Switchball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kipróbáltam a tegnap, ma töröltem.Hamar beleuntam...
Qwerty4
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
már sikerült megoldani a 6/2es pályát, most már az utolsó, 6/6-oson vagyok; hát itt már elég nehéz kisérgetni a fémlabdát.
30 perces szarakodás után, a roszs kamera állás miatt leestem, és elõrõl kellett kezdeni! ARGH
jah meg még ilyen betûstílust is kell állítgatni, de azt leljebb olvashatod
tehát biztos hogy mûxik
*Posse*T.W.D*
amúgy jó a játék, csak nagyon nehéz irányítani a golyót (anyukámnak akartam, de ez neki így nehéz lesz! :( )
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nagyon megköszönném, nekem valamiért nem jön le a hivatalos oldal.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
nagyon jó kis játék, és tetszenek benne a logikai feladványok :P
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
*Posse*T.W.D*
http://www.2baksa.net/news/16748/
Innen töltsétek le a font fix file-t(rapidra dob majd át a link). A rar file kicsomagolásához szükséges jelszó: www.2baksa.net
(windows\fonts mappába kell majd belerakni az ARIALUNI betütípust.
*Posse*T.W.D*
Majd valaki kipróbálhatná, hogy nála is jelentkezik-e, ez a probléma.
*Posse*T.W.D*
de valamit valamiért.:P
#9-blillel, de valamit az egérrel is lehet, pályabetöltésnél mutatja, de azt sem tudom elolvasni sajnos.
#10-torrenten sehol nem találtam, emule-ról szedtem le.(emule\edonkey p2p topik)
*Posse*T.W.D*
nekem most jött le emule-on, de valszeg a crack miatt minden felirat helyett ilyen titkosírás jelenik meg:
így még beállítani sem tudom.:)
*Posse*T.W.D*
hivatalos oldala:http://www.ballance.org/
sg topikja
pár kép belõle:
Pár videó:
letölthetõ videó
youtube-os videók:
level3
level11
level13
*Posse*T.W.D*
Korábban már játszottam hasonlóval, ami nagyon tetszett, így ennek is megörültem, fõleg hogy elég szép grafikája van az elõzõhöz képest.
A neve Switchball, egy ügyességi játék, egy golyót kell terelgetni különbözõ akadályok között.
Hivatalos honlap:http://www.switchball.com/
pár screenshot:
Letölthetõ videó:switchball
youtube-os video:
trailer
trial verziobol egy kis részlet
még 1 video
*Posse*T.W.D*