S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem csoda..." inkább az a dühítõ,hogy mi is Eu tagállam vagyunk,de ha megnézed a lengyel orosz szlovák nyelv szinte minden progiban és felhasználói könyvben megtalálható,de a magyar szinte sosem.Ez a dühítõ!<#falbav>#falbav> Ezért jogos a magyarítás "követelése".
Nekem is van konzolom,meg még sok egyéb...ezt a véleményed nem osztom.<#shakehead>#shakehead>
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Hát a .0007-esnek orosz oldalakon már van crack-je.
De nem csoda,hogy fogy a pc-re kiadott játékok száma,a konzoloké meg nõ.~7000-et ki lehet bírni.<#wink>#wink>
az eredetivel az elejétõl fogva nem voltak olyan gondok, mint a warezmatyik játékában...<#nezze>#nezze>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Szóval sikerült megint elcseszni a cuccot, a limanszki híd után egy kalap trágya a játék. <#levele>#levele>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ha neked megéri,hogy +5000et kiadsz egy tazsiért,akkor vedd meg.De a feléért kapsz a nyugati aluljáróba hasonlót.
Gyûjtõi kiadás<#vigyor4>#vigyor4>
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ui: nálam simán mûködik a link.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
ki akarom majd próbálni ezt a gamet, de eddig vártam mert sko helyen olvastam hogy iszonyat bugos. szóval így pár parch után mi a helyzet játsztható vagy inkább várjak még?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Agropomnál járok (pontosabban a csatornarendszerben)és az lenne a kérdésem hogy mit kell csinálni annál a résznél amikor egy teremben (aminek mindkét ajtaja zárva van) nagy sugárzás van, és mindenféle szellem alakok támadnak rám, akiket egy láthatatlan lény irányít. Irtom õket folyamatosan de nem történik semmi, ráadásul az életem is megy lefelé (gondolom ide azért nem árt egy spéci ruha sem).
THX!
Aztán be a gyárcsarnokba ( fosztogatók sárgák ) ott van kereskedõ, csapos, mérnök stb )
Ha a fosztogatók ellenõrzik az átjárót, leszólítanak, kirabolnak ( csak a pénzt veszik el ) és tovább engednek.
Vagy mikor leszólítanak, elfutsz csak arra vigyázz, hogy SOHA ne lõjj bele egyetlen fosztogatóba se.
Ha pirosra váltanak akkor cumi, tölt régebbi állást.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2. kérdésem: Nektek milyen fokozaton és kb milyen géppel fut a játék?
Kösz by: Loki Ferrais
Ahogy kiveszem írásodból,ha olyat látok,hogy segíteni kell nekik,akkor lesznek páran akik barátokká "válnak".No ez nem tiszta:hol a kereskedõjük?
<#wow3>#wow3>
Tegnap láttam egy rakattal😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Felküld a toronyba, hogy fedezd a zsoldosokat ( túlpart jobboldalt ) míg leeresztik a hidat.
Idõnként jön egy lövész a szemközti domboldalon, azokat is le kell szedni.
Mikor leér a híd, akkor tudsz átmenni.
Ha a feladatod, hogy találkozz Lebegyevvel, és nincs ott akkor sztem bug, vagy valamit elkúrtál.
különbenmeg ha tudná valaki a választ a kérdésedre, gondolom beírja.
De én is beírom, hogy ne érezd magad elhanyagolva: fogalmam sincs.
Ennyit ne gépeljetek, mert elkopik az ujjatok!!!
Aztán nem lesz mivel recsizni!
Csumi
a fõküldirõl pedig annyit, hogy én mindíg utoljára hagytam õket
Ha kordonban a fõküldetést halogatom, elõbb pénzgyûjtés miatt melléküldiket csinálok, nem gond?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Találkoznom kell lebegyevvel, de csak világit a piros jel, és nincs ott senki. Megy ellenség lett a szolgálat, oda hogy tudok visszajutni, abba a frakcióba??