519
Will Smith vámpírfilmje
-
#39 sztem nézd meg a másik 4et is.jó film mind -
Dexantreal #38 csak az első kettőt, na. -
Dexantreal #37 Ebből csak a zelső kettőt láttam. -
#36 Függetlenség napja
Én a robot
Boldogság nyomában
A közellenség
Bad Boys 1-2 -
Dexantreal #35 Biztos, nem láttam. -
Dexantreal #34 Jó, akkor sokszor előfordul ott és én ezekre emlékszem. Hol volt még? :S -
#33 will smith vígjátékokban..hát azért ez nem egészen így van -
Csesza #32 az előző filmje ilyen "dráma" féleség volt amit a fiával játszott... -
Dexantreal #31 Van ám, vagyis lesz. AvP2 topik - én nyitottam anno Ibron néven, de má azóta Slig a házigazda és szépen megy a topik!
Baszki és ezt kétszer kellett beírnom a fasszopó szmájlik miatt!
Ahogy betettem az éljen szmájlit, rögtön törölte az egészet, de ezt a boxerest ááá nem. Rohadna meg.
Jahh, Will Smith én is bírom!
Meg őt általában csak vígjátékokban látni, ilyesmiben nem nagyon, szal kívánsci leszek rá.
AvP2 amúgy 18-as besorolást kapott, szal 18 karikásat, tehát durva lesz majd. -
csgj #30 AvP 2?? Lesz olyan? :P Az 1 is iszonyat gagyi volt... Mindenesetre ezt az I am legend-et meg fogom nézni, mert Will Smith az egyik kedvenc színészem. -
Dexantreal #29 . December király lesz: AvP 2 - sokkal jobb lesz, mint az 1 :PP - és ez. -
#28 megmondom őszintén, az én billemen az eN és az eM nagyon közel van 1máshoz...
de köszönöm észrevételeitek, igy korrigálom önmagam
* különbség :) -
#27 szvsz mondja hogy ő az egyedüli túlélő new york cityben... gondolom szétnézett másik államba is, vagy épp majd az lesz a célja, hogy keressen embereket...
az csak mi tudjuk hogy az egész földön ő az utsó ember. -
#26 nem csak betűkihagyás volt ott :P -
#25 off
örülök,h te soha az életben nem hagytál ki 1 betüt se gépeléskor...
tanits még mester :D
on -
#24 :DD -
#23 lo.Ol :DDDD -
Aspyrin #22 Télapót húzták, amíg élt :| -
#21 kíváncsi vagyok a szarvasok hogy kerültek a városba :-c -
#20 külömség?
OMFG -
#19 engem csupán az zavar,h az "előzetes" zenéje nem más, mint a requiem for a dream c. film "theme-zenéjének" 1 nagyon jo remix változata...
miért nem ttak legalább az előzeteshez nyomni vmi saját zenét??? :(
igy már azért adodik 1-2 dolog a leendő filmből, hiába extra hiper szuper költségek...
hamár a zenét is ugy "lopják", akkor a sztoritol vajon várhatunk ujdonságot, amiért érdemes beülni a moziba???
bennem pl. ez a kérdés merült fel...
megmondom őszintén, 1 icipicit amolyan "resident evil" érzésem van a filmmel kapcsolatban...
maga a r.e ugy végződik, amilyen jelenetet ebbe bevágtak...
sehol senki, csak ott sétál a nő, itt meg kocsikázik a foszer...
remélem sokkal több külömség lesz, és nem csupán sok vacak 5let összevágásárol lesz majd szo...
mivel szeretem a vámpiros filmeket, én bizakodom :) -
#18 Egyébként tudtommal azért ez a címe, mert a főhős nappal vadászík a vámpírokra, éjjel meg elrejtőzik. És a vámpírok között terjed a legenda egy ismeretlenről aki őket vadássza. Egy fordított vámpírfilm. -
Aspyrin #17 Arról volt szó, hogy az emberek haltak ki. Gondolj bele mennyi kóbor kutya maradhatott :) -
#16 lehet hogy kannibálok -
#15 abból sincs sok :d -
Aspyrin #14 németjuhászt :D -
#13 ha mindenki vámpír lesz akkor mit esznek?
lehet hogy vegetáriánus vámpírok... -
#12 Itt egy másik cikk is -
#11 Ezt a nemréget kb. májusban írta a cikk íroja.
LÁSD! -
Inquisitor #10 Erős túlzás, mert a könyvből két film készült, de eléggé eltérnek egymástól Legyen hát simán remake. :) -
Inquisitor #9 "Nemrég vették fel ugyanis a film evakuálási jelenetét, mely a new york-i Brooklyn-hídnál játszódik."
AZ érdekes lenne, mert halál rég láttam a trailert (3-4 hete) és abban benne van a híd szétlövésével együtt. És mivel sok utómunka is volt rajta, az vagy negyed év minimum. -
#8 nagyon zsír film lesz már érzem... -
#7 remake remakejének a remakeje :) -
#6 előzetes kurvajó sztem,de miért kellett elárulni hogy vampíros film? :-c
amugy will honnét tudja h mondjuk a szomszéd államba vagy épp európába van e valaki? o_O -
#5 Bor...
??? -
Aspyrin #4 Dehogynem, amcsi film egy hőssel :) -
#3 A bemutatót nézve végig rázott a hideg.
Ha egyedül maradt Ő sem lesz hosszú életű:( -
Csesza #2 bírom a Will Szmisz filmeket, ez is biztos faya lesz :) -
#1 Rekordköltségvetésű vámpírfilm
Will Smith legújabb filmje, az I Am Legend már bemutatása előtt legendává válik. A vámpírmozi jelenleg 150 millió dolláros költségvetésnél jár, mellyel kiérdemelte a "minden idők legdrágább vérszívófilmje" titulust.
Bizonyára sokan elgondolkodtak már azon, milyen érzés lehet utolsónak lenni. Most nem valami versenyre kell gondolni, hanem maradjunk biológiai vonalon: utolsó férfi (lásd Y, az utolsó férfi), utolsó gyermek (Az ember gyermeke), utolsó ember. Eme utóbbi vonalon indul az új Will Smith film története is.
A sztori szerint a Földön az emberiség megszűnt létezni, mindenfelé csak vámpírok szaladgálnak. Egyetlen ember maradt életben ebben az apokaliptikus világban. Ő Will Smith, kinek egyetlen társa egy németjuhász kutya.
Nos, az I Am Legend már most legendaszámba megy Hollywood berkeiben. A film ugyanis még el sem készült, de máris 150 millió dollárjába került a stúdiónak. Mondjuk nem nehéz összehozni ekkora büdzsét, ha egyetlen jelenetre 5 millió dollárt költenek. Nemrég vették fel ugyanis a film evakuálási jelenetét, mely a new york-i Brooklyn-hídnál játszódik.
A filmben mindössze pár másodpercnyi, mindössze flashback formájában felbukkanó részt hat éjszakán keresztül forgattak. Az 1000 statiszta és 25 stábtag mellett 14 állami szerv (például a Nemzeti Gárda) vett részt a forgatáson. A film bemutatója idén decemberben lesz.
ELŐZETES
Az előzetes meglehetősen szűkmarkúan bánik velünk: csak a járvány előtti állapotokat és a kihalt New York-ban kószáló Smith-t láthatjuk benne, a vámpírok még nem bukkannak fel. Ennek ellenére ígéretes a képsor: a fűvel benőtt, lepusztult város képe izgalmasan nyomasztó hangulatot áraszt. Tavaly még szó volt róla, hogy Johnny Depp játssza majd a filmben a főhős szomszédját, aki a vámpírok vezérévé válik, de ez nyilván nem jött össze, mert ha szerepelne Depp a filmben, akkor aligha hagyták volna ki a nevét az ízelítőből. Az I Am Legend Amerikában decemberben kerül a mozikba.
Hát nehéz lesz kivárni decemberig az biztos :o
IMDb LINK