Németh Szabolcs

E3 2007: Blacksite képek érkeztek

A Midway az Unreal Tournament 3 mellett számos ígéretes programmal kedveskedett az E3 látogatóinak. Most a Blacksite-ból érkeztek látnivalók.

Mit tesz az emberiség, amikor földönkívüliek támadják meg a Földet? A nagy része semmit. Viszont ha olyan szerencsétlenségben van részünk, hogy tagjai vagyunk egy célzottan az idegen támadások ellen kiképzett specialista csoportnak, akkor ha tetszik ha nem, nekünk meg kell küzdenünk a behatolókkal. És mi a helyzet akkor, ha a földönkívüliek egyenként kitesznek egy-egy tízemeletes házat? Dollármilliókat költünk a technikára, és ügyes manőverekkel megkíséreljük térdre kényszeríteni a barátságtalan monstrumokat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Blacksite a Midway közlése szerint még idén megjelenik.

Blacksite

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #5
    hú de kurvára újszerű játék lesz ez.
  • n0k0m #4
    A polipos képről olyan érzésem támadt, mintha a játék fejlesztői kimaradtak volna fizikaóráról, amikor is a fény terjedésének törvényét tanulták volna. Bár gondolom régen láttak már fényt a nagy fejlesztésben :D
  • Zocsi #3
    big hent rulz!!
    már várom, remélem amolyan taktikázós ideglevezető cucc lesz, persze nem az UT-szerű agyonpörgetett adrenalin baszkódás, hogy már csak reflexből kell tudni játszani, különben adept fokozaton egyből jön a kishalál...
    ha jó fizikája lesz, és olyan hangulata, mint a stalker-nak, akkor musthave!
    a honlapjukon található kis videó elég hangulatos játékra utal... meglássuk
    hétvégén leszedem a demó-t aztán vélekedek

    ps. azért remélem olyan grafikai bug-ok nem lesznek benne, mint az 1. képen, hogy átlátok az irányzékon (vagy csak én vagyok fegyverek szempontjából alulcsiszolt és nem vágom, hogy mi az... valami lézerirányzékos, távcsöves vmi... mind1.)
  • pitbulllll #2
    a 4. képen lévő polip cucc olyan mint a Cold Fear végén lévő fő ellenség
  • Balumann #1
    Érdekesnek tűnik, reméljük nem csak ostoba rémisztős horrorhentelő lesz.