F.E.A.R. Perseus Mandate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A módosításokat felraktam a weblapomra. www.cheatland.hu
Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat!
Már szinte úgy megyek végig a játékon, mint forró kés a vajon.Talán csak az V. fejezet kettõs nagy robot támadása lesz kihívás.
A IV. fejezet meg isteni volt, mint elsõre, nagyon hangulatos.<#eljen>#eljen>
Qwerty4
Okafogyottá vált a dolog, mert még a nyomait is eltüntettem
a merevlemezrõl :-))
Nem a kicsiny betûk miatt ... amúgy sem egy ütõs cucc.
Lenne tippje valakinek, hogyan tudnám megnövelni a betûméretet?
1920x1080-ban játszom, és hiába a 40"-os monitor, 1xûen nem bírom
kapásból elolvasni a szöveget.
Mire vaksin elkezdem kisilabizálni, el is tûnik:-)
Az opsönben csak a HUD szövegméretet lehet állítani.
Köszi!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A rendszerigény miatt nem kell aggódni nekem nagyon low-end gépen is elfutott (Sempron 2800+, 768MB RAM, Radeon x1300 128MB)
VIN! Ha még kell mntett állás, akkor küldj egy e-mailt, aztán elküldöm az enyémet.
tudna valaki küldeni v belinkelni elmentett állást a 6-7 fejezetekbõl. win reinstall volt és [email protected]
THX
no fate
no fate
Tudtok valami jó szervert?
Kb. 3 perces játék után elkezd sisteregni a hang. Ez mitõl lehet?
Küldene nekem valaki az Interval 01 Undernet pálya után egy mentett állást(3.pálya)?Köszönöm elõre is!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Tötlsed le szerintem nemhinném valaki külön felrakja ezeket!
Next PC upgrade: 2022
Akkor asszem elkezdem elölrõl!
Next PC upgrade: 2022
Köszi :)
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
midenesetre én ott nagyot ugrottam :D
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nekem csak a C- re engedné telepíteni a játékot... azon meg persze ne mtok annyi helyet csinálni. nem lehet vhogy belenyúlni a dolgokba h a D-re is engedje telepíten ia gémet? Most ezért ne mszeretném újrapartícionálni a vinyót. Elõre is thx! nah cs
Elakadtam a játékban a 2. fejezetben, megöltem azt a piros szemû szörnyeteget az ajtóknál a rács fel le mozog de nem férek át alatta és nem tom mit kell csinálni hogy továbbjussak valaki segíthetne kösz
Eredeti a játékom szal ne crack meg hack legyen hanem valakinek a teljes fullos profilja.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igaz, vannak gyenge fejezetek.De már szerintem a negyedikért (Intervel 04) érdemes továbbmenni.Az valami szenzációs!
Qwerty4
Az alap FEAR meg a keig egész jó volt, ezzel eddig 30 percet bírtam, egyszerûen untam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem ez a kiegészítõ az év egyik legjobb játéka...
Még mindig sokkal jobb, mint a mai többi FPS-ek legnagyobb része.
Qwerty4
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.