F.E.A.R. Perseus Mandate

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült megoldanom, hogy ne csak az alapjátékban, hanem mind a két kiegészítõben is megnövekedjen a feliratozás betû mérete :) Most már 1920x1080 felbontásban is jól olvasható minden felirat a teljes F.E.A.R. + Extraction Point + Perseus Mandate csomagban :)
A módosításokat felraktam a weblapomra. www.cheatland.hu
Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat!

Qwerty4
Most tolom végig másodszor.
Már szinte úgy megyek végig a játékon, mint forró kés a vajon.Talán csak az V. fejezet kettõs nagy robot támadása lesz kihívás.
A IV. fejezet meg isteni volt, mint elsõre, nagyon hangulatos.<#eljen>

Qwerty4

Heuro
Mindenesetre köszi a választ!
Okafogyottá vált a dolog, mert még a nyomait is eltüntettem
a merevlemezrõl :-))
Nem a kicsiny betûk miatt ... amúgy sem egy ütõs cucc.

mellon
A F.E.A.R.topikban (12866hsz) én is ezt kérdeztem. Talány, hogy miért ilyen kicsi, mint ahogyan az is hogy az Extraction Pointban miért nem lehet 1280x1024es felbontást beállítani (legalább is nekem).

Heuro
Szevasztok!

Lenne tippje valakinek, hogyan tudnám megnövelni a betûméretet?
1920x1080-ban játszom, és hiába a 40"-os monitor, 1xûen nem bírom
kapásból elolvasni a szöveget.
Mire vaksin elkezdem kisilabizálni, el is tûnik:-)

Az opsönben csak a HUD szövegméretet lehet állítani.

Köszi!

Bokafix2
A Monolithnak kellett volna csinálnia ezt is. Így sztem nem lett annyira ütõs. Nembaj, majd a Project Origin...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Qwerty4
nm!

Qwerty4

Köszönöm a választ
Qwerty4
Van multiplayere.

Qwerty4

van egy jó hülye kérdésem, van ennek többjátékos módja?
butcher20
a gépemen megy a game csak az a gáz hogy szaggatás nélkül csak a pixel doubling beállításával megy és a többi normálon van. a grafika elég undorító lesz ezzel a beállítással az effectek meg gyönyörûek. hát ez egy kicsit abszurd.

A végén Fettel elmondta, hogy a testvérét addig nem is látta, amíg az meg nem ölte õt. Ezek szerint az eredeti FEAR kommandósa volt a testvére.

A rendszerigény miatt nem kell aggódni nekem nagyon low-end gépen is elfutott (Sempron 2800+, 768MB RAM, Radeon x1300 128MB)

VIN! Ha még kell mntett állás, akkor küldj egy e-mailt, aztán elküldöm az enyémet.

Qwerty4
Persze, hogy menne. :)

Qwerty4

butcher20
szevasztok. nem tudná valaki megmondani hogy a game menne-e ezen a gépen? amd athlon 3500+ , 1gb ram , 128mb-os radeon x600-as

HI

tudna valaki küldeni v belinkelni elmentett állást a 6-7 fejezetekbõl. win reinstall volt és [email protected]

THX
Laci1818
azért sajnálnám ha a project originben eltûnnének a Replica Forces fasza rádióbeszélgetéseik

no fate

Laci1818
zsir volt ez a Perseus Mandate, bár a harmadik nehézségi fokozaton játszottam és csak a végsõ összecsapásban pusztultam ki néhányszor - olyan gyufaszál csóka mint én, de bele kell égetni a nevemet lézerrel, meg pár tár 7.62-es töltényt:D<#violent><#kuss>

no fate

Sziasztok!

Tudtok valami jó szervert?
Sziasztok!

Kb. 3 perces játék után elkezd sisteregni a hang. Ez mitõl lehet?

grebber
Most a végén Fettellel mi lett?

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Az!Szerintem minden idõk legjobb kiegje!

Qwerty4

grebber
Na végigvittem végre! Frankó volt.

Viktorr
Hellosztok
Küldene nekem valaki az Interval 01 Undernet pálya után egy mentett állást(3.pálya)?Köszönöm elõre is!

Bence94
a perseus önálló kieg. ha magyarul kell szedd le.csak felirat.grafika pedig egy kicsit rondább.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

És most akkor ha kell nekem magyarul a game ,akkor elõször keritsemmeg az eredeti F.E.A.R.-t,utánna a Perseus ... Hungariant ??? és legaalábbb vannak változások vagy valami grafikai változás vagy nemtom ? Ja csak a felirat lesz magyar,vagy netán a beszéd is ? :D

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
.Arch00 fájlokban van a szöveg amik 3,8GB ,2GB,1,3GB-osak.
Tötlsed le szerintem nemhinném valaki külön felrakja ezeket!

Prince of Máté
Nekem csak a magyar fájlok kellenének, nem töltök le megint 4 gigát :(

AtiRadish
Na az nekem is köll :D

grebber
F.E.A.R.Perseus.Mandate.Hungarian-iMMXpC hehe torrenten rulzik :D
Akkor asszem elkezdem elölrõl!

Tenyleg a magyar fajlokat akinek magyarul van meg a játék megoszthatná!
Köszi :)

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Dragooon
az nem paxton fettel volt, hanem jankowski (nemtom hogy írják pontosan), akirõl tudni lehetett még az alapban, hogy halott, de nem láttuk a holttestét.
midenesetre én ott nagyot ugrottam :D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Blackman
nem is tudtam, hogy megjelent magyarul is.. akit érdekel megtalálja itt

a #40-es hsz-ban van a megoldás

hy!
Nekem csak a C- re engedné telepíteni a játékot... azon meg persze ne mtok annyi helyet csinálni. nem lehet vhogy belenyúlni a dolgokba h a D-re is engedje telepíten ia gémet? Most ezért ne mszeretném újrapartícionálni a vinyót. Elõre is thx! nah cs

Na megvan csak egy ajtót nem találtam amin kellet bemeni.

Hi all.
Elakadtam a játékban a 2. fejezetben, megöltem azt a piros szemû szörnyeteget az ajtóknál a rács fel le mozog de nem férek át alatta és nem tom mit kell csinálni hogy továbbjussak valaki segíthetne kösz

Bence94
nem tudnád esetleg feltölteni a magyar fájlokat?

XuChi
Nincs valakinek egy save game-je??? Összeomlott a rendszerem és a mentett játékaim is odalettek :(.

Eredeti a játékom szal ne crack meg hack legyen hanem valakinek a teljes fullos profilja.

Tudna vki mondani egy helyet, ahonnan le tudnék tölteni egy HASZNÁLHATÓ cracket? Vááá!<#falbav>
Shep
Kösz, azóta már a 7. fejezetnél tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

40????????????? én kicsináltam 5 szobányi menekülésbõl 3 gránátból és 20-25 rakétából :D de nem tom lehet h. kb pont ugyanannyi így összevetve ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

AtiRadish
Folyamatosan hatralva, kozben municiokat felszedve meg lehet olni. Mediumon kb 40 rocket launcher ammo kell a dögbe:D

Shep
A 3. fejezetben jön egy ilyen nagy batár 2 lábon járó robot rakétákat lõve, azt ki kell nyírni, vagy valami más a megoldás annál a résznél?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakvarnyu
Na én meg a Condemned-et hagytam abba kétszer is.
Ez király, faszák az új fegyverek.

Qwerty4
Én mondom, ne add fel, lesz még érdekes dolog itt.<#vigyor3>
Igaz, vannak gyenge fejezetek.De már szerintem a negyedikért (Intervel 04) érdemes továbbmenni.Az valami szenzációs!

Qwerty4

Tinman
Na most képzelj el amint Condemned élményei után feltettem ezt... olyan puritán az egész :-/
Az alap FEAR meg a keig egész jó volt, ezzel eddig 30 percet bírtam, egyszerûen untam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Qwerty4
Elég rosszull teszed ha törlöd.
Szerintem ez a kiegészítõ az év egyik legjobb játéka...
Még mindig sokkal jobb, mint a mai többi FPS-ek legnagyobb része.

Qwerty4

Tinman
Nulla ez a játék... ez a pályatervezés már 5 éve gáz volt, nem most. Kár érte, kuka.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bence94
valakinek nincs meg magyarul esetleg feldobná a feliratokat?

Ezt tudom játszani multyba mint pl. CoD 2 -õt?

Oldal 1 / 4Következő →