E3 2007: Blacksite képek érkeztek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hú de kurvára újszerû játék lesz ez.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A polipos képrõl olyan érzésem támadt, mintha a játék fejlesztõi kimaradtak volna fizikaóráról, amikor is a fény terjedésének törvényét tanulták volna. Bár gondolom régen láttak már fényt a nagy fejlesztésben 😄
big hent rulz!!
már várom, remélem amolyan taktikázós ideglevezetõ cucc lesz, persze nem az UT-szerû agyonpörgetett adrenalin baszkódás, hogy már csak reflexbõl kell tudni játszani, különben adept fokozaton egybõl jön a kishalál...
ha jó fizikája lesz, és olyan hangulata, mint a stalker-nak, akkor musthave!
a honlapjukon található kis videó elég hangulatos játékra utal... meglássuk
hétvégén leszedem a demó-t aztán vélekedek
ps. azért remélem olyan grafikai bug-ok nem lesznek benne, mint az 1. képen, hogy átlátok az irányzékon (vagy csak én vagyok fegyverek szempontjából alulcsiszolt és nem vágom, hogy mi az... valami lézerirányzékos, távcsöves vmi... mind1.)
már várom, remélem amolyan taktikázós ideglevezetõ cucc lesz, persze nem az UT-szerû agyonpörgetett adrenalin baszkódás, hogy már csak reflexbõl kell tudni játszani, különben adept fokozaton egybõl jön a kishalál...
ha jó fizikája lesz, és olyan hangulata, mint a stalker-nak, akkor musthave!
a honlapjukon található kis videó elég hangulatos játékra utal... meglássuk
hétvégén leszedem a demó-t aztán vélekedek
ps. azért remélem olyan grafikai bug-ok nem lesznek benne, mint az 1. képen, hogy átlátok az irányzékon (vagy csak én vagyok fegyverek szempontjából alulcsiszolt és nem vágom, hogy mi az... valami lézerirányzékos, távcsöves vmi... mind1.)
a 4. képen lévõ polip cucc olyan mint a Cold Fear végén lévõ fõ ellenség <#pardon1>#pardon1>