S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nálam sem volt... úgy látszik ez gépfüggõ...

nemtudom milyen bugokról beszéltek nekem nem eredeti a játék és mégsincsen semilyen bug !!!!!
bajgunar
Állati furcsa!!!
Találjam meg a fejlesztéseket, van nállam vagy 8 pendrive, egyik se kell egyiknek se!! Akkor??? kinek adjam oda?? PFf
Vegyem fel a jutalmat, szabadségi bázison, meg szerezzem meg a fejlesztést, ellenben a szabadságiak ellenségek, közelükbe se tudok menni. LooL, De jelzi h menjek oda!!!
Beszéljek LEBEGYEVVEL, odamegyek a hídhoz, sehol senki!!!!
De még csak azok a gyikok se, akik elötte ott voltak, és legyaktunk mindenkit a tuloldalon is. Érdekes! Elszivárogtak? vagy mi?
Nem fogom elölröl kezdeni, vagy 20 mentéssel visszábról, mert tele vagyok cuccal, felszedtem egy csomo olyan artifact-ot, amiket nagyon nehezen tudtam, van zsír fegyverem, ruhám, sok pénzem, nem fogom ujra elkezdeni.
Elegem lett, töröltem az egész GAME-t, mentéseket is, még a regedit-böl is minden stalkerrel kapcsolatos bejegyzést kipucoltam, patch-eket is.
Ez a legutolso is elég gyér lett élsimitással is gyorsabb volt a 1005-ös, mint ez élsimitás nélkül, nah meg vagy 2x addig tölt ezzel a patch-el.
Nah mind egy, kicsit felbaszott agyilag, hogy ekkora tré ez a game.
CSACSA
w77d
ez állati furcsa, mert én egyetlen buggal sem találkoztam, pedig mingyá a végén vagyok a játéknak....

bajgunar
Nah akkor MOST lett tele a faszom ezzel a szájbabaszott tetves BUG-al teli ótvar faszom csaló játékkal!!!!!!
Meg se fordulok, ujbol megjelennek a cigok a pályán.
Eltünnek dolgok, nincs ott akivel beszélni kéne, nem lehet kinyitni az ajtót, pedig be kéne menni, kibaszott nem lehet megtalálni azokat a fos PDA-kat se.
és nem vagyok egy atom lama, nem ma kezdtem játszani, a pálya utolsó sarkát is belyártam, sehol semmi, senki.
Kösz az eddigi segitsségeket, részemröl elásta magát ez a játék!!!
És az összes többi is, amit ez a készítö ad ki.
BB
ha az a feladat h találkozz lebegyevvel a hídnál és ninc sott, az valszínû bug..

tölts vissza régebbi állást

a kisbusz mellett kellene állnia a torony mellett

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én is csak azért, mert rendszeresen visszajárok a mocsárba, aztán meglepõdtem honnan van ft200-am. 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

bajgunar
Kössz hogy elmondjátok, segítetek!!!
Hogy a pöcsbe engedem le a hidat??????
Nincs ott lebedev, meg senki se.
Mi a faszom van ezzel a retkes bug-bol felépült játékkal.
Nem hiszem el, hogy ennyi kibaszott bug legyen egy ekkora game-be!!
Wolfeinstein 3D jobb volt esküszöm.
bazz negyedszer tolom és nem tudtam <#idiota>

A limanszki híd leengedéséért kapsz 50 ropit + FT200M-et a mocsárban.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

azt az 50 k t miért és ki adja?

bajgunar
És hogy engedem le???
PLS help !!!!!
Lebegyev akkor jön oda ha leengedted a hidat. Ha eltûnt, akkor már továbbment limanszkba, menj utána!

Bugos a játék. Nekem már 2 frakcióval rohadt le küldetés közben. És számtalan olyan mellékküldetésem van ami szintén, pl. sóderbánya elfoglalása, sehol semmi mutáns, mégsincs vége, szemétdombon a barikádokat kéne elfoglalni a semmitõl, persze az se ér véget soha. Csak mák kérdése sikerül-e vagy se.

w77d
gravitáció relikviát és kitartás relikviát hol lehet találni??

bajgunar
Limanszki hídnál nekem nincs ott lebedev!!!!
Ez bug vagy mi a gyík???
kb felelnyni cuccom már van nekem is, és háát k**vára nem akarom régebi mentéstöl kezdeni.
Nincs valami cucc, ami odateszi lebedevet??
Csumi
Sziasztok!
hogy lehet kiírtani a fosztogatókat végérvényesen? Mert nekem mindig újrateremtõdnek... Visszamentem a Tiszta égbolt bázisára az 50'000-ért, aztán beléptem a Stalkerokhoz, ahol már csak kizárólag annyi feladatom maradt, hogy elfoglaljam a raktárépületet, amit el is végeztem... jöttek is Stalkerek, csak azok megálltak a raktárépület mellett... Visszamentem a jutalomért, amit meg is kaptam de közbe visszafoglalták a fosztogatók a raktárat. Oké, másodszorra is kiírtottam õket, demostmár nem küldtek senkit... Így ,ikor megint visszamentem a jutalomért, megint visszafoglalták...
Ötlet?
És ez csak a limanszki hídnál levõ készletem, a mocsárban több van. 😊

Sok ellenséget megöltem. 2600 stalker / 1600 szörny. Ennyit pottyantottak. 😊 És persze nem az 1. útba esõ boltosnak adom el a cuccot, hanem a mocsári árusnak, mert az 2-4x annyit fizet érte mint egy mezei tróger. Az apróbb hulladékot persze nem érdemes cipelni, csak AK-tól felfele, ami legalább 1000 pénz / kg. Az elején obokan / ak, késõbb vintar / trs jön hegyekben, ezeket megéri összegyûjteni, aztán az egész kuapcot leszállítani a mocsárba. Sok idõ elmegy vele, de ez az ára.

lacinkacinka89
vasziszdasz: Ezeket a cuccokat (ruhát, fegyvereket, millió löszert) rengeteg pénzt hogy a viharba szedted össze?

Közben már eldobtam a shotit, most ez van helyette:

Van egy olyan gyanúm hogy kitart a játék végéig. 😄

Inkább egy feltuningolt SVD-t ajánlanék. Shoti nem kell már.

Vásárold le piába meg konzervbe, akkor nem lopják el, és bármelyik csaposnak eladhatod 100% árban. Vagy legjobb ha a zsét eleve cuccban tárolod, nem adod el a fegyvereket, hanem összegyûjtöd valahol. Én már több mint 2 milkát szedtem össze a játék folyamán - persze el is basztam minden szarra. 😊 Lõszer hegyek, fegyó fejlesztés, stb.

Limanszkba érdemes vinni a shotit, vannak még mutánsok?

A leeresztett híd után a játék érdemi része lezárul, így a frakcióháború és a szabad bóklászás is. A híd után következõ részt pedig nyugodtan szívvel lehet a jázék negatívumai közé sorolni.

bajgunar
Találkoznom kéne Lebedev-vel, odamegyek a hidhoz, de kurvára nincs senki ott.
Azt ottani emberek meg azota mind piros ellenség lett.
??? Most mit tok tenni?
A vörös erdöben is, mindekni.
hidnál bekell menni az algutba és mész limankszkba
w77d
a frakcióháború honnan kezdõdik? én csatlakoztam a Szolgálathoz és egy misszióban leöltem a Szabadságosokat a bázison, de onnantól kezdve semmi háborúzás, pedig már átmentem a leeresztett hídon... kihagytam valami fontos momentumot?

grebber
Amúgy nagy szemétség amit a game mûvel ember nagy nehezen összegyûjti a pénzt azt lenyúlják tõle egy küldetésben mindet azt átunna lehet kezdeni a 0-ról😞 A jó ruhának meg marha sok az ára 😞

Next PC upgrade: 2022

vörös erdõben a kereskedõnél..

viszont nincs elég pénze, tehát "le kell vásárolnod"

Freedommal sesikerült frakciózni, garbageban beakadt egy küldetés (védd meg a határt), ellenség sehol, erõsítés sehol, mindenki csak áll és no effect. Hiába megyek agroprom felé, leirtottam már vagy 20x az agro felé esõ kijáratot, a freedomos haverok nem jönnek elõre támadni.

Ugyanaz mint a stalkereknél. Bugos nagyon ez a frakciózás, valszeg ezért nem lehet a banditákat se kiirtani a raktárból, csak ha véletlenül kedvezõ a csillagok együttállása.

Viszont van egy rakás dutys golyószóróm. El lehet adni valahol? Nem akarja megvenni senki.

Köszönöm...közben ez is megjavult....
kapott egy uninstallt az elsõ telepités és 1,5,07-es patch..
majd ujra telepités az 1,5,05-el és tökéletes minden..(egyenlõre...)
Köszi
üdv
Twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

w77d
amúgy ha a játékban állítod az élsimítást akkor CCC-ben tiltsd le, mert üti egymást.

w77d
nálam tökéletes élsimítás van, egy rece nincs sehol...

😄 Tudom meg is baszódhatnék már a kérdéseimmel...
Igen átmentem elolvastam,,,és megint elõbb járt a kezem,,mint az agyam...látom nem csak én szivok egyedül...
De az élsimításos kérdésem még mindig él...
Másnál sincs élsimitás?

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Köszönöm a segitséget!
Csodálkoztam én is ezen a patch nem megy dolgon, hiszen láttam is a hozzá valókat! Leszedtem a patchet, felment, majd "javitottam"! De mégis lennének problémáim!
1: DX10-ben nem akar elindulni a játéék...a menüig megy de amint töltenék játékállást, vagy uj játékot, meghal XrEngine hibával(ezzel a kérdéssel lehet hogy persze nem itt volna a helyem, megek is az immáron mûködõ párhuzamos topicba)), mikor az árnyalókat töltené! Dx9-ben viszont ha mindent plafonra is állitok gyönyörüen elindul de:
2: Élsimitást hiába húzom csutkára...mint ha semmi nem változna...ugyan olyan recések az élek...akár a játék alól állitom, akár CCC-bõl...WTF?
Köszi elõre is a segitségeket!
Üdv
Twine

nekem sem tetszett.

Nekem egy távoli helyen elment jobbról balra, addig lõttem a psziizével, aztán eltûnt egy nagy halom izé mögött. Mire eltakarták elõlem a dolgok, nem sikerült 40% alá vinni a pszi védelmét.

Utána meg hiába megyek teleportról teleportra, csak állandóan respawnoló ellenséges katonákkal találkozom, akik állandan kinyírnak(gránátok a lábam alá). Strelok sehol. Lebegyev meg állandóan beszél hogy lõjem Strelokot. Aki nincs sehol.

Szóval nem kicsit sikerült elkúrni a játék végét.

minden patchez van crack..

de 1,05 ig rakd, elég stabilan megy.

javítás nélkül neki se állj mert nahyon bugos

warez topik bannerébõl le tudod tölteni

Az fasza....<#szomoru1>

Ok..én kérek elnézést magam miatt!<#kuss>
A hivatalos oldalon választ is kaptam...
Viszont az OFF, és Warez topicot nem tudom elérni már hetek óta innen az SG-rõl sehogy sem,, egyik játék topicjában sem...
Tudom,,OFF,,de azért van valakinek ötlete ez miért lehet? volna még egy kérdésem...de azt tt nem szabad<#whatever>

ha nem eredeti akkor nemtudod használni a patch-kat
Sziasztok!
Most telepitette fel a Magyar clear sky-t, és némi infóra volna szükségem:
melyik az utolsó patch ami ki jött hozzá, és szükséges e mindet felrakni szép sorban, vagy elég e az aktuálisan utolsót mindig?
Addig el sem akarom indítani,amig nem patcheltem fel, mert úgy hallom elég érzékeny a játék, és igencsak sokat javítanak a patchek..
Köszönettel...
Üdv
Twine

hahooo???????
ott vagyok amikor a Strelokot fut felfelé lépcsõn azt nemtudom lelöni mert lassan lõ a fegyver innen kéne mentés vagy 1 100% mentés is jó lenne
Ha azt a videot, ahol egy halom "hulla" tv-t néz, akkor a a vége. Megcsináltad. Ennyi...

lécci küld már át msn a mentést
miért te milyen messzirõl lõvõd ?? mert én nem mentem fel a látrán és nem irtottam ki az ott lévõ 3 embert hanem a létra elõl lövöm.
hát pedig muszáj lesz, én nem lõhetem le helyetted..

bújj fedezékbe amíg tölt a fegyver lõsz, megint fedezékbe

van 1 olyan mentésed ami már tul van ezen a részen ???? meg én a stalkerek csopotjába tartozom az jó ???