S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lacinkacinka89
Hi all! A szabadság bázisán vettem a csapostol egy infot miszerint egy táska ott van a benzinkut után egy fán! Azt hogy a francba kell megszerezni?????? Én ugráltam mint ha hülye de semmi:S Aki tud segiteni az irjon pls !!! Köszi!!

ittvan nagyban remelem nem tul nagyban...
De ezen meg nem látunk semmit.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

1024*768ban jatszom de ide feltolteni csak ekkoraba tudtam a meret korlat maitt.
Azon van ilyen hatalmas felbontás.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

miert jatszanam nintendon?
Nintendon játszod?

itt jarok es nem tudok tovabbjutni, kerlek vki segitsen
User error! 4870x2-m van és nem fagy ki.

Az driver hiba lesz.Nekem tökéletesen megy és minden fullra van állítva .(vagy másik progival akad össze)<#nemtudom>
grebber
Jó lett ez a patch lol.
Haverom írta (4870-es atija van) hogy dx10 modba 1.5.07-el kifagy a töltésnél.
Na akkor jól sikerült ez is<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Csak az új ATI kártyákba rakták bele.Az Nvidia a DX11-re"gyúr"(?).
...nem lehet bekapcsolni,de nem fagy.Max.-on (Vista)nagyon jó a grafika.
Limanszk elõtt hol lehet FT200M-hez jutni?

Neked ez lényegtelen, mivel a kártyád nem ismeri így valószinûleg be sem tudod kapcsolni, ha mégis be tudnád kapcsolni akkor meg így jártál.<#hehe>
Ja és igen, szebb is és gyorsabb is a játék.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

grebber
1.5.07-es patchet probálta valaki gyorsabb lett a game változott valami?
Mert másik topikban ezt írták: "dx10 helyett elvileg dx10.1 van a játékban és ha a vga-d nem támogatja a 10.1-et akkor kifagyhat elvileg"

Katt arra a linkre amit alant beraktam.Minden van ott.

van Worldwide 1.5.07? linket please

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Mi nem! <#love11><#law>
beálltam a fosztogatókhoz, a szabadságon át lehet kilépni? Csak azok zöldek..

Viszont mindenki más utál... <#szomoru1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

<#eljen><#eljen><#eljen><#papakacsint>
Kezdéskor Tiszta égbolt csapattag vagy, ha átmész kordonba rögtön nem leszel tag náluk.

Itt pedig van egy rakat:

modok
MerlinW
Bocs, ha már volt:

Tweak

"Ha minimum 38xx-es vagy 88xx-as Vga-d van és szeretnéd kicsit szebbnek, gyorsabbnak látni Clear Sky-od, akkor ez a mod neked való. Továbbfejlesztett világítást és optimalizáltabb játékot ígér szintén igényesebb Blur effekttel megspékelve. A mod csak DX9-ben volt tesztelve, így a készítõ a DX10 alatt nem garantalája a 100%-os kompatiblitást."

[merlinw.org]

Akkor gondolom megvetted a "Bioshock" játékot,csak 1 javitás jött ki rá,de abba is inkább új dolgokat raktak.
"COD4"? Erre is több javitást van...stb.<#fejvakaras>
Kössz! Bár az elején kénytelen vagy beállni a "Tiszta bázis" csapatba...nem? <#rolleyes>
Távol áll tõlem,hogy megszóljalak,ez szimplán az én véleményem. <#worship>
Én például könyveket is gyûjtõk.<#wave>
sziasztok. segitseget szeretnek kerni, benn vagyok mar chernobylban, strelok pszihonikus vedelmet kene megsemmisitenem de nem jutok tovabb egy reszen. ottvagyok hogy nehany kisebb epulet koze lemasztam a tetorol, de kerites veszi korbe mindenhol es nem tudok tovabb menni. legyszi segitsetek 😊 elore is koszi!
zeoos!
Köszönöm a segítséget! Nos a hullánál én is néztem, de nála semmi se volt...így hát kutattam a kunyhót, a tetejét, az alját, mindent...
De akkor valszeg bug volt!
Köszi szépen!
Hmm lehet én írtam rosszul nem grafikáról beszéltem hanem bug/hiba remélem így érted semmi köze a 2nek egymáshoz. Fõleg amikor megjelent A Stalker ház az kész volt, nem kevés hiba volt benne. Nah mind1, azért jó játék.

persze belátom: a játékosok túlnyomó része még leginkább tanuló, így a szülõk pénztárcájának lehetõségei elég szigorú határt szabnak a vágyaknak
azt is belátom, hogy egy mai magyar felhasználót nehéz lenne egy tengerentúli "vérpistikével" összehasonlítani
és a számítástechnika napi rohanó fejlõdését is nehéz naprakészen követni, hiszen alig egy éve jött ki az nvidia 8ezres sorozata, az elmúlt idõben már rég elhagytuk a 9000-es szériát is és már jócskán egy új generáció csiklandozza sokunk vágyálmait, az új generációs 200-as széria
de legalább van miért spórolni és újabb célokat kitûzni a folyamatos fejlõdés oltárán

inkább ilyenek megvalósítására kellene áldozni sok-sok fiatalnak, mint a bulizásra, drogra és divatozásra
hidd el kellõképen letesztelték és az is valószínû, hogy nálunk (átlagos felhasználók) sokkal okosabb emberek készítették el

ha szívedre teszed a kezed, nnagy valószínûséggel be kell ismerned, hogy nem rendelkezel naprakész konfigurációval és mint ilyen, nehéz is lenne egy mai technikai megoldást a régmúlt hardwerein röccenésmentesen futtatni

szerencsémre (elég fanatikus vagyok) én egy mai elvárásoknak megfelelõ géppel rendelkezem és bevallom nekem egyáltalán nem voltak problémáim a játékkal soha

olvastam én itt sokszor, hogy bug így, meg bug úgy, de valójában a 4-es javítástól én már nem találkoztam "oroszlánhibákkal" ... addig sem volt semmi említésreméltó

próbálj meg egy mai felsõkategóriás vason lefuttatni egy ilyen játékot és rájössz, hogy nem a játékkal és annak készítõinek hozzáértésében van a hiba
a gyûjtõi szenvedélynek nem az ár szolgál alapjául (hol éri meg páldául egy ritka bélyegért, vagy egy ritkaságszámba menõ mûkincsért vagyonokat fizetni?)
a szenvedély, az szenvedély ... nem több és nem kevesebb
nehéz megérteni, de illik elfogadni ... mindenesetre nem helyes megszólni

tudod (?!) : "kinek a pap, kinek a papné"
Nincs tökéletes de a Stalkernél mind a 2 rész azért elég bugos volt amikor kijött. És nem kis bugok hanem 1-2 elég komoly. Nem azt mondom hogy legyen tökéletes de ilyen bugok csak alig tesztelt játékban lehet.

talán igazad van az általános nyelvismeret dolgában, de a magyarországon megjelenõ és kereskedelemben pénzért vásárolható temékek esetén igen is joggal elvárható, hogy magyar nyelvezetûek legyenek és ez inkább etikai, mint intelligencia kérdése
tökéletes programkészítés azért nem lehetséges a kiadás pillanatában, mert a világ össze felhasználójának a rendszeréhez és egyedi konfigurációjához lehetettlenség lenne optimalizálni a dolgot

megjelenés után, a visszajelzésekbõl és azok felhasználásából tudják csak egyre tökéletesebbé tenni a terméket (és azt hiszem ez így tökre elfogadható)

amúgy sem programot veszünk, csak jogot a felhasználásra !!!
kristófka!
ha kimész a stalkertábor hátsó kijáratán, onnan picit jobbra a dombon túl van egy mocsár ... a mocsár túloldalán van egy cölöpökön álló viskó ... a viskóban fekszik egy hulla ... a hullánál találod a pda-t
minden rejtekhelyet nagy biztonsággal lehet használni, sõt odébbcipeléshez akár egy döglött kutyát is kitömhetsz
(mondjuk velem elõfordult, hogy kicsit változott a láda tartalma ha sokkal késõbb mentem vissza, de lényegében ott maradtak a cuccok)
legjobban a bolhapiac mögötti lejárót tudod eredményesen raktározásra használni -tudod, ahol felrobbantál- (nekem ott minden megmaradt, ha becsuktam az ajtót)
ha viszont kereskedésre szeretnél a teherbírásod többszörösét elvinni egyszerre, akkor hord oda a kísérõember lábához, állj úgy hogy az össze cuccot feltudd venni, de az emberhez is odatudjál fordulni beszélni, majd szedd össze az összes holmit és vitesd át magad a megfelelõ helyre ... ott megint dobj el minden túlsúlyt és pár fordulóval (már táboron belül) eltudsz adni mindent
én csak Agroprom-nál, a "szolgálat" bázisának bejáratához közel tudok 1db felmászós fa-dolgot, a többi pályán:
-sötétvölgy/gyárépület
-agroprom/stalkerbázis
-kordon/stalkerbázis mögötti terület
.....ezeken a helyszíneken a környezet adta lehetõségeket kell kihasználni, vagy a háztetõrõl átugrani, vagy a csõvezetékrõl megközelíteni, végül a domboldalról feljutni a faágra
(többre nem emlékszem)
Tök8 hogy hova nézel, vagy jó helyre ugrasz vagy nem.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

A felszerelést 100% biztonságban hol lehet tartani, rejtekhelyben? széfben? és melyik pályán, vagy mendegy melyiken teszem el késõbbre.

Rejtekhely van a fán, de nem érdekes annyira, meg bosszant nem tudok felmenni mikor nyilván fel lehet rá mászni.
Köszönöm madmanicnak a választ.

van amokor a relytekhely fán van..

pedig fel lehet menni.

nem mindre, csak aminek ferdén áll a törzse.. nekifutsz, jo nagyot ugrasz és nyomod az elöre gombot+ugrás, miközben felfele nézel

grebber
Ez nem tarzanszimulátor.Mit akarsz a fákon diót szedni vagy mi?Már elég régóta írod ezt.

Valaki mászott már fára? Én ezekre a vastag törzsû fákra nem tudok sehogy felmászni, csak a ruha és relikviák vannak nálam 23 kg, már próbálétam ruha nélkül is. és nem megy sehogyan, SOS valaki. Lehet nagyon buta vok, de nem megy sehpgy sem.

Szerintem csak akkor tudsz fosztogatokkkal jó kapcsolatban lenni, ha fühggetlenként mensz hozzájuk, és elsõ dolgod a bossnál segítség felajánlás legyen, ettõl kezdve sztem sima ügy. Én így csináltam.

herczeg
hát én pl szeretem ha egy játék nem csak jó de össze is van rakva rendesen. kocsit se veszek olyat aminek a kereke kiesik a kanyarba meg játékból se veszek bugosat. majd ha nem bowli szart (itt most a programhibákról beszélek nem arról hogy jó játék e egyébként) akarnak rámsózni befáradok a boltba és megveszem

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

bent a kunyhóban a halottnál

Valaki ha megtudná mondani hogy hol van a remete által kért PDA a kunyhóban a mocsár mellet azsokat segítene...
Danke!
<#nevetes1>Nézd meg az arányt,hány játékot adtak ki amihez NEM kellett frissítés és hányat amihez folyamatosan jöttek/jönnek ki a javítások.Az utóbbi verzió nyert.
Nagyon kevés a tökéletes progi.És ez csak akkor derül ki ha a "nép" játszik vele.De ha mindenki azért nem venné meg mert úgyis "bug"-os akkor már nem tudnál játszani semmivel.
Ezért van-sajnos-most már fölényben a konzol.Szerinted a "Condemned 2"-öt miért nem adta ki pöcöre a Sega?
Azt meg sok helyen hallani micsoda tehetségesek vagyunk,erre mindenki sûrûn bólogat,viszont mikor kijött a "Crysis"kiegészítõ lemeze,vajon mindenki aki letöltötte értékelte,hogy ezt magyar srácok csinálták? <#rinya>
herczeg
bugos ezért megveszed? csak én látok hibát ebben az összefüggésben? vagy szövegértésbõl eggyes, leülhetek? pedig háromszor elolvastam a mondatot becsszó.

egyébként úgytûnik ezt max letöltöm, ha valamiért pénzt adok ki az a Fallout 3 lesz

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!