S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sz'tem hasonló a befejezés mint egyes akció filmeké: a fõhõs haldoklik és lefolyik gondolataiban az egész történés.A reaktor szétesik és onnan folyt.az elsõ kiadás.
"Nem csoda..." inkább az a dühítõ,hogy mi is Eu tagállam vagyunk,de ha megnézed a lengyel orosz szlovák nyelv szinte minden progiban és felhasználói könyvben megtalálható,de a magyar szinte sosem.Ez a dühítõ!<#falbav> Ezért jogos a magyarítás "követelése".
Nekem is van konzolom,meg még sok egyéb...ezt a véleményed nem osztom.<#shakehead>
Nem csoda, tekintve hogy csökken az átlag játékosok iq-ja. Régen még elrohant szótárért az ember ha nem értett valamit, ma meg már meg se jelent a game, és máris 1. kérdés: "van már magyarosítás?". A konzol a gyõzike són felnõtt "gémerek" szintjéhez igazodik. De vannak sokan akiknek ez elég kevés, ezek játszanak pc-n.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Miért, minek kéne történnie? Az 1. rész a 2. folytatása, muszáj ahhoz igazodni.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

No átmentem,de a fosztogatók ugyan úgy pirosak.<#merges3>Ekkor mi van? <#guluszem1>

Hát a .0007-esnek orosz oldalakon már van crack-je.
De nem csoda,hogy fogy a pc-re kiadott játékok száma,a konzoloké meg nõ.~7000-et ki lehet bírni.<#wink>
Hecker007
a két legutóbbihoz én eddig még nem találtam...
pedig a dx10.1 érdekelne

hol???????
koschwarz
persze, persze...<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nyugodt lehetsz, a legutóbbi patcheknek van crackelt változata. Igazság szerint alig telik el 24 óra a patch megjelenéstõl, és máris van crack hozzá, ez mindíg így van. Úgyhogy a warezmatyis elgondolásod már megint nem jött be. <#levele>

lacinkacinka89
Egyetértek bgabor-ral! Tényleg szar a játék vége!! Strelok áll egy helyben mint egy kalap szar, szétlövöm azt a cuccost körülötte és vége a játéknak! :S

koschwarz
szerintem a jelenlegi patchekkel teljesen korrektül játszható. ja, hogy a warez-hez nincs meg a legutóbbi peccsek crackelt változata???....<#ravasz1>

az eredetivel az elejétõl fogva nem voltak olyan gondok, mint a warezmatyik játékában...<#nezze>

Ez a te véleményed. Én pl teljesen másként látom a dolgot. <#eljen><#eljen><#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Elég bugos még. Legalább fél év még, mire patchekkel nyugati színvonalú állapotba hozzák. És eszedbe ne jusson pénzt kiadni rá.

Azért mekkora egy szar a játék vége. Ez a lõj sztelokra, miközben nincs is sehol. Közbe meg ismételgeti a gép. Ellenségek teleportálnak a hátad mögé, melléd. Gránátokat hajítanak közvetlenül a lábad alá, még akkor is amikor fizikai lehetetlenség(mert teljes takarásban vagy).

Szóval sikerült megint elcseszni a cuccot, a limanszki híd után egy kalap trágya a játék. <#levele>

Apus
én ismerõstöl kaptam ajándékba a gyûjtõit. nagyon jó a tatyó, de nem éri meg a +5000-et. Vállra se lehet venni, legfeljebb övre lehetne akasztani, de ahhoz meg túl nagy. Viszont az art book az szép hozzá, meg nekem bejött a felvarró és a frakciómatricák is.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

"Extra kiadás katonai táskába csomagolva."
Ha neked megéri,hogy +5000et kiadsz egy tazsiért,akkor vedd meg.De a feléért kapsz a nyugati aluljáróba hasonlót.

Gyûjtõi kiadás<#vigyor4>
FragStaR
Ja én is így vagyok vele, hogy nem mertem megvenni amíg ilyen bugos. De sztem nem véletlen ilyen az alapgame direkt azért hogy letöltöd játszol vele látod milyen zsír de a sok bug miatt játszhatatlan elvesznek a mentésied akad stb.. és kénytelen vagy megvenni 😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

<#falbav> Elõször jelentkezz be majd ezután katt a warez ügyekre és úgy talán be fog jönni.... LOOol <#idiota> <#lama>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Apus
<#integet2>

ui: nálam simán mûködik a link.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

húha de sok itt az okos... aki ezt írta arra nincs szavam. kattincs már rá a warez ügyekhez ide katt feliratra te nagyonfelnött. ha neked behoz valamilyen oldalt akkor te egy zseni vagy. page not found. fordítsd le... na ebbe a topicba se jövök többet... apus és vasziszdasz....... pffffffffff sajnos ez ma Magyarország...... az okoskodás az megy............na pá
Kössz! <#eljen>
Ne <#ejnye1> várj,felrakod az össz.javitást és jó.Vedd meg!
herczeg
hi
ki akarom majd próbálni ezt a gamet, de eddig vártam mert sko helyen olvastam hogy iszonyat bugos. szóval így pár parch után mi a helyzet játsztható vagy inkább várjak még?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Üdv mindenkinek!

Agropomnál járok (pontosabban a csatornarendszerben)és az lenne a kérdésem hogy mit kell csinálni annál a résznél amikor egy teremben (aminek mindkét ajtaja zárva van) nagy sugárzás van, és mindenféle szellem alakok támadnak rám, akiket egy láthatatlan lény irányít. Irtom õket folyamatosan de nem történik semmi, ráadásul az életem is megy lefelé (gondolom ide azért nem árt egy spéci ruha sem).

THX!

mielõtt elõször átlépsz a kordonból a szemétdombra, figyeled az átjárót, ha a stalkerek ellenõrzik mindkét oldalt akkor simán átmész.

Aztán be a gyárcsarnokba ( fosztogatók sárgák ) ott van kereskedõ, csapos, mérnök stb )

Ha a fosztogatók ellenõrzik az átjárót, leszólítanak, kirabolnak ( csak a pénzt veszik el ) és tovább engednek.

Vagy mikor leszólítanak, elfutsz csak arra vigyázz, hogy SOHA ne lõjj bele egyetlen fosztogatóba se.

Ha pirosra váltanak akkor cumi, tölt régebbi állást.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Helló elsõ kérdésem az lenne hogy szerintetek a szolgálat vagy a szabadság a jobb csapat? Én most a szabadsággal vagyok egy ideje, de kevesebb lehetöség van nálluk mint a szolgálatnál és a szabadság bázis fekvése is roszabb mint a szolgálaté. Szerintetek melyik a jobb?
2. kérdésem: Nektek milyen fokozaton és kb milyen géppel fut a játék?
Kösz by: Loki Ferrais
<#nyes>Köszi!
Ahogy kiveszem írásodból,ha olyat látok,hogy segíteni kell nekik,akkor lesznek páran akik barátokká "válnak".No ez nem tiszta:hol a kereskedõjük?

<#wow3>
solo
Megéri 12k ért megvennia gyûjtõi csomagot?
Tegnap láttam egy rakattal😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

A szeméttombonn megtámadta fosztogatókatr disznócsapat, segítettem legyilkoltam párat, adtak jutalnmat fel is vettem utána válaltam nerkik máég 1 munkát is. Néha támadnak, néha nem, de már van 1 egység barát köztük, mondjuk én eddig független voltam. kereskedfõjuk a vasuti telepen vagy minek nevezzem van bent, van mûszerészül is.

még mindig nej tudok felmászni, 29 kg ra levittem felszerelésem

...és azt ,hogy csinálod,hogy nem balhézol össze velük?Ahogy meglátnak lõnek mint állat.Meg hun van a kereskedõjük?<#conf><#fejvakaras><#nemtudom>
a fekete pendriveokat a ( szûrõrendszer stb ) a fosztogató technikusnak kell, ha még nem balhéztál össze velük

kösz a választ. újabb kérdés: semleges vagyok szemétdombon megvan minden flash meghajtó, de nem kapom meg a feladatot megszerzésükre. Nem a mûszerésztõl kapom a feladatot, vagy be kel hozzájuk álln? amit nem akarok.

kevés cuccal ugrálsz felfele ( 30 kg alatt )

Hogy tudok fára mászni? Szükség lett volna rá már pársdzor.

köszi 😊

Levegyev ott áll a torony tövében, a mikrobusz mellett. ( miután kiszabadítottad a zsoldosokat az anomáliából )

Felküld a toronyba, hogy fedezd a zsoldosokat ( túlpart jobboldalt ) míg leeresztik a hidat.

Idõnként jön egy lövész a szemközti domboldalon, azokat is le kell szedni.

Mikor leér a híd, akkor tudsz átmenni.

Ha a feladatod, hogy találkozz Lebegyevvel, és nincs ott akkor sztem bug, vagy valamit elkúrtál.

bajgunar
Kösz fater!
Apus
azt marokkal kell 😄
különbenmeg ha tudná valaki a választ a kérdésedre, gondolom beírja.
De én is beírom, hogy ne érezd magad elhanyagolva: fogalmam sincs.

bajgunar
Kössz a rengeteg választ!!
Ennyit ne gépeljetek, mert elkopik az ujjatok!!!
Aztán nem lesz mivel recsizni!
Csumi
w77d
a kis szám az az, hogy hány ember van a közeledben....
a fõküldirõl pedig annyit, hogy én mindíg utoljára hagytam õket

a minimap jobbalsó sarkában lévõ szám mit jelent?
Ha kordonban a fõküldetést halogatom, elõbb pénzgyûjtés miatt melléküldiket csinálok, nem gond?

koschwarz
gondolom az inkább ilyen béta patch lehetett<#fejvakaras>

koschwarz

koschwarz
ez is b+<#hehe>

koschwarz
ez kemény...<#hehe>

A gyári, te looser!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Segítsetek!!!!64bit-es Vistán melyik verzió indul el?????
bajgunar
Hogy jutok át a hídon a vörös erdõben?
Találkoznom kell lebegyevvel, de csak világit a piros jel, és nincs ott senki. Megy ellenség lett a szolgálat, oda hogy tudok visszajutni, abba a frakcióba??
Te még csak szeretnél 10 lenni. Komolyan azt gondoltad hogy valaki majd odaadja neked a pénzért vett serialjat? Hol élsz te? Ha meg warez kell, ott a link a banner alatt, ott kuncsorogjál!