519
Will Smith vámpírfilmje
-
#519 up -
#518 -
#517 jah nem rosszul emlékeztem, előzményfilm lesz. -
#516 ez egy nagyon rossz ötlet lenne.. nem mindenki látta az alternatív befejezést és majd csak pislognak a következő részben, hogy wtf?!
Meg lehetne oldani egyébként azt is, hogy folytatják ezt a filmet, de másik néven. És akkor nem lesz rossz érzés bennünk, de ugyanakkor tudjuk, hogy ez a folytatás.. Mint pl holtak hajnala, holtak földje..
Ennek az lenne a folytatása, hogy I Am Survivor. Így nem kell akkor az alternatív befejezéstől folytatni, mert nem kívánja meg, hogy ugyan azon szereplők legyenek. -
#515 az alternatív véget folytatják, úgy tudom. -
#514 Jó film hangulat kurva jó lett, főleg Neville megőrülésének bemutatása a próbababák stb Ez az ami nagyon hiányzott nekem az ilyen tipusú filmekből, 28 nappal késöbb-ben pl kész röhej hogy menekülés közben halál nyugodtan leállnak piknikezni.. Mondjuk itt golfozott a csávó de 3 év után valamivel el kell ütni az időt :) Néhány kifejezetten B-s jeleneten kívül epic volt a film 8/10
Bár hogy egy ilyen story folytatásának mit találnak ki azzal van egy kis rossz előérzetem... -
#513 Ez egy hülye troll, ne foglalkozz vele -
#512 hát érdekes ha Will Smith nem láttad még jól játszani...
bár mindenkinek más színészi játéka tetszik ez van!
-
#511 jonnek a mutaansok vazze! LOL ekkora faxsagot! Veletlenul letoltottem.. aztaqrva de szar.
Hihetetlen h ennyien neznek ilyen agyatlan zombis filmeket, amibol tobb ezer is van.. kb mint a Resident Evil, annak sincs semmi alapja, az ilyen sztorit kiagyalok biztos kemeny drogosok.
A masik meg h Willy Smith-t meg nem lattam jol jatszani, nem is fogom.
ehehehe hehe he haha, huhuúú minnyá megesznek! baaz -
#510 hát mit tudjam én a filmbuzin láttam a képet -
#509 és miért nem tetted be? -
#508 hát ja :D:D -
Seten #507
Neville pónilovat kapott? :)
-
#506 ja ezt már én is láttam nagyon cool -
#505 lóól
-
kék #504 Múlt héten én is megvettem. Szépen meg is néztem mind a két lemezt, extrákkal, alternatív véggel stb. Remek kiadvány. Nem tudom, az animált képregényekből csak 4 készült el? Mert a hong-kongi sztorit korábban olvastam papíron, és van olyan történet, ami nincs az animált történetek közt. -
#503 megnéztem az alternatív folytatást
mind2 tetszik,d sztem ha újra megfogom majd nézni akkor talán a régi folytatást választom:) -
#502 nah megjött a dvd nekem is!jupiii:)
nagyon tetszik:) -
#501 ezaz, így hogy öngyilkos lett, megmentve az emberiséget, lett legenda belőle. Szerintem egyébként nem volt rossz ez a befejezés. Tipikusan magában hordoz egy folytatást :D -
Seten #500 Csak akkor más címe lett volna. :) -
#499 lényegében mind a kettő "gagyi" és sablonos..
tán az lett volna egy "meglepő" befelyezés, ha a lények egyszerüen áttörik a plexit, és mindenkit darabokra szednek.. -
#498 na én már megvettem a filmet -
#497 megnéztem újra szinkronosan is,hát de a másik alternativ befejezés az olyan gáz gagyi szar hogy az hihetetlen,még jó hogy nem azt hagyták meg az alap filmben. -
cucmalajmc #496 28 nappal később (ugyanaz a könyv alapján készült, mint a Legenda vagyok), 28 héttel később, Kaptár, Holtak hajnala -
#495 Én láttam az alternatív befejezésst.Nem rossz de így nem lessz belőle legenda.Vmint youtubon sok kihagyott rész van.Pl:egy házon is keresztül haklyt,,kitöri a kirakatot de belemegy a falba ezért bnincs a filmben.Valamint az ablakból kamrázott részek. stb... -
#494 Én is láttem ezt a filmet, nagyon nagyon nagyon jó volt.
Tudtok hasonló/hangulatú/témájú, vagy olyan filmet amiben menekülnek?
:D -
#493 na az bebaszna :D -
cucmalajmc #492 Chuck Norris! -
piamania #491 Hát én valamiért nem tudom elképzelni Tom-ot.Szerintem valami kevésbé ismert,de jó színész lesz a főszereplő. -
#490 ha tényleg lesz, el nem bírom képzelni milyen lesz más főszereplővel. Szerintem Will Smith adta meg ennek a filmnek a karakterét..
Én eggyetlen tagot bírnék elképzelni erre a kihalt város műfajra még: Tom Hanks-et. bár lehet ez csak az én vízióm és számotokra hülyén jönne ki :) -
#489 semmi hír nincs a második részról csak hogy készül -
piamania #488 Hello!
Tegnap megnéztem én is.Hihetetlen milyen jó film.Most próbálom beszerezni az alternatív befejezését.Remélem sikerül.
A másik,hogy úgy hallottam,hogy lesz ennek 2. része is.Ha lesz akkor más főszereplővel.Tud róla vki vmit? -
#487 hangulat tekintetében tényleg kegyetlen. Egy csomószór már kezdtem én is egyedül érezni magam, mikor Will Smith mászkált a városban.
És mondom a kutyás vonal meg zseniális. Ha nem lenne mellette majdnem végig, sokkal gyengébben hatna a dolog.
A vége szerintem nem lett olyan rossz. Hirtelen és rövid a befejezés, de nem biztos, hogy szerencsés lett volna egy agyon vonszolt befejezés. Szerintem pont jó, pont elég. -
cucmalajmc #486 Én moziban láttam. olyan hangulata volt, hogy majdnem beszartam.
nagyon tetszett. a vége túl le lett csapva... -
#485 nekem is tetszett a film bár a vége elég gagyira sikeredett de nem volt rossz. -
#484 így van -
#483 tegnap este néztem meg a filmet. Óriási volt! Az elmult idők magasan legjobb ilyen témájú filmje!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a kutya meghalt én is majdnem elsírtam magam :(
Szóval fenomenális volt, gratulálok a készítőknek és le a kalappal Will Smith előtt is.
HA megjelenik nálunk DVD-n biztos hogy megveszem, hiába van már meg warez verzióban. Ez a film megérdemli! -
#482 ahogy nézem volt 5e limitált fémdoboz,nah erről lemaradtam:(( -
#481 én is már alig várom -
#480 elő is rendeltem:))