45
Ügyességi játék
-
#45 Egy próbát megér.Csak 100+ MB.
Én is kipróbáltam a tegnap, ma töröltem.Hamar beleuntam... -
Messi940 #44 Annyira szar?xD Egy próbát sem ér meg?(torrent) -
ropiharcos #43 Bocsesz, látom lemaradtam majdnem két évvel. :P Én most estem hasra ebben a játékban és az ötödik pálya után ki kell hogy jelentsem, hogy a játék nagyon szar. És nagyon büdös klón szaga is van. A sierra lemajmolta a ballance - t. A játék grafikája szép, a gépigénye pofátlanul nagy, a zene idegesítő, a kamera összevissza forog (gyakran nem forog ott ahol kéne), a pályák tökrövidek, az irányítást túlbonyolították, összességében rém fantáziátlan az egész. Mea Culpa, de ma délután töltöttem le a mininováról. És még ma le is fogom törölni. A sierra pedig szégyellje magát hogy ilyet ki mert adni! -
#42 arra én is rájöttem, de akkor is idegesítő a játék! -
Babilon #41 a kamerát a "c" gombbal lehet állítani, amúgy a legtöbb helyen jól meg van csinálva az alap kamerakezelés is, csak néhány helyen lóg be valami a képbe. De amúgy jó móka :D
már sikerült megoldani a 6/2es pályát, most már az utolsó, 6/6-oson vagyok; hát itt már elég nehéz kisérgetni a fémlabdát. -
#40 a tökéletes játék hogy az ember szétb*ssza az idegeit!!!
30 perces szarakodás után, a roszs kamera állás miatt leestem, és előről kellett kezdeni! ARGH -
Babilon #39 a 6/2-es pályánál a levegőlabdás részt hogy kell megcsinálni? -
xido #38 jól láttam,hogy ez ilyen direkt-hitelkártyás...?...megette a fene,azért kösz..:( -
#37 olyan mint a ballance, letöltöd, crack és mehet!
jah meg még ilyen betűstílust is kell állítgatni, de azt leljebb olvashatod -
xido #36 Kicsit izgatott lettem hirtelen,hogy megláttam ezt a fórumot..hogy a viharba nem láttam ezt a játékot,mikor június végén jelent meg állítólag és Ballance-ot is imádtam és megint újra játszom?...ez itthoni polcokra felkerült már?..sehol nincs a nagy szoftverboltok oldalán sem:(( -
#35 nem kell ujra rakni, én simán felraktam a fontkezelővel és egyből jó lett
tehát biztos hogy műxik -
#34 olvassál már vissza! eddig mindhárom kérdésedre megtaláhattad volna a választ magadtól is. -
#33 oké, köszi, nekem még mindig kriksz-kraksz betűk maradtak! (vagy újra kell tenni a játékot?) -
#32 #14es hozzászólás! -
#31 nem lehet valamit tenni a kriksz-kraksz betűk ellen?
amúgy jó a játék, csak nagyon nehéz irányítani a golyót (anyukámnak akartam, de ez neki így nehéz lesz! :( ) -
#30 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!phazeddl.com -
#29 Valaki írja le pls 1 postba hogy mit hogy s mint kell csinálni. -
#28 hmm, honnan lehet letölteni a gámét? -
#27 Nem tudná valaki fellökni egy rapidshare-re vagy hasonló cuccra ?
Nagyon megköszönném, nekem valamiért nem jön le a hivatalos oldal. -
#26 nah végül beszereztem:D
nagyon jó kis játék, és tetszenek benne a logikai feladványok :P -
#25 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vki feltölthetné valahova mert nekem ez az emule bonyolult :D -
Lyan Kyj #24 ááh, leszedtem, de nem gondoltam volna, h ily brutálisan néz ki! Jó játék amúgy:) -
#23 Köszi, barom vagyok.
:) -
#22 ne csak bemásold!vezérlőpult>>>batütípusok>>>betütípus hozzáadása -
#21 Navazz...
Hiába másoltem be fonts mappába az arialuni-t, krixkraxok maradttak!
Ez mi?? -
#20 rapidról?legörgeted a lap aljára,rákattintasz a free gombra,beírod a kódot és már megy is.limitált,tehá várnod kell majd a köv letöltésig -
#19 Valaki elmagyarázná hogyan van a letöltés? -
#18 Azt tudtátok, hogy az 1980-as évek közepén népszerűvé vált a crack amit a kokainból állítanak elő? -
#17 Én az okosságot nem találom hozzá.
plz
:) -
#16 De ezt a letöltést nem értem... -
#15 ja, és a golyót mégis lehet irányítani egérrel! -
#14 no megvan a megoldás a betű problémára!
http://www.2baksa.net/news/16748/
Innen töltsétek le a font fix file-t(rapidra dob majd át a link). A rar file kicsomagolásához szükséges jelszó: www.2baksa.net
(windows\fonts mappába kell majd belerakni az ARIALUNI betütípust. -
#13 Nálami is ez a probléma (hivatalos trial verzió). -
#12 Érdekes, felraktam a hivatalos oldalról letölthető trial verzió-t, és ugyanugy ezek a jelek jelennek meg a szövegek helyett.
Majd valaki kipróbálhatná, hogy nála is jelentkezik-e, ez a probléma. -
#11 Tudok, de azért a felbontást, meg grafikát, egyéb dolgokat szívesen beállítanám. Nomeg a zenét is kikapcsolnám, meg a menüt is átnézném.
de valamit valamiért.:P
#9-blillel, de valamit az egérrel is lehet, pályabetöltésnél mutatja, de azt sem tudom elolvasni sajnos.
#10-torrenten sehol nem találtam, emule-ról szedtem le.(emule\edonkey p2p topik) -
#10 honnnan?:D -
#9 És a golyót egérrel kell irányítani? -
#8 :\
de attól még tudsz játszani az a lényeg:D -
#7 már megjelent pc-re. x360-ra meg röviesen.
nekem most jött le emule-on, de valszeg a crack miatt minden felirat helyett ilyen titkosírás jelenik meg:
így még beállítani sem tudom.:) -
#6 szerintem már megjelent mert meg lehet venni hivatalos oldalon