Switchball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Egy próbát megér.Csak 100+ MB.
Én is kipróbáltam a tegnap, ma töröltem.Hamar beleuntam...

Qwerty4

Annyira szar?xD Egy próbát sem ér meg?(torrent)
Bocsesz, látom lemaradtam majdnem két évvel. :P Én most estem hasra ebben a játékban és az ötödik pálya után ki kell hogy jelentsem, hogy a játék nagyon szar. És nagyon büdös klón szaga is van. A sierra lemajmolta a ballance - t. A játék grafikája szép, a gépigénye pofátlanul nagy, a zene idegesítõ, a kamera összevissza forog (gyakran nem forog ott ahol kéne), a pályák tökrövidek, az irányítást túlbonyolították, összességében rém fantáziátlan az egész. Mea Culpa, de ma délután töltöttem le a mininováról. És még ma le is fogom törölni. A sierra pedig szégyellje magát hogy ilyet ki mert adni!<#violent><#boxer>
Broafka
arra én is rájöttem, de akkor is idegesítõ a játék!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

a kamerát a "c" gombbal lehet állítani, amúgy a legtöbb helyen jól meg van csinálva az alap kamerakezelés is, csak néhány helyen lóg be valami a képbe. De amúgy jó móka :D

már sikerült megoldani a 6/2es pályát, most már az utolsó, 6/6-oson vagyok; hát itt már elég nehéz kisérgetni a fémlabdát.
Broafka
a tökéletes játék hogy az ember szétb*ssza az idegeit!!!
30 perces szarakodás után, a roszs kamera állás miatt leestem, és elõrõl kellett kezdeni! ARGH

a 6/2-es pályánál a levegõlabdás részt hogy kell megcsinálni?
jól láttam,hogy ez ilyen direkt-hitelkártyás...?...megette a fene,azért kösz..:(
Broafka
olyan mint a ballance, letöltöd, crack és mehet!
jah meg még ilyen betûstílust is kell állítgatni, de azt leljebb olvashatod

Kicsit izgatott lettem hirtelen,hogy megláttam ezt a fórumot..hogy a viharba nem láttam ezt a játékot,mikor június végén jelent meg állítólag és Ballance-ot is imádtam és megint újra játszom?...ez itthoni polcokra felkerült már?..sehol nincs a nagy szoftverboltok oldalán sem:((
tototto
nem kell ujra rakni, én simán felraktam a fontkezelõvel és egybõl jó lett
tehát biztos hogy mûxik

Kaszi46
olvassál már vissza! eddig mindhárom kérdésedre megtaláhattad volna a választ magadtól is.<#wow3>

*Posse*T.W.D*

Broafka
oké, köszi, nekem még mindig kriksz-kraksz betûk maradtak! (vagy újra kell tenni a játékot?)

tototto
#14es hozzászólás!

Broafka
nem lehet valamit tenni a kriksz-kraksz betûk ellen?
amúgy jó a játék, csak nagyon nehéz irányítani a golyót (anyukámnak akartam, de ez neki így nehéz lesz! :( )

Danman
phazeddl.com

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Cápafogxy
Valaki írja le pls 1 postba hogy mit hogy s mint kell csinálni.

Broafka
hmm, honnan lehet letölteni a gámét?

Aguinaga
Nem tudná valaki fellökni egy rapidshare-re vagy hasonló cuccra ?
Nagyon megköszönném, nekem valamiért nem jön le a hivatalos oldal.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Zomil
nah végül beszereztem:D

nagyon jó kis játék, és tetszenek benne a logikai feladványok :P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
vki feltölthetné valahova mert nekem ez az emule bonyolult :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ááh, leszedtem, de nem gondoltam volna, h ily brutálisan néz ki! Jó játék amúgy:)

NeoMaN
Köszi, barom vagyok.
:)

ProGabe
ne csak bemásold!vezérlõpult>>>batütípusok>>>betütípus hozzáadása

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

NeoMaN
Navazz...
Hiába másoltem be fonts mappába az arialuni-t, krixkraxok maradttak!
Ez mi??

ProGabe
rapidról?legörgeted a lap aljára,rákattintasz a free gombra,beírod a kódot és már megy is.limitált,tehá várnod kell majd a köv letöltésig

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pistike 007
Valaki elmagyarázná hogyan van a letöltés?

Kaszi46
Azt tudtátok, hogy az 1980-as évek közepén népszerûvé vált a crack amit a kokainból állítanak elõ?<#ravasz1><#idiota>

*Posse*T.W.D*

NeoMaN
Én az okosságot nem találom hozzá.
plz
:)

Pistike 007
De ezt a letöltést nem értem...

Kaszi46
ja, és a golyót mégis lehet irányítani egérrel!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
no megvan a megoldás a betû problémára!

http://www.2baksa.net/news/16748/
Innen töltsétek le a font fix file-t(rapidra dob majd át a link). A rar file kicsomagolásához szükséges jelszó: www.2baksa.net
(windows\fonts mappába kell majd belerakni az ARIALUNI betütípust.

*Posse*T.W.D*

Bercy
Nálami is ez a probléma (hivatalos trial verzió).
Kaszi46
Érdekes, felraktam a hivatalos oldalról letölthetõ trial verzió-t, és ugyanugy ezek a jelek jelennek meg a szövegek helyett.
Majd valaki kipróbálhatná, hogy nála is jelentkezik-e, ez a probléma.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Tudok, de azért a felbontást, meg grafikát, egyéb dolgokat szívesen beállítanám. Nomeg a zenét is kikapcsolnám, meg a menüt is átnézném.
de valamit valamiért.:P

#9-blillel, de valamit az egérrel is lehet, pályabetöltésnél mutatja, de azt sem tudom elolvasni sajnos.
#10-torrenten sehol nem találtam, emule-ról szedtem le.(emule\edonkey p2p topik)

*Posse*T.W.D*

Pistike 007
honnnan?:D

Pistike 007
És a golyót egérrel kell irányítani?

bazs1
:\
de attól még tudsz játszani az a lényeg:D

Kaszi46
már megjelent pc-re. x360-ra meg röviesen.

nekem most jött le emule-on, de valszeg a crack miatt minden felirat helyett ilyen titkosírás jelenik meg:

így még beállítani sem tudom.:)

*Posse*T.W.D*

bazs1
szerintem már megjelent mert meg lehet venni hivatalos oldalon

bazs1
ez nagyon jónak tûnik<#eljen>

Pistike 007
Mikor jelenik meg?

Bercy
A ballance-ot nagyon szerettem, ezt is be kell majd szereznem.
Kaszi46
A régebbi játéknak amire utaltam, Ballance a neve.

hivatalos oldala:http://www.ballance.org/

sg topikja

pár kép belõle:

Pár videó:
letölthetõ videó

youtube-os videók:
level3
level11
level13

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Sziasztok, most botlottam bele ennek a játéknak a videójába.
Korábban már játszottam hasonlóval, ami nagyon tetszett, így ennek is megörültem, fõleg hogy elég szép grafikája van az elõzõhöz képest.

A neve Switchball, egy ügyességi játék, egy golyót kell terelgetni különbözõ akadályok között.

Hivatalos honlap:http://www.switchball.com/

pár screenshot:

Letölthetõ videó:switchball

youtube-os video:
trailer
trial verziobol egy kis részlet
még 1 video

*Posse*T.W.D*