S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A freedom exo a legerõsebb páncél a játékban, összességében ennek vannak a legjobb értékei:

PSN ID: Lord_Mortanius
-legelõször a Kordon Hadsereg bázisán lévõ géppuskás éppen ilyennel lövöldöz a toronyból, de sajnos nem tudod felvenni
-legközelebb Limanskból visszafordulva, Sötétvölgyet újra megjárva és itt végérvényesen beállva a Szabadsághoz ... Agropromba átérve a harcok közepette a Szolgálat emberétõl tudtam elvenni a halála után
-végül Limanszkban, a géppuskás ház elfoglalásakor az emeleten
Valószínû van még több lehetõség, de én csak ezekkel találkoztam.
SEVA 4EVER ! 😊
Tudja valaki,h mire lehet felcsatolni az M203-as gránátvetõt és a GP25 "koster"-t ? Az M203 talán az SGI-5k-hoz jó, nekem meg olyan csúzlim nem volt...
Mert nekem nem sikerült semmire ezeket rárakni, akármire is próbáltam. Szerencsére az M203-ba való VOG-25 jó a Thunder-hez is, úgyhogy volt mivel elpuffogtatni...de a GP25 frusztál. Mikre lehet rárakni ezeket, hm ?
Pontosabb, de kicsit kevésbé kezelhetõbb, ami abból adódik,h az Obokan-nal, tudsz rövid sorozatot is beállítani, míg a sima AK csak egyes lövés v. sorozat lövés így elõbb utóbb elrántja a csövet a célról.
Mindenesetre azért érdekes.
Azt meg a Szabadságosok adják ha levered a Szolgálatot ?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nekem a páncélok közül a Bullat és a Seva volt a csúcs megtûzdelve némi hasznos relikviával! A fegyverek közül az FT 200M a GP 37 a Vintar BC és az RP-74 ápgrédelt változata volt a favorit. Príma ötlet volt ez a szerteágazó fegyver és pácél fejlesztési lehetõség! Azt viszont nem értem hogy egyes fejlesztések miért zárják ki egymást ? Ettõl függetlenül le a kalappal, rengeteg játékórát nyújtó kitûnõ játék lett szeréntem.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A képeken nem láttam olyan egetverõ különbséget. Viszont az új "vizes feature" mint ha hiányozna dx9 alatt.
Egyébként ebben a részben is a npc respawn idegesít de halálian. Még ha egy nagyváros lenne de nehogy már ilyen helyen félpercenként tolja az embereket. Nah mind1. 😛
A célszerû menetrend: keleti oldalon megközelíted a bázist (a géppuskás felõl ne próbálkozz, ha visszamész a mocsárba, kinyílik egy északi átjáró, ott menj át kordonba), a sarokban a kerítésen hever egy kidõlt fa, ott átjuthatsz. A ládákon felugrálva átugorhatsz a bázis kerítésén, aztán leszedsz mindenkit (célszerû hangtompítós-szkópos AC96-tal, fejlövéssel). Mindent bepakolsz a tv melletti ládába.
Innen 2 lehetõség van:
1. Raktározol. A ládában hagyod a fegyvereket, csak a lõszert viszed el a kedvenc rejtekhelyedre, aztán ismétled a bázis takarítást. Ez azért jó, mert a fegyverek megmaradnak, késõbb is eladhatod. Ha akarsz haverkodni a banditákkal, akkor célszerû cuccban tárolni a pénzed, így nincs mit ellopniuk. Majd ha meguntad õket, visszajössz és eladsz mindent a mocsárban.
2. Pénzt gyûjtesz fejlesztésekre. Felpakolsz annyi AC96-ot amennyit csak elbírsz, és irány a legközelebbi kijárat a mocsár felé. Ha cipelsére fejleszted a páncélodat, meg van 1-2 súlynövelõ artifactod, simán kiárulhatsz 20-25 ezer pénzt 1 fordulóval. Visszatérés a mocsárból mindig az északi kijáraton legyen, mert a géppuskánál mindig áll valaki, ha kilövöd az embert, másik áll a helyére.
zeoos, hálisten a letöltögetõsmajdfelrakósésletörölgetõs korszakomat már elhagytam, de ismétlés a tudás anyja, átfutok egypár progival a gépen.
Csak, az nekem a fura, hogy régebben már volt ilyen gondom, aztán felraktam vistát, és láss csodát, se híre se hamva a gondoknak, vissza xp, és ugyanúgy... tehát, nemértem 😞
DE ahogy mondani szoktam, próba cseeresznye, és akinek még van ötlete az írjon kérem 😉
Köszöntem szépen szeretettel!
A fáról is leszedtem a cuccot...
A darura felmászva és átugorva az épület "teraszára" (v. belülrõl felkavirnyálva) fel kell jutni teljesen a tetõ részhez, ahol a szomszéd épület tetejére, ami alacsonyabban van, siomán át lehet mászni. Ott kicsit kavirnyálva a cél terület irányába addig mászkálsz a tetõn, mire oda nem érkezel a csarnok tetején, ahhoz a nagy fához. Eleinte próbáltam én is a földön állva elérni, de nem nyert... 😊
Szóval ott a tetõn mentesz egyet, kicsit hátra lépkedsz, aztán ugrassz egyet bele a fa levelei közé (csak reméled,h nem a földre esel, mert nem látni az ágat). Ha jól csináltad, akkor a fa egyik ágán találod magasd, ahol kicsit lentebb már látod a zsákmányt. Na én itt szívtam egyet elõször, mert a nagy igyekezetben, lepottyantam az ágról.... 😄
Szóval továbbra is óvatos mozdulatokkal gugolásban szépen odaaraszoltam és begyûjtöttem a...asszem néhány medikitet. Utána életerõ veszteség nélkül le lehet "csúszni" a fa törzsén, mintha újra akarnád játszani az evolúciót... 😊
Én a Freedomos Fõnök szobájába nyíló nagyobb helységben, a dobozokva felugorva, gugolásból úgy az elsõ emeletrõl csuzsszantam ki az ablakon (gondolom zeoos meg a földszinten valahol). Nekem ott 2 relikvia volt, ill. a félkész épületben a legmagasabb szinten egy széfben egy vadi új TSR (miután metgvettem valakitõl az info-t)
Köszönöm a kimerítõ javaslatokat.
Szeretnélek megnyugtatni,h azért azt nem mondanám,h csak úgy végig rohantam a pályákon. 😊
Azt aláírom,h Limanszk elõtt nem fordultam vissza,h felvegyem a jutalmam ill. a frakció háborúba sem merültem bele jobban annál,h a Szemétdombon kiírtottam a Fosztogatókat, miután felfejlesztettem a SEVA-t náluk, de azért ezen felül csináltam mást is. Pld. mellék küldetések tömkelege.
Louis Cyphe inventoryjában két dolgot láttam csak, ami nekem nem volt meg (pld. zöld gravi relikviából még több is mint neki), a két fegyver a GP 37 és az FL200.
Ebben szívesen várom tõled az ötleteket,h hol található (FL200 már tudom,h visszamenve a Tiszta Ég bázison) de hol van a GP-37?
Csak akkor kapható meg ha a Freedommosokkal kiírtom a Duty bázist?
Ebben segíts plz, mert van mentett állásom Limanszk elõtt...
de amúgy is sok tennivalód lesz ezen a pályán
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Javaslom, hogy mielõtt lemész ebbe a helységbe, a nálad és rajtad lévõ összes cuccot tedd el valahova, vagy csak dobd le egy bokor alá, a pénzedet meg totál költsd el vagy a fal túloldalán lévõ stalkeroknál, vagy ha jó sok van, akkor menj vissza valamelyik bázisra fejleszteni a cuccaidat ... ha hitetlenkednél, akkor csinálj egy mentést mielõtt lemész, hogy végsõ esetben erre az állapotra visszatérhess a játékba (nem a játék érdekességét akartam elvenni, csak én itt akkorát szoptam elsõre, tele voltam pénzzel, tele voltam fegyverrel, nekem senki nem szólt és szépen mindent el is vesztettem ... szóval csak segíteni akartam
ha van idõd, értesz annyira hozzá és ráadásul még tudsz is szerezni megfelelõ tesztprogramokat, akkor vizslasd át a gépedet
ha ez a helyzet, akkor valószínûleg a géped instabil, tele van az agya minden hülyeséggel, a törölgetések magukkal vittek fontos dolgokat is, vagy pont fordítva: egy csomó maradványbaromság garázdálkodik a gépeden
még egyszer hozzáteszem, valójában nem értek hozzá és még egyszer elnézést az ugatásomért
mondhatnám:
-CCleaner
-Avanced Windows Care 2
-Ashampoo Win Optimizer
-vagy csak simán rendszervisszaállítás
-esetleg használj Linux-ot (99%-ban a genyaságok Windowsra készülnek)
de szerintem a legokosabb dolog odafigyelõen használni a számítógépet
bocsámat, hogy szóltam <#law>#law>
két dologra tudok gondolni:
1./ Még csak most értél el ehhez a bázishoz és a parancsnok még lent van az épület bejáratától balra, kint az udvaron lévõ konténerben
2./ Rosszalkodtál picit és érdekességbõl lelövöldöztél pár szabadságit
Elsõre könnyû a válasz, végezd el a kapott feladatot és akkor szaba bejárásod lesz az épületbe
Másik kicsit neccesebb mert ha lövöldöztél, akkor a táborban lévõk közül éppen az ellenségeid lettek, az ajtó bezárult és még a vaskapun keresztül is lövöldöznek rád, ha odamész (pont úgy mint a fosztogatók a szemétdombi raktárnál). Ennek ellenére azért néha kinyílik ám az ajtó, de vannak bent páran akik rögtön megtámadnak, ha odamész. Ilyenkor eleinte nincs fegyvered, majd a harc hevében mégis kapsz esélyt stukker formájában és ha elég kitartóan próbálkozol, akkor még ki is tudsz nyírni mindenkit (akár az egész táborban) ... viszont kereskedõ, javítóember és kocsmáros nem lesz többé ezen a bázison.
Lenne egy kis problémám!Sok helyen kerestem már megoldást de még semmi.
Tehát, Windows Xp alatt valamiért az csinálj a játék( nem csak ez, sajnos szinte az összes), hogy elindítom a telepítést, dööcög, döcög, aztán, egyszercsak megáll, a gép összefossa magát, kattintok egyik ablakra, elõugrik, de nem válaszol, és bármivel ez van, viszont az egérrel bátran játszok fél órát, mert az nem fagy meg, mégis a gép képtelen válaszolni bármire is.
Valakinek ötlet? mi lehet a gond?Megoldás?
azaz találhatsz egy relikviát a hátsó torony környékén
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fdomkrat.nm.ru%2Fclear_sky_faq.htm&hl=en&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en
itt megtalálhatóak a pendrivék és relikviák megtalálásának térképei, plussz van egy két videó a szopatósabb helyekrõl
de ez a cím sem haszontalan
http://stalker.filefront.com/
ezen az oldalon aztán minden van, mi szem-szájnak ingere
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Vigyázz, sugárfertõzött terület !!! Pia és drog nélkül ne menj be!
Ha szembõl nézzük a bázist - középen út (járõrökkel) - jobb oldalon torony (géppuskafészek) - bal oldalon fõépület (mögötte barak-udvaron katonák)
Szóval szembõl haladva a bázisuk felé, menj el a bal oldali területen, az úttal párhuzamosan haladó kerítésig. A kerítés mentén minden gond nélkül (esetleg pár kutya) eljuthatsz a katonai bázis vonaláig. Itt igaz, hogy keresztben is utadat állja egy kerítés, de a saroktól nem messze van egy kidõlt fa, ami beszakítja a hálót és a fa mellett bejuthatsz a bázis mögötti területre.
Innen is két varriáció van, vagy a katonai bázis kökerítésének a végében lévõ tereptárgyakon ugrálsz be és pont a barak végéhez fogsz jutni, de a kerítés és a barak között van egy õr (ha kiszúrnak az gáz).
Jobb tehát (fõleg, ha már van snipered), ha ugyanúgy továbbmész a kerítés mentén egészen a francba, ott megint utadat állja egy pálya szélét képviselõ és már nem átjárható másik kerítés, ott mát nyugodtan elmehesz keresztben az útig (senki nem fog észrevenni) ... errõl a területrõl szépen lelehet szedegetni a katonákat (jó fegyver kell hozzá ilyen távolságból és vigyázz, mert a rejtekadó fák környékén vannak anomáliák)