelni! Felakasztani!
Ezer halál sem volna elég neki!!!
<#violent>
<#gun>

Ja!!!?? Mindig legyen nálatok törülközõ!!!😄
Errõl írtunk mi is, bár nem minden embernek az volt a véleménye, hogy hûdejó.. irigykedtek imho
Google feeling

Nekem az Elmer Fudd-os nem mûködik!!<#rinya> Amikor rányomok a "Save Pwefewences"-re akkor olyasmit ír ki hogy úgycsinálok mintha vírus lennék!<#confused>

Konfig: dual core hálószoba midi torony lakóházban, városra néző monitorral, 1 HB (hektárbájt) külső HGG (hard grass garden), front side busz nincs, csak két utcával arrébb.

Kensin
nem csoda, hogy Gógléék ennyire vidámak tudnak lenni. Olyan munkahelyük van, ahol bármilyen munkát el tudnék vállalni egy egész életre: http://www.time.com/time/photoessays/2006/inside_google/index.html
Sajtból van a hold😄

😄DD LoL

A nyuszis nálam bugzik.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

MaSzKa
vitz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

A filmet ne is emlegessétek!😞 Végigszenvedtem, de sok köze nincs a könyvhöz, max a cimük egyezik....a könyvet viszont néhány 100x már elolvastam (és még el is fogom párszor😄) Alapmû..de igazán a többi résszel lesz kerek a story😊 Na, viszlát és kösz a halakat!😄
http://moon.google.com/
Zoomoljatok! 😉

Én meg minden filmet 1x nézek meg, és nekem tetszett.
Amúgy csak én gondolom így vagy tényleg kezd offba menni a téma? <#vigyor2>

én megnéztem 7szer, és elsõ kétszer tetszett, majd nem tetszett, majd tetszett, majd 2szer nem tetszett, és 7edjére végül megint tetszett. érdekes, nem?

Frosty01
én a filmet megnéztem cirka 6szor és mindig tetszettt <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Pogány !!!
Az a könyv maga a biblia. Egyszer mindenkinek el KELL olvasnia (mind az 5 részét)...

42..
Maco13
ezen az ötleten még dógozzál
akyyy
én csak a filmrõl halottam de az seom fogott meg hogy megnézzem. miért ilyen rossz?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ne taposd ki a belem, de szerintem arra a könyvre nem érdemes idõt pazarolni <#mf1>

Blackmail the Universe

jííí....
kicsit többet kéne olvasnod, talán mondjuk Douglas Adams: Galaxis útikalaúz stopposoknak c. mestermûvét.
A linuxos az nem easter egg: http://www.google.com/options/specialsearches.html
van ez még windowsosban, bsdsben Macesben stb...

csak be kell írni, hogy google.com/unclesam vagy vagy google.com/mac google.com/linux google.com/bsd google.com/microsoft

Az amirõl nem tud valaki az még nem easter egg. Az easter egg az nem dokumentált funkció. Bizony ám..
akyyy
és miért 42?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mogyi925
Megjegyzem, a vicces Google-modok nagy része nem is a Google-fejlesztõk munkája. A Jó napom van gomb a találati lista elsõ oldalát nyitja.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

megvan a kérdés is, de nem lettünk tõle okosabbak 😊

mogyi925
Ne essetek pánikba, a válasz az Élet, a Világmindenség meg Minden Végsõ Kérdésére tényleg 42. A kérdés még nem tisztázott, bár vannak ötletek. :-D

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

LOL 😄 GooGoth..😛
Bordapapa
haha, ez egyzserre ment!😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

42!
Bordapapa
42, baszod!
😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------