S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ittvan nagyban remelem nem tul nagyban...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
itt jarok es nem tudok tovabbjutni, kerlek vki segitsen
Haverom írta (4870-es atija van) hogy dx10 modba 1.5.07-el kifagy a töltésnél.
Na akkor jól sikerült ez is<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
...nem lehet bekapcsolni,de nem fagy.Max.-on (Vista)nagyon jó a grafika.
Ja és igen, szebb is és gyorsabb is a játék.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Mert másik topikban ezt írták: "dx10 helyett elvileg dx10.1 van a játékban és ha a vga-d nem támogatja a 10.1-et akkor kifagyhat elvileg"
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Viszont mindenki más utál... <#szomoru1>#szomoru1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tweak
"Ha minimum 38xx-es vagy 88xx-as Vga-d van és szeretnéd kicsit szebbnek, gyorsabbnak látni Clear Sky-od, akkor ez a mod neked való. Továbbfejlesztett világítást és optimalizáltabb játékot ígér szintén igényesebb Blur effekttel megspékelve. A mod csak DX9-ben volt tesztelve, így a készítõ a DX10 alatt nem garantalája a 100%-os kompatiblitást."
[merlinw.org]
"COD4"? Erre is több javitást van...stb.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én például könyveket is gyûjtõk.<#wave>#wave>
Köszönöm a segítséget! Nos a hullánál én is néztem, de nála semmi se volt...így hát kutattam a kunyhót, a tetejét, az alját, mindent...
De akkor valszeg bug volt!
Köszi szépen!
azt is belátom, hogy egy mai magyar felhasználót nehéz lenne egy tengerentúli "vérpistikével" összehasonlítani
és a számítástechnika napi rohanó fejlõdését is nehéz naprakészen követni, hiszen alig egy éve jött ki az nvidia 8ezres sorozata, az elmúlt idõben már rég elhagytuk a 9000-es szériát is és már jócskán egy új generáció csiklandozza sokunk vágyálmait, az új generációs 200-as széria
de legalább van miért spórolni és újabb célokat kitûzni a folyamatos fejlõdés oltárán
inkább ilyenek megvalósítására kellene áldozni sok-sok fiatalnak, mint a bulizásra, drogra és divatozásra
ha szívedre teszed a kezed, nnagy valószínûséggel be kell ismerned, hogy nem rendelkezel naprakész konfigurációval és mint ilyen, nehéz is lenne egy mai technikai megoldást a régmúlt hardwerein röccenésmentesen futtatni
szerencsémre (elég fanatikus vagyok) én egy mai elvárásoknak megfelelõ géppel rendelkezem és bevallom nekem egyáltalán nem voltak problémáim a játékkal soha
olvastam én itt sokszor, hogy bug így, meg bug úgy, de valójában a 4-es javítástól én már nem találkoztam "oroszlánhibákkal" ... addig sem volt semmi említésreméltó
próbálj meg egy mai felsõkategóriás vason lefuttatni egy ilyen játékot és rájössz, hogy nem a játékkal és annak készítõinek hozzáértésében van a hiba
a szenvedély, az szenvedély ... nem több és nem kevesebb
nehéz megérteni, de illik elfogadni ... mindenesetre nem helyes megszólni
tudod (?!) : "kinek a pap, kinek a papné"
megjelenés után, a visszajelzésekbõl és azok felhasználásából tudják csak egyre tökéletesebbé tenni a terméket (és azt hiszem ez így tökre elfogadható)
amúgy sem programot veszünk, csak jogot a felhasználásra !!!
ha kimész a stalkertábor hátsó kijáratán, onnan picit jobbra a dombon túl van egy mocsár ... a mocsár túloldalán van egy cölöpökön álló viskó ... a viskóban fekszik egy hulla ... a hullánál találod a pda-t
(mondjuk velem elõfordult, hogy kicsit változott a láda tartalma ha sokkal késõbb mentem vissza, de lényegében ott maradtak a cuccok)
legjobban a bolhapiac mögötti lejárót tudod eredményesen raktározásra használni -tudod, ahol felrobbantál- (nekem ott minden megmaradt, ha becsuktam az ajtót)
ha viszont kereskedésre szeretnél a teherbírásod többszörösét elvinni egyszerre, akkor hord oda a kísérõember lábához, állj úgy hogy az össze cuccot feltudd venni, de az emberhez is odatudjál fordulni beszélni, majd szedd össze az összes holmit és vitesd át magad a megfelelõ helyre ... ott megint dobj el minden túlsúlyt és pár fordulóval (már táboron belül) eltudsz adni mindent
-sötétvölgy/gyárépület
-agroprom/stalkerbázis
-kordon/stalkerbázis mögötti terület
.....ezeken a helyszíneken a környezet adta lehetõségeket kell kihasználni, vagy a háztetõrõl átugrani, vagy a csõvezetékrõl megközelíteni, végül a domboldalról feljutni a faágra
(többre nem emlékszem)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Rejtekhely van a fán, de nem érdekes annyira, meg bosszant nem tudok felmenni mikor nyilván fel lehet rá mászni.
Köszönöm madmanicnak a választ.
nem mindre, csak aminek ferdén áll a törzse.. nekifutsz, jo nagyot ugrasz és nyomod az elöre gombot+ugrás, miközben felfele nézel
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Danke!
Nagyon kevés a tökéletes progi.És ez csak akkor derül ki ha a "nép" játszik vele.De ha mindenki azért nem venné meg mert úgyis "bug"-os akkor már nem tudnál játszani semmivel.
Ezért van-sajnos-most már fölényben a konzol.Szerinted a "Condemned 2"-öt miért nem adta ki pöcöre a Sega?
Azt meg sok helyen hallani micsoda tehetségesek vagyunk,erre mindenki sûrûn bólogat,viszont mikor kijött a "Crysis"kiegészítõ lemeze,vajon mindenki aki letöltötte értékelte,hogy ezt magyar srácok csinálták? <#rinya>#rinya>
egyébként úgytûnik ezt max letöltöm, ha valamiért pénzt adok ki az a Fallout 3 lesz
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!